bmw f 650 gs dakar

merhaba arkadaslar bu gün niyetlenip istinye bmw ye gittim f650 gs dakar modelini beğendim almayı düşünüyorum 9900 euro fikrini almak istiyorum.kıyaslama yapılacak es değer bir motor varmıdır

Çok güzel seçim. Benim teknolojik olarak çok beğendiğim bir motor. Fiyatı yüksek görünebilir ama verdiğiniz her kuruşun hakkını veren bir alet. Şimdiden hayırlı olsun.

benide uzun uzun düşündüren bir motor.fuarda iyice inceledikten sonra karar vereceğim

http://utkuhamarat.com/motor/bike/4trailie.htm

BLUES dostum, yukarıdaki adresten- f650gs, transalp, vstrom ve xt660r hakkında yapılan bi araştırma yazısını inceleyebilirsin. test sonuçları falan..v-strom bu karşılaştırmadan birincilikle ayrılıyor. kararına büyük ölçüde yardımcı olabilecek kadar ayrıntılı bir yazı. şimdiden hayırlı olsun. insallah bende orta sınıf bi enduroya çok yakında kavuşacam..

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
ozgurevas testte ki motor f 650 gs arkadaş bu modelin dakar olanı ile ilgilenmiş arada fark var hatta fiatları bile farklı dakar modeli gs modeline nazaran daha çok arazi türü sele ve motor yükseklikleride farklı dakar bmw nin ürettiği en yüksek motor. Güzal bir tercih ama bu motor uzun yollarda rahat değil çok yoruyo gs tipi hem arazide hemde düz yolda kullanılabilir..

F650gs

selamlar.

ben gecen sene mayis ayinda 0km bir F650GS aldim. Su ana kadar 18000km yaptim sorunsuz bir sekilde ( cok sukur. nazar degmez insallah)

Motoru gunluk kullanmamın yani sira uzun seyehatler yaptim ve arazide de kullandim.

her kosulda cok memnunum.
Dakar modeli F650GS le kiyaslandiginda daha off-road egilimi olan bir motor. normal GS'de yeterince arazi performansina sahip.
Dakar daha buyuk fakat ince bir on tekre sahip. bu bende biraz endise yaratmisti.
Ayrica Dakar selesi daha yuksek ve oturdugun zaman ayaklarin yere tam basmayabilir.

Her halikarda F650 diger 600cc endurolara gore daha iyi bir tercih diye dusunuyorum.kullanımı cok kolay, konforlu ve inanilmaz guvenli (ABS sagolsun)

Bu yuzden bence mutlaka F650 al. GS mi Dakar mı dersen bence GS :)

bu arada eger borusanin komisyon odemedigi bir kredi kullanırsan o zaman 600euro luk bir hediye ceki var.
eger daha dusuk kredi kullanım dersen (borusan komisyon oduyor) o zaman hediye cekini alamazsin.

faiz oranlarida %1,1 ve %0,8 gibi (tabiki dusuk olan borusanin komisyon odedigi) cekmek istedigin kredi miktarina gore bi hesap yap hangisi daha kazancli.

simdiden hayirli olsun

öncelikle ilgilenen bütün arkadaşlara tesekkür ederim.

bu gün suzuki vl 650 yede baktım dakardan 500 ytl daha düşük ama abs yok ve ödeme şartları bmw den daha katı fakat çift silindir ve bmw den 17 bg fazlalığı var ve daha asvalt için tasarlanmış bir motor off-roada geleceğini ve dayanacağını sanmıyorum yanılıyor olabilirim bende bu izlenimi yarattı

gs in jantlari arka 17' ön 19'
dakarın arka 19' ön 21' ön lastik gs e göre daha ince bu bir sorun yaratırmı bilmiyorum?

aralarında 500 euro gibi bir fark var istinyede 2 modelede bindim gs in altımda kaybolduğunu dakarın üzerine daha çok yakıştığımı söylediler :)

ben bu gün evraklarımı bankya yolladım 48 ay vade ile hiç peşinsiz alacağım euroya % 0.45 vade farkıyla koç bank kredisiyle ve 560 euroluk hediye çekini alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar