boy' Alıntı:Demek ki Honda bu konuda da kendini gösterdi :thumleft: Geçen sene yoğunluktan teslimatta sıkıntı yaşanınca bu sene Honda sipariş-teslimat yöntemini değiştirdi. Aralık ayında sipariş edip 700 YTL kaporasını yatırdığım motosikletimin fiyatını bile bilmiyordum. Ocak ayı itibariyle fiyatların belli olacağını söylediler. Fuardan 2 ay önce fuar fiyatları belli oldu ve geçen seneki büyük indirimden bile çok daha ucuza bir fiyat belirlediler. Şubat başında daha fuarda bile kimse tarafından görülmeyen 2006 model CBR 1000RR'ıma kavuşmuş, yollarda fink atıyordum.
Bence sadece ürün kalitesi değil, satış sonrası destek, verilen sözler gibi konular da oldukça önemlidir. Yaşanılan bu tür bir davranış BMW gibi bir markaya kesinlikle yakışmıyor. Hele arkasında Borusan gibi bir firma varken. Biz de BMW konusunda memnun olmadığımız bir olay yaşadık. BMW motosikleti testi için İstinye'deki Borusan Oto'ya gittiğimiz zaman muhattab bulamadık. Oysa gitmeden günlerce önce defalarca telefon ile görüşmüştük. Bize verdikleri cevap aynen "Kusura bakmayın, bir arkadaşın nikahı var, bütün motorlar nihaka gitti, size şu anda test için verebileceğimiz motor bulunmuyor" oldu. Ben o gün zaten beynimden BMW markasını sildim. Dikkat ederseniz BMW kullanıcılarının da tavırları pek hoş değil, yolda korna çalıp selam verdiğinizde karşılığını alamıyorsunuz ne yazık ki...
Kendilerini burjuva sınıfı gibi görür çoğu....
F 650 den bir inişleri var bazılarının kasılmaktan ortadan çatlayacak adam , ulen eninde sonunda motorun F 650 be...
Bide R 1200 e felan binse uçacak burjuva tohumu...:farao:
oldum olası sevmem o tipleri...
Bir de arkadaş demiş ki servis işine polis motorları felan da katılıyor diye. Borusan servisleri polis motorlarına bakmıyor. Polislerin kendi kademeleri var orada tamirat görüyor motorlar...Belki parçalarını alırlar borusandan veya direkt temin yoluna gidebilirler...