meraklanma japonlarda farklı bişi yapmıyo!!
cbr 125 alacaktım araştırdın izmirde bulamadım. turgutluda buldum. aldık peşinatı verdik ertesi gün tlf açtık ve eleman ötv yi yatırmamış niye diyorum.
' yarın yatırcaz vergileri' diyo
ya ötv yayınlanırsa, cevap yok karşıdan 1 hafta sonra motoru manisadan teslim alacaksınız dedi. garajdan sizi alırız dedi.
garaja gittik bayiye tlf açtım sizin geleceğinizden haberim var ama alacağımdan haberim yok 10 dakia sonra ordayım dedi 45 dakika bekledik.gelen yok tlf açıyorum bayiye, arkadaş çıktı geliyo. ama gelen yok yine tlf açıyorum acelem var tekrar izmir e dönmem lazım işten izin aldım diyorum. elemanın tlf da bi küfür etmediği kalıyor. sinirlendik taksiye bindik ve sadece 2 DAKİKA sonra ORDU ticaretin önündeyiz. cep tlf çalıyo ben geldim siz nerdesiniz.
ben şirketinizin önündeyim motorum dışarıda toz toprak içinde yıkanıp hazırlanmamış ve üstünde lisesli çocuklar çıkmış tepiniyo

r:
tlf da bi küfür etmediği kalan arkadaş cocukları kovalıyo motoru aşagıya indiriyo ve üstüne bi su tutlmuş getiriyo bu arda 45 dakikada gara gelemeyen eleman , garajdan şirkete 2 dakikada geliyoo.
motora hava tuttuyolar bırakın dedim acelem var demiştim. öylece yeni bi motor almanın heyacanı yerine sinir ve küfürler için ıslak ve kirli motorumu teslim aldım. asıl bomba bu değilmiş deponun üstündeki bakalitte ve göstergede lekeler var.phaetown12 lekerle uğraşıyo göstergedekiler çıkıyo depo üstündeki bakalitteki lekeler çıkmıyo. izmirdeki YÜKSELİŞ HONDA ya götürüyoruz inceliyorlar uğraşıyolar leke çıkmıyo. yazışma yapacagız dediler ama fotoğraf makinaları başka bi yerde. ben kendi iş yerimde fotoları çekiyorum mail atıyorum yazışmayı ertsi gün yapıyolar ve bugün 10 ncu gün bitti hala haber yok bu arada tlf açıyorum. benimle ilgilenen arkadaş orda yok o gün izinli diğeri ben göremem yazışmayı diyor( BU ADAM ÖLSE DEMEK BÜTÜN İŞLERİ YARIM KALACAK.MOTORUNU SERVİSE VEREN ALAMAYACAK ) bana garanti yazışmaları uzun sürer gibi çeşitli mavallar okuyo ama bi problem var ben başka bi otomobil firmasında garanti dep. çalışiıyorum. ve işler öyle anlattığın gibi değil dediğimde apışıp kalıyo 'bizde bölye 1 hafta kadar sürer' ben bu arada kendi işyerimdeki kimyasalları kullanarak bakaliti temizledim. hala bana dönüp cevap vermediler. bekliyorum bakalım ne zaman arayacaklar. bizde garanti yazışmalarına o gün cevap verilir ve sıfır bi araç teslim edilirken temizlenir müşteriye öyle teslim edilir. malesef bu markayla alakalı degil. bu insanların bok yemesinden başka bişi degil