- Motosikleti
- Ns200 15"
Ben arkadaşın sözlerinden bütçesinin 300-350 bandında olduğunu tahmin ettim, o paraya bulacağı V-Strom da eski modellidir ve uğraşması gerekir.Peeeehhhh forum bitmiş, eeeyyyy ahali ne oldu bizim V-Strom aşkımıza? Kimse çıkıpta dememiş V-Strom al diye, @espresso abi bari sen yapma.
Senin F650 Gs alınırmış.Aklıma geldi, motoru 105binde sattım sattığım arkadaşa mutlaka servise git ve eksantrik zincirinin kontrolünü yaptır dedim çünkü sırada o vardı bakacağım , arkadaşı motoru aldıktan yaklaşık+10bin kilometre sonra zorla randevu aldırıp servise gönderdim adama ya sen niye geldin bu motorun daha çok var zamanına git dediler, arkadaş geldim işte bakın şuna diyince açtılar baktılar kapatıp geri gönderdiler adamlar genelde 360bin kilometre civarlarında genelde değiştirdik hep demişler...
Ha birde serviste gidince veya telefon da dahi sana insan gibi davranıyor. Enteresan ...
Abi işin şakasıydı ama 300-350 civarına bir zamanlar orta V-Strom bulunuyordu, hatta bulduğum 35.000 kilometre civarındaydı. Şu aralar nasıldır bilmiyorum.Ben arkadaşın sözlerinden bütçesinin 300-350 bandında olduğunu tahmin ettim, o paraya bulacağı V-Strom da eski modellidir ve uğraşması gerekir.
V-Strom almayanı öpüyormuşlar.Biraz daha yazarsanız BMW 650 aldıracaksınız bana
Bu arada fiyat bandı olarak bakarsak F900 gs leri de beğenmeye başladım.
Zorla aldılar benden zaten, alan arkadaş bizim guruptandı hergün baskı her şürüşte baskı, araya adam sokmalar falan derken al tamam al dedim verdim,ama çok ciddiyim fena pişman olmuştum.Senin F650 Gs alınırmış.
Hala eski de olsa temiz bir kaç ilan var o paralara 40.000 altı. Bence alınabilir.Abi işin şakasıydı ama 300-350 civarına bir zamanlar orta V-Strom bulunuyordu, hatta bulduğum 35.000 kilometre civarındaydı. Şu aralar nasıldır bilmiyorum.
Güvenli liman sayılabilecek bir model, bu motosikletleri alanlarda zaten uçup kaçmadığı için genelde mekaniği temiz oluyor.Hala eski de olsa temiz bir kaç ilan var o paralara 40.000 altı. Bence alınabilir.
Şu da bir gerçek ki Nc ile 100.000 km'leri aşmış, her yola girmiş, Türkiye'yi dolaşmış ATP gibi üyeler de var. Bu iş biraz beklentiyle ilgili bir şey.Güvenli liman sayılabilecek bir model, bu motosikletleri alanlarda zaten uçup kaçmadığı için genelde mekaniği temiz oluyor.
Öpüyorlarsa iyi .ikmesinler de.V-Strom almayanı öpüyormuşlar.![]()
![]()
Düz F900 GS alınmaz bence, çok fazla sportif arazi sürüşü odaklı bir model. F900 alınacaksa F900 GS ADV (kısaca F900 GSA) alınmalı.Biraz daha yazarsanız BMW 650 aldıracaksınız bana
Bu arada fiyat bandı olarak bakarsak F900 gs leri de beğenmeye başladım.
Hocam bu 1050 Xt ve Tracer 9 şakaya gelmeyen makineler. Ciddi derecede kuvvetli. Ben çift silindir 72 bg makineyle haşır huşur yata kalka sürerken Tracer 9 kullandığımda ödüm patladı, 180-190 ile viraja girdiğimde bayıldım, farklı bir dünyaydı. Nc sonrası aman dikkat, ecelin olur. Bol bol eğitim, bol bol tecrübe sonrası ancak..F850 gs daha mantıklı ve ucuz gibi. Özelliklerini bilmiyorum ama şu an alacak olsam f850 tercih ederdim sanırım..
Aslında bir kaç gündür 1050 xt ve 800 se ve tracer 9 u ciddi incelemeye aldım. Bazen senin v stromu da düşünüyorum ama nc 750 ile takas yapar mıydın bilemdim.![]()
Uyarın için çok teşekkür ederim. Sanırım NC yi satıp yine NC alcam. Youtube da millet abone kasıyor. Bende "youtuber" kasıyorum. 250 bin motorcu youtubere abone oldum. Yakında en çok abone olan plaketim gelir. Şimdi ne kafayı NT ye taktım.Hocam bu 1050 Xt ve Tracer 9 şakaya gelmeyen makineler. Ciddi derecede kuvvetli. Ben çift silindir 72 bg makineyle haşır huşur yata kalka sürerken Tracer 9 kullandığımda ödüm patladı, 180-190 ile viraja girdiğimde bayıldım, farklı bir dünyaydı. Nc sonrası aman dikkat, ecelin olur. Bol bol eğitim, bol bol tecrübe sonrası ancak..
Efsane paylaşım olmuş valla. Tekrardan teşekkürler....
Biraz takar tukur çalışır yabancı forumlarda blok içinde boşta civatalar varmış gibi derler.. kulak alışıyor yadırgamıyorsun sonraları..
...
Nt biraz daha ehlileştirilmiş bir motor ama Mt07, Mt09 ve Tracer serisi biraz deli bozuk, adamı tükürüyor.Uyarın için çok teşekkür ederim. Sanırım NC yi satıp yine NC alcam. Youtube da millet abone kasıyor. Bende "youtuber" kasıyorum. 250 bin motorcu youtubere abone oldum. Yakında en çok abone olan plaketim gelir. Şimdi ne kafayı NT ye taktım.![]()