Bmw full detayli temizleme

Merhaba Arkadaşlar , Kendi araçım polo gti dan sonra arkadaşımın detaylı temizleme sırasında çektimiz kısa bi video. Detaylı temizlemenın uygulandığı araç BMW 2011 model E87.

Araçta motor üzerinde modofiye bulunmamaktadır. fakat jant ve coilover mevcutur artı stickerlar gördünüz gibi umarım beğenirsinz.

http://youtu.be/zpGI8M30siU

Bikinili hatunlar arabayı köpüklemedikçe izlemenin keyfi yok beğenmedim :cherry:

böyle kendi araçları ile uğraşan insanları severim

600f'i sağlam bir temizliğe sokacam bende videoya çeksemmi diye düşünmüyor değilim açıkçası :)

ellerine sağlık

Super Moderator
Bir yerde hastalık buda,, ama ön cama film olayı birazcık şaibeli duruyor :) :flower::flower::flower::flower:

kuyu suyundan sebep bütün camlarmda ve aynalarımda kireç lekesi var. üzüm sirkesi + Bilimum marc bref vs banyo temizlik kimyasalını denedim fayda etmiyor ya tuz ruhu basıcam yada önereceğiniz bişey var mı :D

kaporta tamam polish wax gördü ama camlar 3 yıldır kireç içinde :pr:

temizliğe hayran kaldım, motosikletimi çok güzel temizliyorum, yola çıktım üstüne yağmur yağdı keşke yıkamasaydım dedim, o gün bugündür pek yıkamıyorum

O döner başlıklı hacamat arabayı çizmez mi?

yuvarlak yuvarlak çizikler oluşmaz mı zamanla ?

o alet pasta cila yapmak , ve kılcal cizigleri gidermek icin yapılan bi uygulama kullanılmasını bilmeyenler fakat boyayı yakabılır ve kalıcı hasar acabılır

Detaylı temizlik derlerdi de inanmazdım :cyclopsan
Videonun sonunda sandalyede oturup arabanın çıkışını izlerken cuarasını tüttüren ağabeyde sahibi sanırım:cherry:

Detaylı temizlik derlerdi de inanmazdım :cyclopsan
Videonun sonunda sandalyede oturup arabanın çıkışını izlerken cuarasını tüttüren ağabeyde sahibi sanırım:cherry:

Araç sahibi değil :) dükkan sahibi, iş bitti diyor artık heheh

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

wax'ı yanlış attı

Doğrusu nasıl oluyormuş el ile atılan bir vax o kısıma takıldıysanız

Eliyle sürdüğü şey nedir ne işe yarar birde benim motorun arka lastiğe ne bulaşmış bilmiyorum şampualı süngerle ovalıyorum çıkmıyor tavsiye edeceğiniz bişe varmı?

Eliyle sürdüğü şey nedir ne işe yarar birde benim motorun arka lastiğe ne bulaşmış bilmiyorum şampualı süngerle ovalıyorum çıkmıyor tavsiye edeceğiniz bişe varmı?

El ile atılan ürün cila organik bazlı olduğu icin el ısı olduğu için en uygun bu şekil. lastik konusunda fotoğraf görmeden ne yazıkı bişey söyleyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar