Bmw C650 GT ile Yamaha Tmax 530 modelleri arasından öneriniz nedir?

Merhaba, Pratik olması açısından satın aldığım ve yaklaşık 3 ay kadar kullandığım düşük cc scooterı deneyimim sonrası satmaya karar verdim. Maxi scooter alacağım ve araştırmalarım sonucu Bmw c650 Gt ile Yamaha Tmax 530 arasında tercihte bulunmam gerekli. Tercihinizi ve nedeninizi/lerinizi açıklarsanız sevinirim. Gönlünüzce bir gün dilerim.

tmaxi sadece sokakta gördüm. götü başı ayrı oynuyordu. full yan full powerslide. abide egzozda vardı. agresif oldugunu düşündürdü

Tmax ile teker falan yapıyorlar yabancılar. Bizim ülkedekinler çok yapamıyorlar çünkü Tmaxı olan kişi sayısı az.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bmw scooter getirmeyi bıraktı veya pandemi nedeni ile askıya aldı.
Tmaxda fiyat nedeni ile az.
Para varsa Honda X-adv sanki daha iyi gibi ama önceliklerinizi bilmiyorum.

o klas scooterlarda tmax süren bi daha başka bir şey sürmüyor.2 modelde az satanlarda o yüzden kafa kafayalar.bence fiyat olarak bide kıyaslamak lazım.tmax 560 bu arada yeni çıktı daha uzun süre kasa değişmez motorda değişmez.yüzde 51 tmax diyorum ama bmw c650 özellikleri donanımı motor gücünü bilmiyorum.avrupada bizdeki pcx nmax sayısı kadar tmax var.bildikleri bişi var heralde

Eğer bu fiyatlara çıkabiliyorsanız, X ADV ile T MAX arasında karar verin.

yaklaşık 1.5 sene bu tür motorları sürmüş birisi olarak söyleyebileceğim şu;
tüm otomatik vites motosikletlerde özellikle yüksek cc'li motosikletlerde düşük devirde ciddi bir vibrasyon oluyor. tabi bu tek silindirli vitesli motosiklet ile olan vibrasyonun aynısı değil. hatta hayatında sadece scoter'a binenler vitesli motora hiç binmemeiş olanlar bunun farkında bile değil.
Ancak, deneme sürüşünce bmw'nin bu tür otomatik vites bir motosikletini denediğimde bu sorunun olmadığını fark ettim. Bmw motosikletlerinde özellikle kayışlı ve otomatik vites motosikletlerinde çok daha farklı bir sistem uyguluyor. Yolda giderken yağ gibi gidiyor hissetmiyorsunuz. Özellikle pcx ve burgman kullanıcıları benim vibrasyondan kastımın ne olduğunu anladılar, motorun öksürmesi gibi acayip bir şey. Tam olarak ne diye geçiyor bilmiyorum.

O yüzden benim oyum BMW'ye. masraflı olur ama güzel olur

Bmw'de aktarma ctv şanzıman ve güç aktarımı zincir ile sağlanıyor
Yamaha şanzıman v kayış ve güç aktarımıda v kayışla sağlanıyor

Bmw 60 beygir ve 67 nm tork oldukça iyi
Yamahada bu 45 beygir 52 nm tork

Bmw şehir içinde pek cambazlığa gelmeyen biraz geniş bir motor
Ama yamaha daha ince ve cambazlık yapabilen bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar