F650gs
selamlar.
ben gecen sene mayis ayinda 0km bir F650GS aldim. Su ana kadar 18000km yaptim sorunsuz bir sekilde ( cok sukur. nazar degmez insallah)
Motoru gunluk kullanmamın yani sira uzun seyehatler yaptim ve arazide de kullandim.
her kosulda cok memnunum.
Dakar modeli F650GS le kiyaslandiginda daha off-road egilimi olan bir motor. normal GS'de yeterince arazi performansina sahip.
Dakar daha buyuk fakat ince bir on tekre sahip. bu bende biraz endise yaratmisti.
Ayrica Dakar selesi daha yuksek ve oturdugun zaman ayaklarin yere tam basmayabilir.
Her halikarda F650 diger 600cc endurolara gore daha iyi bir tercih diye dusunuyorum.kullanımı cok kolay, konforlu ve inanilmaz guvenli (ABS sagolsun)
Bu yuzden bence mutlaka F650 al. GS mi Dakar mı dersen bence GS
bu arada eger borusanin komisyon odemedigi bir kredi kullanırsan o zaman 600euro luk bir hediye ceki var.
eger daha dusuk kredi kullanım dersen (borusan komisyon oduyor) o zaman hediye cekini alamazsin.
faiz oranlarida %1,1 ve %0,8 gibi (tabiki dusuk olan borusanin komisyon odedigi) cekmek istedigin kredi miktarina gore bi hesap yap hangisi daha kazancli.
simdiden hayirli olsun