Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence çarpıcı bir başlık
Konunun okunurluğu artar .
Konunun okunurluğu artar .
Senin amcaoglunun hic sansi yok derim :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=K0XH-8tmMC8&feature=player_embedded#
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:10 AM ----------
Sahi birde sunu belirtmek istedim.. Sanirim burasi belcika...
Otobanlari aydinlatilmis tek yer Belcika avrupada benim bildigim..
Ülkemizde Drag yarışları düzenleniyor ve drag pistleri var.Bu mevzuları neden orada konuşmuyoruz.Daha doğrusu er meydanına çıkıp oralarda yarışmıyoruz.Delmek yada delinmenin ne olduğunu orada görmüyoruz![]()
bu yazı sanırım olayı bitirmişmi ne__???:bounce:
Bu yazı olayı nasıl bitirmiş ben onu anlamadım , benim bildiğim İstanbul da legal bi drag yarışı organizasyonu yok .
Arkadaşım Türkiyede zaten 3 tane legal drag pisti var.Türkiye nin her tarafından yarışçılar gelir buralarda yarışırlar.(Manisa-Akhisar,İzmir-Ödemiş ve Konya da)Bu işe gönül vermişsen buralara gidip yarışacaksın.Ha param çok diyorsan yaparsın İstanbula Legal bir drag pisti yarışırsınHa param yok ben nasıl oralara gideyim diyorsan otur oturduğun yerde çünkü drak yarışı pahalı ve masraflı bir iştir.Sen drag yarışı yapan motorların bir yarış için antremanlar dahil 2-3 takım debriyaj yediğini biliyormusun?Ve o motorlarda ne gibi modifikasyonlar yapıldığını biliyormusun?O senin caddelerde hayranlıkla baktığın 1000lik 600lük motorların modifikasyonsuz olarak drag yarışı yapmaya kalktıklarında pistte mobilet gibi hareketler yapıp komik durumlara düştüğünü biliyormusun?Daha bilmediğin neler var neler
)
Bu yazı olayı nasıl bitirmiş ben onu anlamadım , benim bildiğim İstanbul da legal bi drag yarışı organizasyonu yok .
Arkadaşım Türkiyede zaten 3 tane legal drag pisti var.Türkiye nin her tarafından yarışçılar gelir buralarda yarışırlar.(Manisa-Akhisar,İzmir-Ödemiş ve Konya da)Bu işe gönül vermişsen buralara gidip yarışacaksın.Ha param çok diyorsan yaparsın İstanbula Legal bir drag pisti yarışırsınHa param yok ben nasıl oralara gideyim diyorsan otur oturduğun yerde çünkü drak yarışı pahalı ve masraflı bir iştir.Sen drag yarışı yapan motorların bir yarış için antremanlar dahil 2-3 takım debriyaj yediğini biliyormusun?Ve o motorlarda ne gibi modifikasyonlar yapıldığını biliyormusun?O senin caddelerde hayranlıkla baktığın 1000lik 600lük motorların modifikasyonsuz olarak drag yarışı yapmaya kalktıklarında pistte mobilet gibi hareketler yapıp komik durumlara düştüğünü biliyormusun?Daha bilmediğin neler var neler
)
şimdddiiii bak Necati dostumbence yazında yanlış noktalar var bana göre
1. si eğer ben meydan okuma tarzında bir yazı yazmış olsam o yanlış noktalardan biri doğruluk kazanırdı ama burda, yani yazılarım da meydan okuma tarzı bişeyyok 2.si gelirim şükür iyi şartlara göre ,ama istanbul dışına çıkıp yarışlara katılmak için heralde bir pazar günü yetmez bana, seninde tahmin edebileceğin üzere
3.sü bilmediğim ufak tefek şeyler belki vardır makine iç ayarlarla ilgili,, o konuda uzman arkadaşlarım mevcut bilgi aldıgım yardımlaştığım , ama inan beni tanısan , öyle bilmediğin neler var neler yazmazdın
![]()