bmw taşıyan kask

şimdi çelik kask var mı yok mu acaba doğrusunu bilen biri varmı aramızda? varsa bende çelik olanından alacağımda o yüzden soruyorum.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Resimden anladığım kadarı ile görünen kask basit ucuz çin işi birşeye benziyor.

şimdi çelik kask var mı yok mu acaba doğrusunu bilen biri varmı aramızda? varsa bende çelik olanından alacağımda o yüzden soruyorum.

çelik kask olacağını sanmıyorum o boyutlardaki çelik çok ağır olur ve bir kaza anında momentumdan dolayı boynun kırılmasın sebep olur.Tabi bide yazın, metal güneş altında tüm ısıyı çekerek kelle haşlama yaparki oda istenmeyen bir duum :cherry::cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
eğer çinse olay olur.. dayanıksız denilen kask BMW taşıyabiliyosa çin kaskları tavan yapar şimdiden alsak kenara koysaakmı birer safabet:)

allah korumuş yaww,, kask falan hikaye,, üzerinde bmw var.. verilmiş sadakası varmış

off yavf şansa bak ucuz yırtmış valla çok çok geçmiş olsun arkadaşa.

Honda :farao: keeway :cat:

Sana göre böyle demeli sanırım.... Hangi akla hizmet bu yorumu yaptın acaba..

BBRR
eğer çinse olay olur.. dayanıksız denilen kask BMW taşıyabiliyosa çin kaskları tavan yapar şimdiden alsak kenara koysaakmı birer safabet

yeterlimi:wiinkk:

BBRR
eğer çinse olay olur.. dayanıksız denilen kask BMW taşıyabiliyosa çin kaskları tavan yapar şimdiden alsak kenara koysaakmı birer safabet

yeterlimi:wiinkk:

hocam adam çinseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demiş çin demiştikii :queen::queen:

yani kaskın nereli oldugu belli degil:p

hocam adam çinseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demiş çin demiştikii :queen::queen:

yani kaskın nereli oldugu belli degil:p

kusura bakmayın yaaa cidden ben ortalıkta donen çinli olayına espirili yaklaşmak istedim ama bakıyorum bazılarınız çok rahatsz oldu nolan kullanıyosuzun galiba:bounce:

allah korumuş valla billa.allah sevdiklerine bağışlamış.bir çok insan kask kullanmıyor.başta bana ders olsun sonra da diyer kask kullanmayan arkadaslara.

Allah muhafaza ya kask olmasaydı..
millete kask takın diye dilimizde tüy bitti..
inşallah ders alanlar olur bu görüntülerden..

Moderatör
Burada hatta bu topigin icinde bile.. Aman kasksiz yola cikmayin, aman tam koruma yola cikin, aman 5 dk.lik yola gidicem zaten diye sakin korumasiz yola cikmayin diye yazilar yazan, elestiren arkadaslarin cogunu kasksiz ve korumasiz gorebiliriz elbet birgun biryerlerde.. Bize hic bir$ey ders olmuyo, nede olsa Türk'e bi$ey olmaz..!

Allah korumuş... O kask ile hayatta kalması gerçekten mucize...
Tamam kask olmasaydı sonu kesindi fakat bu kaskın da bu ağırlığı çekmesi tamamen şans...
Böyle bir olay oldu diye kesinlikle çin kasklarına güvenmeyelim!
Çünkü incelediğinizde çin malı kaskların kalitesini apaçık görebiliyorsunuz.
Ben elinden düşürüp kaskı 2'ye kıran da gördüm... Bazı kuryeler de kaskını bantlayarak bir araya getirir...
Bu işin şakası yok , bu arkadaşı Allah korumuş , ama sizi korumayabilir...
Iyi düşünün , kalitesiz kask kullanmayın , yoksa bir daha düşünemeyebilirsiniz.

Ucuz atlatmış kazayı, sağ kalması büyük şans.Şu çelik kask kelimesine takıldım; varda ben mi bilmiyorum yoksa tipik haber abartması mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar