Bizim amcaoğlu nu delmeye çalışıyolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence çarpıcı bir başlık
Konunun okunurluğu artar .

Her forumda tartışılan videolardan biri.."Yok yatmayı bilmiyor,yok geç vites değiştirdi,sırt çantası ağırlık yaptı,falanca egzoz olsaydı" dedikleriniz olsaydı değişen sadece RS6 (modifiyeli) motosikleti biraz daha geç yakalardı sonuç değişmezdi...0-400 yada farklı bir şekilde yarışsalar daha mantıklı fakat otobanda 200 km/h'den sonra R6'nın 700 kusur beygirlik bir RS6'ya geçileceği ortadadır...R1 ile çekilse en azından karşılaştırma dengeli olurdu çok daha sonra farkı kapatmaya başlardı RS6 yetişmesi için ne kadar mesafe gerekir görürdük,motosikletlerin ivmelenme konusunda ne kadar iyi olduklarınada şahit olurduk...

Ayrıca video Rusyada çekilmiş bildiğim kadarıyla ve birçok araçla daha karşılaştırmaları var...Motosiklet-Otomobil,Otomobil-Otomobil

bende adamı ameliyata hazırlıyolar zannettim:mrgreen:konu başlıgı ilgi çekici iyi rating alır:)

Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
aykan, panpan, purenake, savaskayan, hasanpinar0537, Eyong, anilxx92, Hay.alper.est, ceyhun__22, peri_, oOzE35, RoTTaN, maerhan, Aykut009

Ozaman bu amcaoğlu'nun intikamını almakta sana düşer Berk_r1 dostum ,duyumlara göre delme olayı Rusyada yaşanmış , sen bileti hazırla :)

Hay gözünü sevdiğim print screen tuşu :mrgreen::cherry:::meleeek:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
..Motora değil de arabaya hasta kaldım...Sesi bile çıkmıyor... :p

Senin amcaoglunun hic sansi yok derim :mrgreen::p

http://www.youtube.com/watch?v=K0XH-8tmMC8&feature=player_embedded#

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:10 AM ----------

Sahi birde sunu belirtmek istedim.. Sanirim burasi belcika...
Otobanlari aydinlatilmis tek yer Belcika avrupada benim bildigim..

konu başlıgın görünce hayırdır inşlh dedim :) 720 bg audi illaki r6 yı paket eder 420 kadran olan araçlar var r1 yada hayabusa fln olsa nasıl olurdu acaba r6 yemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu yazı sanırım olayı bitirmişmi ne__???:bounce:

Bu yazı olayı nasıl bitirmiş ben onu anlamadım , benim bildiğim İstanbul da legal bi drag yarışı organizasyonu yok .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------

Nasıl bi başlık attıysak varya:) iyi reklam oldu , herşey biyana , bu rs6 ya fena taktım kafayı , düşmanım gibi nefret ediyorum yeminederim ! Amcaoğluna yapılırmı bu:) teknik verileri baya iyi adi arabanın , rakibini yanlış şeçmişler diyelim :bounce:

Bu yazı olayı nasıl bitirmiş ben onu anlamadım , benim bildiğim İstanbul da legal bi drag yarışı organizasyonu yok .

Arkadaşım Türkiyede zaten 3 tane legal drag pisti var.Türkiye nin her tarafından yarışçılar gelir buralarda yarışırlar.(Manisa-Akhisar,İzmir-Ödemiş ve Konya da)Bu işe gönül vermişsen buralara gidip yarışacaksın.Ha param çok diyorsan yaparsın İstanbula Legal bir drag pisti yarışırsın:)Ha param yok ben nasıl oralara gideyim diyorsan otur oturduğun yerde çünkü drak yarışı pahalı ve masraflı bir iştir.Sen drag yarışı yapan motorların bir yarış için antremanlar dahil 2-3 takım debriyaj yediğini biliyormusun?Ve o motorlarda ne gibi modifikasyonlar yapıldığını biliyormusun?O senin caddelerde hayranlıkla baktığın 1000lik 600lük motorların modifikasyonsuz olarak drag yarışı yapmaya kalktıklarında pistte mobilet gibi hareketler yapıp komik durumlara düştüğünü biliyormusun?Daha bilmediğin neler var neler:))

ben onu bunu bılmem altında R6 var bişe yapamıyo yazıklar olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı

Arkadaşım Türkiyede zaten 3 tane legal drag pisti var.Türkiye nin her tarafından yarışçılar gelir buralarda yarışırlar.(Manisa-Akhisar,İzmir-Ödemiş ve Konya da)Bu işe gönül vermişsen buralara gidip yarışacaksın.Ha param çok diyorsan yaparsın İstanbula Legal bir drag pisti yarışırsın:)Ha param yok ben nasıl oralara gideyim diyorsan otur oturduğun yerde çünkü drak yarışı pahalı ve masraflı bir iştir.Sen drag yarışı yapan motorların bir yarış için antremanlar dahil 2-3 takım debriyaj yediğini biliyormusun?Ve o motorlarda ne gibi modifikasyonlar yapıldığını biliyormusun?O senin caddelerde hayranlıkla baktığın 1000lik 600lük motorların modifikasyonsuz olarak drag yarışı yapmaya kalktıklarında pistte mobilet gibi hareketler yapıp komik durumlara düştüğünü biliyormusun?Daha bilmediğin neler var neler:))

şimdddiiii bak Necati dostum:) bence yazında yanlış noktalar var bana göre :) 1. si eğer ben meydan okuma tarzında bir yazı yazmış olsam o yanlış noktalardan biri doğruluk kazanırdı ama burda, yani yazılarım da meydan okuma tarzı bişeyyok 2.si gelirim şükür iyi şartlara göre ,ama istanbul dışına çıkıp yarışlara katılmak için heralde bir pazar günü yetmez bana, seninde tahmin edebileceğin üzere :) 3.sü bilmediğim ufak tefek şeyler belki vardır makine iç ayarlarla ilgili,, o konuda uzman arkadaşlarım mevcut bilgi aldıgım yardımlaştığım , ama inan beni tanısan , öyle bilmediğin neler var neler yazmazdın :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar