BMW touring ve touring enduro sınıfında uzman olup naked motosikletler konusunda pek başarı hikayesi yoktur.. Örn. f800 serilerinide farklı olarak kayış aktarmalı olarak çıkardılar ancak olmadı.. k 1200r vardı tipini çok begendiğim ancak onunda kullanıcıları çok uzun ömürlü kullanmadan satıyorlardı..
BMW nin naked konusunda Japon & Triumph kadar iyi iş çıkardığına henüz şahit olmadım.. Kaldı ki 310r hintli olarak o parayı haketmiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Hindistan üretimi motosikletler güven vermiyor. Sadece TVS nin başarılı motor bloğu ve sorunsuzluğu ayrılıyor. Bence çinliler Hintlilerden şuan daha kaliteli motosiklet üretiyor..
Olmadı derken nesi olmadı? Ben 27.000 km'dir F800ST kullanıyorum. 40.000 km'de bir sargı problemi vardır. Sardırırsanız 250-300 TL'ye halledersiniz. Başka bildiğiniz olmayan, alman mühendislerinin beceremediği ne gibi dertleri var paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca G310 serisi ile alakalı aşağıda vereceğim bağlantı üzerinden recall (geri çağırma) kontrolü yapıp işlemlerini yaptırarak sıkıntısız hayatlarına devam edebilir insanlar. Benim 2008 model motosikletim için 10.000 TL'ye yakın parça ve işçiliği ücretsiz olarak onardı Borusan. Yamaha'da ya da Honda'da bunu yaptırabilir misiniz? Daha garanti için ne taklalar atıyorlarken!
https://www.nhtsa.gov/vehicle/2018/BMW/G310R