- Konu Yazar
Bira içmek ve zina yapmakla motosiklet sürmenin alakasını pek anlayamadım. Birisinin kullandığı araçtan bu şekilde bir yaşam tarzı tahlili yapan benim çevremde kimse yok (açıkçası hiçbir zaman da olmamasını diliyorum zaten). Bu tarz insanlardan çevresinde bulunan var ise de çevresini gözden geçirmesini tavsiye ediyorum, çünkü böyle bir çıkarım yapan insanın sağlıklı bir hayat görüşü olmadığını, iyi bir karaktere sahip olmadığını tahmin ediyorum.
Garibime giden diğer bir konu da şu, mesajından şöyle bir anlam çıkıyor sanki; "bira içen zina yapan insan" kavramının zıttının "eşi çocuğu annesi babası" olan "Türk, halk, vatandaş, abi, kardeş, baba" olan insan olması. Bunu da belirteyim istedim. Tekrar kusuruma bakma ama, bu da pek iyi bir bakış açısı değil.
vitus bir babaya .ezeveng deseler hoş olurmu türkiyede diyorlar işte belkide adam motor hastası yada 2,000 tlye araba alacana dökük saglam bir motor almıştır analamışın beni
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Esrar icen, hap atan falan de bari arkadas, sende de esik ne dusukmus hepimizi disladin bildigin :mrgreen: agzimizla icioz biramizi cok sukur, baska bi yeriyle icenler utansin..
yok be abicim ben bira içmeyenleride suçluyorlar ona bozuluyom erkeklerin bile o. var arkdaş