Bizede Boyle Bir Zulum Nasip Etsin TANRIM!

Moderatör
Allahuekber diyerek işkence eden müslüman halk. Şimdi nasil yonetilmeyi hak ediyorsa öyle yönetilsin.

Bu güne kadar hiç çalışmamış ve yattıkları yerden maaş alan Libya lılar için esas zulüm şimdi başlıyor :)

Mersin İl Temsilcisi
kaddafi, Mustafa Kemal den sonra en çok sevdiğim liderdi....

o son görüntüleri beni çook yaraladı.
Rabbim, hiçkimseyi gördüğünden geri koymasın.
günahları ve sevabıyla şimdi hak dünyasında.
O'nu, bana olan davranışlarıyla kıyaslarsam; dünyaya karşı çıkarak, ambargolu dönemde bizlere kıbrıs barış harekatı yapabilmemiz için benzin ve uçak lastiği ile pek çok lojistik destek verdi.
amerikayı yıllarca kendinden uzak tuttu.
ama en büyük eksiği, yerine bir veliahd yetiştirip bir kenara çekilmedi.

oysa, demokrasiyi de kurup, fahri başkanlık sıfatıyla devam etseydi, tarih bir hakramanı daha yazardı ama o vakit Mustafa Kemal'in büyüklüğü tekrardan ortaya çıkmazdı.

bu arada, hala görünen o ki, müslüman ülkelerin çoğu vahşet içinde.
oysa, İslamiyet hoşgörü ve bağışlama dinidir.
ancak, laik olduğumuz için dinsiz olduğumuzu da çekinmeden söyleyen diller;
bu görüntülerden sonra dinen ve vicdanen islami ve demokrasi olarak ve " yurtta sulh, cihanda sulh " şiarını da bir kalemde silerek Türkiye Cumhuriyeti'nin adil ve vicdanlı olduğunu görüp, söyleyebilirlerse helal olsun...

Allah, ülkesi ve vatanı için fedakarlık yapan herkese rahmet eylesin...
vahşet içinde can alanlara ise vicdan ve hidayet versin ki, o kanlı elleriyle ekmeği nasıl paylaşacaklar diye düşünüversinler....

Son düzenleme:
sallasınlar bakalım amerikan bayraklarını.
daha belini doğrultamaz ortadoğu.

BAYRAKLARINI HAZIR BULDUKLARI İÇİN DEĞERİNİ BİLMİYORLARDIR.
inşallah kaybetmeden anlarlar özgürlüğün anlamını....

o iş bitti abi. plan tıkır tıkır işliyor işte.
şanlı devrimciler, onurlu özgürlük savaşçıları emaneti zorbanın elinden alıp küresel güçlere teslim ettiler bile.

Yeni yönetim şeriat kanunlarını getireceklerini açıkladı zaten.Batı, ortadoğuyu yeniden dizayn ediyor.Devrilen liderlerin sosyalist kökenden geldiği ortada.Eski diktatörlerin miyadı doldu.Şimdi yeni dikatatörler lazım. Bize biçilen rol belliydi onu da daha önce yaptılar zaten.Şeriatın hüküm sürdüğü bölgelerde ılımlı islam saçmalığıyla bölgenin ağabeyini oynayacağız.O da batı izin verdiği ölçüde.Yoksa biz dahil yolsuzluğun garipsenmediği ortadoğuda bir wikileaks belgesiyle arap halkları sokağa çıkıp isyan falan başlatmaz.Öyle bir kültür hiç bir zaman olmadı bu bölgede.Linç kültürü her zaman vardı normaldir.Yoksa siz bir mahkemeye falan çıkartılıp adilce yargılanacağını mı zannediyordunuz?

Mersin İl Temsilcisi
o iş bitti abi. plan tıkır tıkır işliyor işte.
şanlı devrimciler, onurlu özgürlük savaşçıları emaneti zorbanın elinden alıp küresel güçlere teslim ettiler bile.

yani şimdi biz dahada mı yalnız mı kaldık yoksa bizimkilere bir ülke daha mı eklendi?

Kaddafi Halkına ne kadar zulmetti bilmiyorum ama Allah kimseye böyle zulüm göstermesin. Kaddafinin yakalanmasından ölümüne kadar geçen sürede izlediğim videolarda Arap halkı hakkında bildiklerimi bir kere daha pekiştirdim. Hain ve menfaatçiler..

yani şimdi biz dahada mı yalnız mı kaldık yoksa bizimkilere bir ülke daha mı eklendi?

aynı formül geçmez bize abi, bizim sömürülme formülümüz araplarınkinden farklıdır diye düşünüyorum.
aşama aşama gerçekleşiyor, işgal zemini hazırlanıyor.
kısmi serbesti içine yayılan kimlik erozyonu ve popüler kültür enjeksiyonu
zaman içinde tüm kaleleri düşürecektir zaten.

Mersin İl Temsilcisi
aynı formül geçmez bize abi, bizim sömürülme formülümüz araplarınkinden farklıdır diye düşünüyorum.
aşama aşama gerçekleşiyor, işgal zemini hazırlanıyor.
kısmi serbesti içine yayılan kimlik erozyonu ve popüler kültür enjeksiyonu
zaman içinde tüm kaleleri düşürecektir zaten.

en az 2 nesil geçmesi lazım...
demek ki ben emekli oluncaya kadar gerçekleşecek :p

sırada kim var acaba???
hangi müslüman ülke??
suriye mi yoksa iran mı
samanaltından bizede yükleniyorlar!!!
ama onlar arap biz TÜRK'üz fark bu
hayırlısı olsun kafaları çalıştırsın liderler
yunanistan ahımızı aldı
israilde alsa keşke ama Allah büyük, tarihte sopayı yemişler bidaha nezaman yerler bakalım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Demek ki mal mülk,rahat yasam, bedava hayat ve bunlarin hiç biri özgürlügün yerini tutmuyor.

araplar tarih boyunca nankördü hepte öyle kalıcaklar
ıraktan beter olacaklar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar