Bmw BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koca motosiklet.net te 1200 gs kullanan yokmu neden bu konu bukadar boş :) 2006 model bir 1200gs almak istiyorum pişman olurmuyum rutin 10000 bakımları borusanda nekadar, diğer servislerde nekadar, kendin yaparsan nekadar olur :) kimse bunla ilgili bişey yazmamış. hava soğutmalı olması hiç sorun yaşatıyormu? bilgilendirirseniz sevinirim..

Altın Elbiseli Adam programlarının birinde 2. el bi BMW hatırlıyorum. Hatta özellikle çıkabilecek sorunlar, kusurlar falan konuşuluyordu hatta sanırım BMW servisiydi programın çekildiği yer :)

Bi ihtimal sorularının çoğuna cevap bulabilirsin :) Bi ihtimal diyorum çünkü tam anlamıyla bahsettiğin model veya model yılımıydı net hatırlamıyorum :)

Bende o zırt pırt çıkan sensör sorunları yüzünden en gözde motor 2003 model 1150 tercih ettim. Ama sorun çıkarmazsa 1200 candır. 1150 de candır. Seviyorum motorumu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altın Elbiseli Adam programlarının birinde 2. el bi BMW hatırlıyorum. Hatta özellikle çıkabilecek sorunlar, kusurlar falan konuşuluyordu hatta sanırım BMW servisiydi programın çekildiği yer :)

Bi ihtimal sorularının çoğuna cevap bulabilirsin :) Bi ihtimal diyorum çünkü tam anlamıyla bahsettiğin model veya model yılımıydı net hatırlamıyorum :)
tavsiye ettiğin programı şimdi izledim ama çok fazla üstünde durmamış konunun sanki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Bende o zırt pırt çıkan sensör sorunları yüzünden en gözde motor 2003 model 1150 tercih ettim. Ama sorun çıkarmazsa 1200 candır. 1150 de candır. Seviyorum motorumu :)

valla çıkardığı sorunlara baktım. toplam 3 kişinin başına 3tane arıza gelmiş yıllardan beri hep o 3 arızayı efsane gibi dillerden dillere dolaşmış sitelerde :) bu motora ulaşamayıpta karalamak içinmi yoksa başka bişeydenmi anlayamadım bu arkadaşları :) ama genelde kullanıcılar hiç yok sitelerde yorum yapanlar bilgi paylaşımında bulunanlar falan göremedim ne kötü. bukadar efsane bir motor bukadar durgun bilgi paylaşımı anlamsız geldi bana.

Alın size kullanıcı yorumu,

2 yıldır biniyorum. No problem. Bi kere şehirler arası bir yolda, virajda düştüm. Yarışlardaki gibi çevremde döne döne sürüklendi motorcugum.
Ben de sırtımın üstünde fırıl fırıl döndüm bi kaç tur. Yan çanta çizildi, koruma demiri kırıldı, Belli belirsiz gidon eğrildi. Ön sol siyal lambası yerinden çıktı. Kaldırdık motoru, . Sinyal lamabasını yerine taktım, marşa bastım, yürüdüm. 1500 km yol yapıp eve döndüm. Kaza sırasında önümde giden arkadaşım, gürültü korkunçtu dedi.

Sonra, gidon değişti. Koruma demirleri değişti. Çanta değişmese de olurdu. Zira kilidi falan çalışyordu ama çizilmişti. Nasıl olsa kaskodan diye değiştirdim.

Kalan 1500 km'yi de 2 günde yaptım. Bu arada ben oldukça acemiyim. Bu kaza olduğunda toplam tecrübem 3500 km idi.

Seviyorum motorumu :)

Allah herkese gönlündekini nasip etsin

İzmir İl Temsilcisi
Yokmu detayli kullanici yorumları :)

Bakim araligi

Bakim ucretleri.

Yakit sarfiyati. S.ici s.disi

Ariza verebilecek parcalari

2005den 2014e kadar uzanan modellerde ne gibi değişiklik yapildigi.

Agir bakimlarinin hangi km araliginda yapildigi vs vs gibi.

Dünyanın en çok satan modeli olan bu araca bu yavaş ilerleyen sayfayı hiç yakıştıramamıştım :) Bu sayfaya olan ilgim, 1200gs almaya karar verdiğimde oluşmuştu. Sayfanın zayıf içeriğinden dolayı da bir gün alırsam bu sayfayı canlandıracağım diye içimden geçirmiştim.

Geçen hafta itibariyle artık bir 1200gs sahibiyim. 2.el di sıfırdı derken mutlu sona ulaştım. Allah herkese keyifle bineceği motorlar nasip etsin.

Bonus foto:Motorum ile ilk karşılaştığımız an.
cntgwnuo8lpakyzu4.jpg

Elimden geldiğince yeni model ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Bu sayfa altında tecrübelerimi sizinşe paylaşabilirim.

Sevgiler
Murat

Selamlar

Geçenlerde bi topic açmıştım GS adv. ile ilgili altta link mevcut ;

http://www.motosiklet.net/forum/enduro-off-road/130189-2014-bmw-r1200gs-adventure-ilk-deneyim-ve-fazlasi.html

daha fazlasi içinde burdan elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışmak isterim. Güvenli sürüşler :cat:

Bu motorlarin asimetrik farlarina yapısip ölmüş sineklerin gösterildiği far resimleri vardi varmi paylaşabilecek ???

Dünyanın en çok satan modeli olan bu araca bu yavaş ilerleyen sayfayı hiç yakıştıramamıştım :) Bu sayfaya olan ilgim, 1200gs almaya karar verdiğimde oluşmuştu. Sayfanın zayıf içeriğinden dolayı da bir gün alırsam bu sayfayı canlandıracağım diye içimden geçirmiştim.

Geçen hafta itibariyle artık bir 1200gs sahibiyim. 2.el di sıfırdı derken mutlu sona ulaştım. Allah herkese keyifle bineceği motorlar nasip etsin.

Bonus foto:Motorum ile ilk karşılaştığımız an.
http://666kb.com/i/cntgwnuo8lpakyzu4.jpg

Elimden geldiğince yeni model ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Bu sayfa altında tecrübelerimi sizinşe paylaşabilirim.

Sevgiler
Murat

Merhaba,
size kulanıcı olarak bir soru sormak istyiyorum, bmw'nin fiyat sayfasında low suspension modeli var, bu modelin normal modelle farkı nedir? biliyorsanız anlatırsanız sevinirim.

hayatım da gördüğüm en çirkin...motor..ve gereksız...çok çook para vererek kendınızı yolda bir şey sanmak .....

adama s....................... derler

Bu motorun üzerinde oturupta, selektör, el işaretli, korna yaptığım halde karşıdan gelen motora selam vereni görmedim daha.

Vfr 800x Crossrunner'ini aldigim abim, 2014 R1200 Gs Adv. almisti kendine. Bir kere kullaninca ne kadar ozel bir motosiklet oldugunu anliyorsun. O ilk calistirmadaki patlama sesi, oturus pozisyonunun yuksekligi, inanilmaz guc hissi hayalleriminde, butceminde cok ustunde. Kazasiz surusler dilerim. Nazar degmesin. Bu arada Adv ile normal model arasinda ne fark var acaba?

Dün akşam babamlar'da evde oturuyorum gürül gürül bir ses duydum.Bir an 4 silindirmi bu dedim rolantide sonra yok değil dedim.Komşunun Triump'u mu dedim yine değildi.Cam dan baktım 1200 GS i gördüm.Sanırım 2014 model.Ses çok güzeldi ama tanıdık değildi.Oldukça tok bir ses ve tonu bas'tı.Gümbür gümbür gitti.Güzeldi:)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
2006 model bir GS alacağım, sizce neresine bakmalıyım?

Merhaba Arkadaslar ,

Bende Dun teslim aldigim 2015 BMW R1200GS K50 modelinin resimlerini paylasmak istedim.

d2vn2qeqmivusbnsa.jpg

d2vn3nynvv3t6vaju.jpg

d2vn4asw7ktwopicq.jpg

d2vn60g12p3ah1g6i.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar