bmw r 25(heralde)

bmw r 25 ama bende ruhsatı yok.babam seneler önce adamın birinden alıyor motoru tabi o zamanlar(20 sene evvel) üstüne alma olayları yokmus ruhsatı falan.ben motoru satmak istiyorum ancak ne yapacağımı bilmiyorum bu haliyle motorla ilgilnenlere duyurulur.

fotoraf0007lq6.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

fotoraf0006yx7.jpg
[/URL][/IMG]

fotoraf0003cw3.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
basına bela alabbırılsın....koyun bırınde sat bence...

evet daha öncede vardı ancak fikir veren cok olmayınca tekrar actım.gecen gün trafiğe gittim soruyum su işi diye.ruhsatın kayıtlı olduğu adamı bulurum belki adresi alabilisem işi hallederim dedim.tabi cabalar sonucsuz kaldı.ne yapacağımı sasırdım.motor bende ruhsat yok.ruhsat adamda adam yok.he bari biri ilgilenirse motorun parcası falan öyle bi yol olcak artık ne yapayım.

walla parça sorunun olur zaten bu sistemde çalışması biraz değil hep sorun olur elektrik sistemi değişmesi lazım
satarsan anlaşa bilirsek alabilirim senden ne dersin ne istersin

satarım satmasına ancak ruhsat yok bunları bil sonradan tatsızlık olmasın.

ne istiyorsun bakalım herşeye kabul şimdilik çalışıyormu bari nerdesin hangi ilde

istanbul anadolu yaksaındayım.ama motor karsı yakada yakın zaman kadar calısıyordu motor.su anda elektrik aksamı sorunlu.ancak motor sağlam orjinaldir

emsalleri 2500 6000 ytl arasında değisiyor arastırdım.ancak evrak olmadığından fiyat daha düsük olucak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar