bmw taşıyan kask

66156719ki5.jpg
Kask giymek için bir sebep daha

İstanbul Kadıköy'de meydana gelen trafik kazası bir mucizeye sahne oldu. Trafikte otomobilinde baygınlık geçiren işadamı İsmet Köroğlu, önce bariyerlere ardından önünde bulunan motosiklete çarptı. Motosiket yola savrulurken sürücüsü Kutlay Mutlu Yazar aracın altına kaldı. Otomobilin altında yüzüstü sıkışan Yazar, çelik kaskının bir kiriko gibi otomobili havada tutması sayesinde ölümden döndü. Çelik kaskın ezilip kırılmaması sayesinde başı darbe almayan Yazar, bu sayede nefes de alabildi.Otomobil altında yardım bekleyen Yazar'ı görenler dehşete kapılırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından motosiklet sürücüsü Yazar'ı kurtardı. Ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yazar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

kaskın modelini bilen varsa söylesin gidip ondan alıcam :cherry::cherry::cherry:

Kaynak; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6838839.asp?gid=180

Shot at 2007-07-06

Shot at 2007-07-06

Shot at 2007-07-06

kafa sağlam görüldüğü gibi

Shot at 2007-07-06

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza 250
Kapak olsun!
Kasksız yola cıkmayalım arkadaslar :(

Yazıyı okumadan yorum yaptım ilk defa valla bir daha yapmayacağım ::blushani

Geçmiş olsun diyelim, korkunç bir durum.. :pale:

Son düzenleme:
Bu haberi sabah ben de okudum, ve bir kez daha korumalı gezmenin nasıl "hayat" kurdağını gördüm....

Bazı bilinçsiz motorculardan "ya zaten benim motorum kaç para ki bir kasak için şu kadar Euro para vereyim..." gibi yurdum insanı yorumları duyuyorum...

böyle düşünen herkese güzel bir ders olur inşallah...

herkese kazasız belasız sürüşler...

Allah korumuş.
Sitedeki fotoğraflarda vücudunda baya bi hasar gözüküyordu ama kask sayesinde ölümcül bir darbeden kurtarmış kendini. Allah şifa versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eldiven ve montu yok adamın olsa çok daha iyi olurdu bence burdanda büyük gecmiş olsun dierbi yerdede aarkadaş bilgisi olan varmı die açmıştı...

Çok acayip bi manzara ama kask hayat kurtarıyomuş demekki.Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.

celik kask nasıl oluyor bu haberi yazanın motosiklet ile yakından uzaktan ilgisi yok herhalde

standart bi kaskın 10 ton basınca dayanıklı oldugunu biliorum ama bole bi örnekle dogrulamak hoş diil çok geçmiş olsun arkadaşa:rendeer:
ayrıca yanlış görmedysem fullface kask gider türler olsa o pozisyonda iki yanak kısmı cokta birbirine degerdi güvenlik sıcaktan daha önemli işte:cat:

arkadaşlar adamın taktıgı kask bizim kullandıgımız kasklara pek benzemiyor. Daha önce bu desenlere sahip kask görmemiştim.

Bence heberde'de söylendigi gibi kask çelik. :p

ufffffffffffff kim bilir nasıl oldu nasıl bir durumdaydı vallah allah korumuş allah kimseye kaza bella vermesin :pale:

kask çelik olunca normal tabi:mrgreen:

yahu bi de muhabir olcaksınız, biraz araştırın haberi yazmadan önce.
çelik kask mı olur bre insafsızlar?

eve bende hiç duymadım çelik kask falan bencede medyanın sallaması yine
bir de merak ettiğim bişi var standart kaskların 10 ton dayanıklı olduğunu söylüyorlar ben bunu çarpma şiddeti olarak biliyorum
yani 10 ton altında kalıncada bu şekilde dayanabilirmi kasklar :silent:

ne zaman ne olacağı belli olmuyor gerçekten.umarım kimsenin başına gelmez.kazazede arkadaşta umarım biran önce iyileşir...

süper bir kaskmış bu ya

olay gerçekten tüyler ürpertici

bide kaskı o şekilde sağlam olmasaydı çok çok üzücü olacaktı

çok geçmiş olsun arkadaşa .....

eve bende hiç duymadım çelik kask falan bencede medyanın sallaması yine
bir de merak ettiğim bişi var standart kaskların 10 ton dayanıklı olduğunu söylüyorlar ben bunu çarpma şiddeti olarak biliyorum
yani 10 ton altında kalıncada bu şekilde dayanabilirmi kasklar :silent:

zaten ilk kaska düştügünde araba kırmadıysa ustunde hareketsiz durdugunda kırmaz o kaskı 10 tonu o acıdan solemiştim:cat:
ztn kask çelikmiş bunların bi anlamı yok:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar