Temiz bir F650gs denk getirirsen al,yemişim titreşimi,F650gs tadından yenmez.
Elalem dünya turu yaparken F650gs kullanıyor, burada motor üzerinde en uzun yolu 100 km olan adamlar f650gs için "titreşim var" diye ağlaşıyorlar.
Ya dünya turu yapanlar diğerleri kadar bilmiyor bu titreşim olayını,ya da diğerlerinin poposu fazla hassas
En son Cahit abi çıktı yola,o da anlamadı mı acaba bu titreşimi?
link burada
http://rideturkey.com/blogs/2402/default.aspx.
[url]http://img571.imageshack.us/img571/5789/dscn0441d.jpg[/URL]
Hemşehriymişizsavaş abi iyi akşamlar..haklısın muhakkak sen öyle diyorsan kesin öyledir dicem çünkü sen bu motoru da kullandın ve tecrübelerin benden kat kat fazla ama yinede ben bu moturun üzerinde olmadan şöyle birkaç km kullanmadan içim rahat etmeyecek.o yüzden başlıktaki arkadaşlardan yaşadığım bölge veya civarında olan birileri varsa eğer belki çıkar diye düşündüm ve bana bu konuda yardımcı olur diye düşündüm ama sağolsun f650gs sakinleri bir arkadaşım hariç bırak ilgilenmeyi,yorum yapmayı bir hoşgeldin bile demedi..yani ben böyle şeylere maalesef takıyorum.amacım şikayetçi olmak değil kesinlikle..herkesin işi başından aşkındır ancak beklentim o yöndeydi.neyse yinede okuduğum 83 sayfada, bu başlığın gerçek anlamda yeni f650 sahipleri için kılavuz niteliğinde bir başlık olduğunu anladım ve memnun oldum..
neyse herkese kazasız belasız mutlu huzurlu seyirler diliyorum..
savaş abi iyi akşamlar..haklısın muhakkak sen öyle diyorsan kesin öyledir dicem çünkü sen bu motoru da kullandın ve tecrübelerin benden kat kat fazla ama yinede ben bu moturun üzerinde olmadan şöyle birkaç km kullanmadan içim rahat etmeyecek.o yüzden başlıktaki arkadaşlardan yaşadığım bölge veya civarında olan birileri varsa eğer belki çıkar diye düşündüm ve bana bu konuda yardımcı olur diye düşündüm ama sağolsun f650gs sakinleri bir arkadaşım hariç bırak ilgilenmeyi,yorum yapmayı bir hoşgeldin bile demedi..yani ben böyle şeylere maalesef takıyorum.amacım şikayetçi olmak değil kesinlikle..herkesin işi başından aşkındır ancak beklentim o yöndeydi.neyse yinede okuduğum 83 sayfada, bu başlığın gerçek anlamda yeni f650 sahipleri için kılavuz niteliğinde bir başlık olduğunu anladım ve memnun oldum..
neyse herkese kazasız belasız mutlu huzurlu seyirler diliyorum..
MERHABA ARKADAŞLAR BU TEK BUJİ ÇİFT BUJİ OLAYINI DETAYLI ANLATABIECEK BIRI VARMI EKSTRALARI NEDIR EKSİ YONLERI NEDIR
savaş kayan hocam merhaba
f650 gs ini sattın sanırım.
eğer öyleyse yenisi hayırlı olsun
bir de elinde kullanılmayan 57 lt bagaj alt tablası olan arkadaşımvar mı?
Yazdıklarını gördüm okudum ama birşey yazmadım,
Ha genel manada zaten şurda yazan 3-5 kişi varız kaldıki benim f650 gs bile değil ve şuan topiği okuduğum kadarıyla da kimse yok aramızda iskenderundan hani f650gsi olupda yazmayan..
Bu yüzden ne sinirlen ne stres yap arkadaşım ha ankarada olursun gel benim motoru istediğin kadar dene.Ha hoşgeldin mevzusuna gelincede girdiğin her topikten bunu bekliyormusun bilmiyorum ama sen benden de eski bir üyesin bunların az çok farkına varman gerektiğini düşünmekteyim.
Eleştirilerimin yıkıcı değil yapıcı olduğunu düşünmekteyim, bilmeden istemeden kırdıysakta özür dileriz..
GaCCaLL
YUNUS
2000-2004 modellerini pek tavsiye etmezler tek buji olduğundan ötürü "Buji kesiyormuşşş!!" hani bunu sadece duyduk ama hiç görmedik niyeyse birde çift buji olunca daha az yakıt tüketimi olmakta imiş bazılarının söylemi ile ama ne kadar doğrudur tartışılır bence..
Arkadaşlar Merhaba şü büji kesme olayı nedir ben yaklaşık 2 yıldır 2000 MODEL f650 kulanıyorum demeyin senin gittiğin yer kısa mesafe ben gazı actım mersinden eğridir festivaline gittim tam 750 km mesafe bu yılda gazı actım manavgat vestivaline tam 450 km buralarda 200-300 km mesafelerbir şey demiyorum. AĞUSTOTA Batum festivaline gitmeyi pilanlıyoruz eğer böyle bir sorun varsa yanımda 1 koli buji taşıyayım...