- Konu Yazar
Merhabalar,
İstanbul'da Üniversite öğrencisiyim. İstanbul trafiğinden sıkılmış bulunaraktan motor almak için işe girdim. Bu yakın zamanlarda bir motor almayı düşünerekten motor araştırmalarına başladım. 85 bin kilometrede sırf tasarımından okuldan 5 kız kaldırabileceğim
l: resmen aşık olduğum harkulade bir 96 model BMW R80 GS ile karşılaştım. Fiyatı da gayet uygun. Motor tamirinin kolay olduğunu ancak İstanbul'da bir ustasının bulunmadığı saçmalığıyla, 100 km de 5.2-6 litre arası yaktığını, parçalarının da yurt dışından kolaylıkla getirilebildiğini öğrendim. Motoru daha çok şehir içinde okula gidip gelmek için kullanacağım. Siz değerli site üyelerine sormak istediğim sorular şunlar;
1. Motoru almadan önce sahibine sormam gereken sorular nelerdir?
2. Sırf tasarımına aşık olduğum bu motoru kullanmaktan keyif alabilir miyim?
3. Geçmiş dönemlerde bu modeli kullanmış olabilen siz değerli büyüklerim, ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler ederim.
İstanbul'da Üniversite öğrencisiyim. İstanbul trafiğinden sıkılmış bulunaraktan motor almak için işe girdim. Bu yakın zamanlarda bir motor almayı düşünerekten motor araştırmalarına başladım. 85 bin kilometrede sırf tasarımından okuldan 5 kız kaldırabileceğim
1. Motoru almadan önce sahibine sormam gereken sorular nelerdir?
2. Sırf tasarımına aşık olduğum bu motoru kullanmaktan keyif alabilir miyim?
3. Geçmiş dönemlerde bu modeli kullanmış olabilen siz değerli büyüklerim, ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler ederim.