bobin sorunu dragstar

yeni konjektörü taktıktan sonra aküyü ölctük 14 küsürü gecmedi orda kaldı
eskisiyle ölctügümüzde 17leri görüyodu
flasörden verirmi üst devirde arıza ışıgı ve devir kesme sesi gelirmi?

tamm aradaşlar şu sorunu cözer gelirim insallah ama kalabalık geliriz :)

olsun ya kalabalk gelin nolcak... araba elektrikçilerinden bulabilirsin flasörü.... konjektoru değiştirmeden önce flasorde sorun olmadıgına gore bence flasorden değil ama sen gene değiştir zaten bozuk... 2 3 milyonluk bişi... ama bundanda olabilir ark falan yapıosa... elektrik aksamında arıza verdirebilir...

Yok flaşörden vermez flaşör sadece sinyaller içindir ki sinyal açıkken üste devirlere çıktıysan hata verebilir ama sinyaller kapalıyken çıktıysan hata vermez..

konjektöre ne diyosunuz 14leri gecmiyosa konjektör saglamdır dimi?
flaşörü deiştirirsem sinyal sorununu cözerim hadi hayırlısı su arıza ışıgınıda cözsem canavar olcak ama galiba bida ustaya gitcem..

Aslına bakarsan ben elektrik işini pek sevmem tamir ettiklerimde karşılaştığım sorunlara göre cevap verdim :)
konjektörün sağlam olup olmadığını ancak ölçerek anlayabilirsin çünkü günlerce uğraştığımız cb750 nin konjektörde sorun vermiyordu ama konjektörün bozuk olduğunu ancak ölçtükten sonra anlayabildik :)
Bence sen güzel bir elektrikçi bul ve konjektörle bobin çıkışlarını ölçtür bikez

konjektörümü ölcücem?
yani aküyü ölcüp anlayamazmıyız?
ustama güveniyorumda devamlı tekirdaga git gel ugrasıyoruz :D

Yanlız şöyle bişi daha var flaşör denen meret şase alıyorda olabilir yani sen onu bi değiş ufak bi yol yap bak olmadı arkadaşların dediği gibi aküyü değil konjektörü olçtür sonrada bobini ölçtür

Bide sen nerdesin usta nerde ?

Tekirdağ ile neden uğraşıyorsun ki çorluda da çok güzel elektrikçiler var sonuçta motoru karıştırmadan sadece bobini ve konjektörün çıkış değerlerini ölçücek :)
Herkes kendi dalında en iyisidir bir motosikletçinin bir elektrikçiden iyi olması çok düşük bir ihtimal :cat:

çorludayım iyi anlayan ustam tekirdagda yani konjektörle fln ugraşan
ya şimdi o aküyü ölcüp aldırdı bana yeni konjektör ondan diorm,
olmazsa istanbula gidicem bıktım valla

çorluda nerde var nereleri nasıl ölcütürücem söylersen yarın hallediyim saolasın
tamda vize haftama denk geldi yav

Son düzenleme:
kardeş buralara gelmene gerek yok sen orda sağlam bi elektronikci - elektrikci bul sana yeter

Bak ben lüleburgazdayım burada bile elektrik işinden anlayan usta dolu orada da eminim ki vardır
Sanayide biraz araştır sor biraz muhabbet et illaki iyi birisini bulursun :)
Motosikletçiler genelde zaten aküden ölçerler :)
Bu arada tekirdağdaki ustan kim oradakilerinde çoğunu tanıyorum

kardeş buralara gelmene gerek yok sen orda sağlam bi elektronikci - elektrikci bul sana yeter

Aynen katılıyorum :cat:

ben aküden ölçtürdüm zaten 14küsür cıktı diyorum ya ozamn konjektörde bişi yoktur mu acaba :D burda bi sonuca varalım gerisini hallederiz
yarın bide elektirikcide flaşmr ayarlıyalım temizz
yardımlarınız için saolun arkadaslar

Ben kafayi yicem şimdi sonunda :queen: :queen:
pre_lude arkadaşım sen yarın iyi bir elektrikçi bul bobin çıkışlarını vede konjektör direncini ölçtür :)
Bu arada konjektör orjinal olmasada olur çünkü hepsinin içindeki sistem aynıdır ama dayanma süreleri kısadır yan sanayilerin o kadar dert etme konjektörü yani

arkadaşlar cok saolun benim kafa durdu yarın elektirkciye gidicem ölç dicem ne varsa :D
tekrar saolun

prelude sorunla millet kafayı bozdu ne sorunmuş yahu :mrgreen: engin tecrübelerine güvenio herkes ama tamam budur cevabını alamıolar senden:mrgreen::mrgreen:

ya ben şu konuda kitlendim yeni konjektörden sonra aküyü ölçtük 14 küsür cıktı
hala konjektörde sorun olma ihtimali varmı?
ama kafalar karıştı :D

pre_lude bence bugünlük bukadar yetr iyigeceler .....tatlı rüyalar......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar