bmw f650 alınırmı

Süper Moderatör (BBRR)
BMW alınırmı ?

Paran varsa alınır tabi .. Elcik ısıtmayı standart yapan ilk firma gerektişğinde devre dışı bırakılan abs yi standart yapan yine ilk firma .. yani her yeniliği standart yapan ilk firma .. bu cc de en iyisi bumudur diye sorarsan o kişiden kişiye değişir .. ama bu cc de en az yakan marka budur dersek yalan atmış olmayız.. tek s,ilindirden dolayı yüksek devirde titreşim sorunu olduğunuda biliyoruz.. yedek parçası pahalı evet ama yakıttan sana kazandırdığını göz önüne alırsak parçalar bedavaya geliyor:)

BMW alınırmı ?

Paran varsa alınır tabi .. Elcik ısıtmayı standart yapan ilk firma gerektişğinde devre dışı bırakılan abs yi standart yapan yine ilk firma .. yani her yeniliği standart yapan ilk firma .. bu cc de en iyisi bumudur diye sorarsan o kişiden kişiye değişir .. ama bu cc de en az yakan marka budur dersek yalan atmış olmayız.. tek s,ilindirden dolayı yüksek devirde titreşim sorunu olduğunuda biliyoruz.. yedek parçası pahalı evet ama yakıttan sana kazandırdığını göz önüne alırsak parçalar bedavaya geliyor:)

sayın BBRR,
bu anlattıkların standartlar F650GS için geçerli. titreşim bence göreceli gibi geliyor. kimine titreşimli geliyor kimine güzel.

Elin anahtar tutabiliyorsa bakımlarını kendin yapabilirsin. Tamamen kullanıcı dostudur, Kalitelidir, eğer eski kasadan f650 olanından bulursan almamazlık etmederim. ama yeni kasa f650gs olanı yakıt konusunda da acayip cimridir. artı tavsiye. tabi bide f650gs extraları BBRR'nin saydıkları standartlar hatta buna ek orta sehpada standart.

benim ilk motorum f650 gs oldu. performansı yuksek yol motoru.yani bence surekli sehir içi kullanım için özellikle istanbul içinde bence gereksiz.ama ben turlara katılırım dağa bayıra çıkarım,do-a gezilerini severim diosan kesinlikle al derim.bende 2005 gs vardı ama bu bahsettiklri vibration u ben hiç hissetmedim belkide ben de bir arıza var. hızlanışı ve torku harika bmw yol tutuşunu da goreceksin.yakıtı da cabası.cbf 150 ile gs i karşılastırmak çok gereksiz olduğundan bu konuya girmiycem.ama bir bmw ancak daha iyi bir bmw almak için satılır.

f 650 yi ben de uzaktan takip ediyorum. sahibinden.com da bakıyorum Ankara fiyatları çok yüksek gs'lerle nerdeyse aynı fiyat. İstanbul da çok daha uygun fiyatlılar var. Tabi temiz sorunsuz bulmak zor herhalde. Temiz sorunsuz olan pek satmıyor.

Arkadaşım bence bu konuda çok acele etme playboy_77' nin de söylediği gibi hem aradaki parana yazık hemde şu anda kullandığın motorla almak istediğin motor arasında oldukça fazla fark var. f650 alınması konusunda kim se aksi yönde fikir beyan etmez güzel motordur. Bende geçen ay niyetlendim ama anladımki henüz erken. Benim motorum 20 hp 180' lik bir motor ama f650' ye bindiğimde kendimi çok güvensiz hissettim çünkü henüz onu kullanmaya hazır hissetmediğimi anladım. Eğer kullanmak hareket ettirmekse ok. Ama ani yaşana problemlerde motora hakim olmaksa henüz değil. Bu kendi adıma düşündüklerim. 1800 km yapmışsın henüz eğer bu yeni tecrübeyse biraz daha bekle derim.
Kazasız sürüşler.

geçenlerde bi abi 1200gs motorunu 1000km bakımına sokmuştu.550eurocuk ödemişti.ama motora laf yok tabi.

Arkadaş uydurmuş. 280 YTL gibi birsey tutuyor 1200GS için 1000 bakımı. Evet işçilik ücreti diğerlerine göre pahalı ama 10.000'de bir sokuyorsun bakıma. (F650 için de öyle mi bilmiyorum)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTOR BU BU ŞEKIL 3.500 İSTERIM EGER KUTULARI ISTEMEZSEN SANA KORUMA DEMRI BIRDE CANTA DEMIRINI HEDIYE VERIP 3.200 İSTERIM DAHA 1800 LERDE DAHA BUDA RESMI

Arkadaşlar bu makinayı Şarköy yolunda gözlerimle gördüm inceledim
sorunsuzdur.
Ahmet kardeşim de bilinçli ve tecrübeli bir motorcudur.Birçok motorcunun yılda yapamadığı kadar km yi bir ayda yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar