Uzun bir aradan sonra herkese MERHABA!!!
MERHABA ARKADAŞLAR ! ! !
Uzun zamandır foruma uğrayamyordum, ilk fırsatta aranıza dalıp meraklarınızı gidereyim istedim. Sizlere Çok kötü bir haberim var. Malesef ki motoru dağıtığıyla kalırdiyen arkadaşlar kazandı. Sanırım ben bu motoru toparlayamayacağım. Bütçemin kat be kat üzerine çıkmama rağmen hala ortalıkta birşey yok. Malesef Kamuran hayata gözlerini yumdu.
ŞAKA ŞAKA ! ! !
Beceremezsin senin boyunu aşar, motoru dağıttığınla kalırsın, aramızdan bir motorcu daha göçtü, aha da motorsuz kaldı bu çocuk vb şeyler söyleyen herkesi selamlıyorum buradan. Ama bu hava atmak ya da alay etmek amaçlı bir selam değil. Ciddi söylüyorum hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Siz kamçılamasanız o laflarla ben sinirlenip iki günde toplayamazdım bu motoru.
Tabi siz şimdi Kamuranın yeni halini merak ediyorsunuz değil mi?
Madem bu kadar ısrar var o zaman uzun süredir topiğimi takip eden insanları daha fazla bekletmeyeyim.
And last adventure KAMURAN...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
NASIL AMA!!! :cat::cat::cat::wiinkk::wiinkk::wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 PM ----------
Buyrun bunlar da diğer fotoğrafları...
Buradan herkesi tekrar selamlıyorum
Disk fren olayı baya hoşuma gitti. Kanuni Hussar ın ön diskini kullandım. Ben bu ufacık şey o hayvan gibi iki tekeri durduramaz dedim ama arkayı kaydırmak baya zevkli oluyor.
Son olarak, bu tabi ki bitmiş hali değil Kamuran'ın. Henüz selesi kaynatılmadı, tesisatı yapılmadı, bunun gibi bir ton ıvır zıvır işi var. Ama sonuç olarak şu anda yürüyor, yani yürüyordu, çünkü yaklaşık 2 saat önce zincirim uzun geldiğinden statörün kapağına sıkışıp kapağını kırdı. Ama ben uzun süredir sanayi de yaşayan bir insan olarak ( artık oraların çocuğu olduk

) hemen gidip kaynattırdım. Ama henüz montajını yapamadım vaktim olmadığından. En kısa zamanda kalan eksiklerini de tamamlayıp ilk buluşmaya yardıra yardıra, her virajda iki tekere kaldıra kaldıra geleceğim. Kendinize iyi bakın, benden yakın zamanda gelecek yeni tatlı haberleri bekleyin
"Bu arada Hani bobber olacaktı bu trike olmuş? " dediğinizi duyar gibiyim ama ne yaparsın işte estiler birden böyle oldu. Bobber diye başlamıştım halbuki.....