bmw f650 alınırmı

bende cbf 150 var yenı aldım 2008 model bır hafta önce ankaraya gıttım ek tatmın olmadım sonra satmaya karar verdım alırsam dedım bmw f650 alıyım dedım önerılerınız nedır alınırmı bu motor benım motor 1835km de mart ayında aldım satmama degermı

cbf alıp satıcaksan arada ki paraya yazık olur bunu söylim.arada nerdeyse 1-2 milyar oynayacak.650f güzel makinedir.tek silindir çift bujiye sahip.uzun yolda oldukça rahat bir makine.tabi parçaları pahalı.yani ben tavsiye ederim parça ve servis ağını göze alırsan.sonuçta BMW yani :p

Bizim arkadsın babasında Bmw k1200gt vardı motora laf yok ama servis masrafı dudak uçuklatıyor hadi parçaları geçtik pahalı işçilikte dudak uçuklatıyor.

sorun çıkarmayan bakımlarını yaptırdığın takdirde yıllarca kullanılacak bi makina , sınıfında en az yakan (karbıratörlü) motor diyebilirim , servisinden de korkun olmasın f650 le ilgilenen bir çok usta var yeterki işi bilen para hastası olmayan biri olsun ,parçalrı çok rahat bulunuyo çıkma olarak sinyaller peugeot mobilet sinyali vs. bi çok yan sanayisi var

Yani Alsam Yanlışmı Yaparım Yoksa Benım Motor Dursun Mu

ben biraz kullan derim.hem tecrübe edinirsin.650f biraz kaba gelebilir.biraz daha kullan ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman al derim.hem zarar ettiğin paraya yazık

ben biraz kullan derim.hem tecrübe edinirsin.650f biraz kaba gelebilir.biraz daha kullan ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman al derim.hem zarar ettiğin paraya yazık

haklısın aslında tecrube dersen buyuk motora bırkackez bındım
satma nedenım ben cbf ankara gıttım tatmın olamadım su sogutmalı olsa guzel olurdu bırde hep 110 yada arada bir 120
cekılmıyor yol ondan dolayı satmak istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçenlerde bi abi 1200gs motorunu 1000km bakımına sokmuştu.550eurocuk ödemişti.ama motora laf yok tabi.

pekı f650 bmw nin degilmiş dıyorlar sadece adını kullanıyormuş dogrumu arjantınmı ne bır ulkenın mış eger kullanvarsa onun yorumunu beklerım bana daha yardımcı olur

tabiki al derim, yenileri 2 silindir ve eskisi gibi titreşimden gebertmiyor, bu soru şunun gibi oldu, bende serçe var satsam mercedes alsam nasıl olur :)

pekı f650 bmw nin degilmiş dıyorlar sadece adını kullanıyormuş dogrumu arjantınmı ne bır ulkenın mış eger kullanvarsa onun yorumunu beklerım bana daha yardımcı olur

2000 yılından önce f650 ler aprilia bantlarında üretildi.ancak motorları avusturyalı rotax tır.yani aprilia pegasso 650 ve bmw f650 aşşağı yukarı aynı motorlardır(pegasso 5 subaplıdır farklı olarak)ancak 2000 yılından itibaren bmw f650 üretimini almanyaya çekti ve hem şasiyi hem motoru tekrar elden geçirdi.bu modelin ismide f650gs dir.f650gs enjeksiyonudur ve çok az yakıt tüketir(ortalama 100 km. 4-4,5 lt)
şimdi eski kasa bmw ler almanyada üretilmedi diye kalitesiz zannetme sonuçta onlarda bmw.bu alınmaması için bir sebep değil bence ancak başka eksi yönleri vardır.vibrasyonlu çalışır konjektör ve devirdaim pompası gibi kronik sorunları var.son sözüm temiz ve bakımlı bir f650 alınıp yıllarca kullanılabilinir.

bence, cbf i bu yaz da satmayı dusunsen gelecek yaz da satmayı dusunsen maddi açıdan cok da farklı bi getirisi olacagını dusunmuyorum. artık ikinci el oldugu icin coktan deger kaybetti.

sen bence acemi birligini cbf ile 1 yıl gecirerek tamamla. bmw f650 alınmaz mı! alınır elbet:)

cbf ı ne kadara verıyosun dostum. ben almak istiyorum temiz bişe se müşteri çıkabilirim

Şimdiden hayırlısı olsun F650 kesinlikle tavsiye ederim ama transalp yada r 80 gs yide seçeneklerinin arasına al derim :)

transalp bana buyk gelır boyum yetmeyebılır diye dusunuyorum

transalp baktım ıkıncı elleri cok para almam bıraz onu

Son düzenleme:
Motosikletin güzelmiş Allah kazadan saklasın param olsaydı bir tane boyle bir alet alcaktım.

sagollasın mach1 işaalh allah gölune göre verır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar