fahrettin kerim gökay caddesinde motorumla giderken arkama bir ambulans geldi ki ne geldi, aynadan baktığımda göztepedeydi, biraz sonra sağa geçer yol veririm diyene kadar adam ambulanstan bağırdı : "motorcu sağa yanaş" hemen sağa kırdım, yola devam ettim, erenköy ethemefendi altgeçitte olmuş meğer, insanlar altgeçidin balkonundan bakışıyor itfaiye filan geldi, tünele girip bakıyım dedim, polis yolu kesmiş, bizim diğer kurye arkadaş kaskın çıkarılmasına yardım etmiş polislere, çelik değil dedi bana.
ben o tünelden hergün geçiyorum günde en az 10 kere. ALLAh hepimizi korusun arkadaşlar, bizim kasklarda nolan, şirket veriyor ama bu sıcakta takmıyom, ben nbc motordan arc kask aldım çenesiz, yinede sağlam bişey. 90 ytl
olayın aslı şu, bir vatandaş apartmandan çıkıp kapıcıya hastaneye gideceğini söylüyor ve arabayı kullanması için kapıcıya rica ediyor, kapıcıda otomatik vitesli kullanamam diyor, adam binip gidiyor. Bakın tünele hızlı girince ani bir şekilde karanlık tarafa geçiş bazen beni bile şok ediyor, hem kapkaranlık hemde keskin viraj, bu yaşlı adam da ani giriş yapmış karanlık kısma gelince ne olmuşsa direksiyonda fenalaşmış ve baygınlık greçirmiş, sağda bariyerler var motorcuyu ezmemek için sağa kırmış araç bariyerlere çıkmış, (izleri duruyor) sonra motorcuya çarpmış, dostumuz önce aracın kaputuna çıkmış sonrada altına girmiş ve 10 metre sürüklenmiş, araç durmuş ama sırtı da egzosta gelmiş evet böyle olmuş. Motora bakıyorum değeri düşük, bugun çelik bir kask 1000 liradan aşağı değil, ama motorun değeri de 1000 lira, yani şimdi bu adam 1000 liralık motorda 1000 liralık kask takarmı ? tabiki hayır.