- Konu Yazar
s.a öncelikle merhaba forumda bir kaç yıldır takılıyorum ve çogunuzuda kısmen yazdınız cevaplardan tanıyorum. Bugün dikkatimi şu çekti TÜRKİYE de motor anlayışı yok yok yok ....
r:
r:
r: vallahi yazık herkes sanıyorki motorcular bira içen zina yapan insanlar ::yanliss: :jocolor: hayır çoğu motorcunun çocugu eşi annesi babası var herkes bizi yanlış yorumluyor bize küfür ediyorlar biz haklıyken haksız sın diyorlar bu saçma araba kazalarında kavga çıkıyor saçma niye kavga ediyoruz. neden çok merak ediyorum bi kastımı var sana vuranın niye dövüyorsun he bide motorcu ise tamam hadi sende bişey varmı demez. arabamı kim yaptıracak saçma saçma şeyler biz TÜRKÜZ biz HALKIZ VATANDAŞIZ ESNAFIZ ABİYİZ KARDEŞİZ BABAYIZ çoğumuzun bin bir türlü derdi var arabaya binmeyi sevmiyoruz belki ama o kaskın altında da bir insan evladı insan var. bişeyler yapmayı çok istiyorum ama tek olmuyor yeter artık bizde insanız bizimde hayatımız var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
okuyupta begenen herkeze teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
okuyupta begenen herkeze teşekkürler...