- Konu Yazar
Merhabalar 1 senedir Allaha şükür çok büyük kazam olmadan motor ssürüyorum ilk motorum cbr250r idi fakat tarzına alışamadığımdan satıp ktm duke 125 aldım motorumdan da gerek oturuş pozisynu gerekse diğer konular konusunda memnunum tek eksiği ABS. Her panik fren yapışımda ABS'nin gerekliliğini hissediyorum ve bu yüzden f650gs almayı düşnüyorum yalnız ön frende tek disk var ve panik frende ABS'nin freni sıkıp bırakması esnasında disk yönüne çok fazla dönermi gidon onu merak ediyorum. 2 sorumda ağırlık ktm bmw'ye göre hafif bir motor ve hafiflik benim için önemli boyum iyi 182 boyum var ama çok kuvvetli biri değilim fakat seri bi insanım kilom 65 şehir içi kullanımda pratikmidir ve rahatça istanbul izmir yol yapabilirmiyim merak ediyorum yani bu motoru sürmek için ciddi kondisyon lazımmı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Düşündüğüm bmw f650gs 2004 veya 2005 modeldir çünkü başlığını inceledim en sorunsuzu onlarmış.
Düşündüğüm bmw f650gs 2004 veya 2005 modeldir çünkü başlığını inceledim en sorunsuzu onlarmış.