Bana bmw nin motorları biraz kaba geliyor
Bana bmw nin motorları biraz kaba geliyor
sevdiğim bir motor ama yüksek hızlarda titreşim sorunu var diye biliyorum o yüzden biraz uzak durmayı tercih ediyorum. cbr 125ten sonra sport touring yada enduro tarzı birşey almayı düşünüyorum.
memleketin insanı 73 milyon ,ukalası 773Savaş bey yorumlarınızı gülümseyerek okudum
Bugün benim cs e bakan bir arkadaşın yorumu geldi aklıma.Marşa bastı ve rölantideki durum için " bu kadar vibrasyon normal mi dedi" .Dedim hocam 650 cc tek silindir, sence??? Forumlardan basmakalıp birkaç cümle ezberleyen herkes piyasaya çıkmış sanırım.
memleketin insanı 73 milyon ,ukalası 773
bilmediğimiz,eksik bildiğimiz her konuya yorum yapabilen bir milletiz.
Hele İnternetteki haberlere yorum yapanlara bir bakalım,Mizahçı olsam espri aramaya uğraşmaz,bu dev hazineden faydalanırdım
bilmedğimiz konularda konuşarak harcadığımız enerjiyi o konuları gerçekten öğrenmeye sarfetsek bugün yaşam standadımız 10 kat yüksek olurdu.
merhabalar,
savaskayan bey, verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. yalnız, jant-pas durumunu nasıl giderdiğinizi belirtmemişsiniz. bana göre 0 numara bir zımpara ile cantı temizlerim. böylece belki de jantın bazı yerleri çizilmiş olur. yoksa pas sökücü spreyler mi kullanmalıyım. belki de önce pas sökücü spreyi denemeliyim, çıkmaz ise zımpara kullanmalıyım. ama bu çözümler bana göre olur. sizler bu durumu bilen ve yaşayanlar olduğunuz için bunun nasıl temizlendiğini en iyi sizler anlatabilirsiniz.
mgu bey, "Ya neden kimse 2000 yılında adam abs düşünmüş yada bunun gibi şeylerden kimse bahsetmiyor." diyorsunuz ya. işte ben tam da sizin belirttiğiniz gibi "neden yeni modelde alüminyum alaşım jant kullanılmıştır" diye soruyorum. buyrun cevaplayınız...
merhabalar,
savaskayan bey, verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. yalnız, jant-pas durumunu nasıl giderdiğinizi belirtmemişsiniz. bana göre 0 numara bir zımpara ile cantı temizlerim. böylece belki de jantın bazı yerleri çizilmiş olur. yoksa pas sökücü spreyler mi kullanmalıyım. belki de önce pas sökücü spreyi denemeliyim, çıkmaz ise zımpara kullanmalıyım. ama bu çözümler bana göre olur. sizler bu durumu bilen ve yaşayanlar olduğunuz için bunun nasıl temizlendiğini en iyi sizler anlatabilirsiniz.
..
Ne yazıkki 650GS'imi sattım... ama izninizle bu konuya devam edeyim.
Telli jant yüksek esneme kabiliyeti yüzünden arazide tercih ediliyor.
Tubeless lastik için 1200GS'te telli jant opsiyonu var; sorunu zekice çözmüşler.
Yeni 650GS tasarımı asfalt için ve 800GS tasarımı offroad için yapılmış.
Onun için 650GS aluminyum ve 800GS telli jant kullanıyor.
Oldu olduda 650GS aldınız ve jantın içi paslanmış (küflenme bakteriyal bir olay, sabunlarsın geçer), aluminyum kaplama yapan (galvaniz kaplama gibi birşey) biryerde jantınızı kaplatırsınız olur biter :cat:
Ali Zafer Canın sağolsun
Daha iyisi olur insallah.
Belki 1150 yada 1200 alırsın.

Valla ben F650min her yerine girdim (motorun içi hariç) ama böyle bir parça görmedim. Bana daha çok akvaryum hortumu gibi geldi.![]()
olmayacak iş değil,çocuklar evden çıkan her hurda parçayla oynamayı sevdikleri için motorun altına atmış olabilirler de.
Bu BMW ciler de alem adamlar,
biri iki tane rulman atsa motorun altına" nereden düştü acaba?" diye
sıyırtacağız bu gidişle
ama motorun eski sahibinin genleşme şişesi icin böyle bir aparat yapması da mümkün,o şişeye su ilave etmek için topcase,sele,grenaj sökmek gerekiyor.