Bizde olmayan Suzuki GSR 750

Mersin İl Temsilcisi
http://www.gaskrank.tv/tv/hersteller/suzuki-gsr750-auf-der-eicma-20-14076.htm

TEKNİK ÖZELLİKLER :

Top speed 140mph
1/4-mile acceleration 11.2 secs
Power 105bhp
Torque 59ftlb
Weight 210kg
Seat height 815mm
Fuel capacity 17.5 litres
Average fuel consumption 45mpg
Tank range 170 miles
Insurance group 12
Engine size 749cc
Engine specification Liquid cooled inline four
Frame Steel twin spar
Front suspension adjustment 41mm inverted preload only
Rear suspension adjustment Single shock preload only
Front brakes 2x310mm discs two piston
Rear brake 240mm single piston
Front tyre size 120/70x17
Rear tyre size 180/55x17

http://www.motorcyclenews.com/MCN/b...e-Reviews/Suzuki/Suzuki-GSR-750-2011-current/

( elimden geldiğince sisteme çevirisini de yaptırmaya çalıştım.... umarım beğenirsiniz)

. .Suzuki GSR 750 (2011-current) Suzuki GSR 750 (2011 cari)

Detail Detay Value Değer
New price Yeni Fiyat £7,125 £ 7.125
Used price range İkinci fiyat aralığı View Suzuki GSR750 bikes for sale to see current asking prices Profil Suzuki GSR750 Motosiklet satışı için mevcut soran fiyatları görmek için
Engine size Motor boyutu 749cc 749cc
Power Güç 105bhp 105bhpden
Top speed Azami hız 140mph 140mph
Insurance group Sigorta grubu 12 12

MCN ratings MCN değerlendirme Owners' ratings Sahipleri derecelendirmesini
Overall Tüm
Engine Motor
Ride & Handling Ride & İşleme
Equipment Ekipman
Quality & Reliability Kalite ve Güvenilirlik
Value Değer
.MCN overall verdict MCN genel bir hükümden
The GSR750 is an entirely new bike – not just a GSX-R750 with flat bars and no fairing. GSR750 bir tamamen yeni bir bisiklet düz bar ve herhangi bir kaporta ile değil, sadece bir GSX-R750. As you'd expect it's far more user friendly and practical than the GSX-R, and is designed to compete with Yamaha's FZ8 and Kawasaki's Z750. Beklediğiniz gibi çok daha kullanıcı dostu ve GSX-R daha pratik ve Yamaha FZ8 ve Kawasaki Z750 ile rekabet etmek için tasarlanmıştır. It delivers supernaked looks in a usable, stylish middleweight body, with the 105bhp 749cc engine offering enough poke to have fun with. Supernaked ile eğlenmek için yeterli karıştırmak 105bhpden 749cc motoru sunan, kullanışlı, şık bir Orta siklet vücut görünüyor sağlar.

Engine Motor MCN rating MCN reytinge
Owners' rating Sahipleri derecelendirmesi
.The 749cc in-line four-cylinder engine started life in Suzuki's 2005 GSX-R750. Sıralı dört silindirli motor 749cc Suzuki 2005 GSX-R750 hayatına başladı. The motor has received a significant makeover to improve low-rpm to midrange performance and torque – at the cost of top end power. En sonunda güç pahasına - Motor, orta seviye performans ve tork düşük rpm artırmak için önemli bir makyaj aldı. Suzuki has adjusted the cam profiles, tailored the valves, inlet and exhaust ports and given the cylinder head iridium spark plugs for improved ignition. Suzuki, kam profillerinin ayarlanabilir vanalar, emme ve egzoz portları özel ve gelişmiş ateşleme için silindir kafası iridyum bujiler vardır. The end result is a quoted 105bhp with 59ftlb of torque. Sonuçta tork 59ftlb alıntı 105bhpden.

Ride and Handling Ride ve İşleme MCN rating MCN reytinge
.41mm inverted forks control the front end and are adjustable for preload only. 41mm ters çatallar, ön uç kontrolü ve sadece önyükleme için ayarlanabilir. On the rear is a Kayaba shock, again only preload adjustment with a seven-way adjuster. Arka kısmında bir Kayaba şok tekrar, sadece yedi yönlü bir ayarlayıcı ile önyükleme ayarı. Despite the basic suspension and set up it works 90% of the time straight out of the box. Temel süspansiyon ve kurmak rağmen düz out of the box zaman% 90 çalışır. It's easy to ride, predictable and stable. Bu, öngörülebilir ve istikrarlı binmek kolaydır. When pushed very hard, its inability to dive into apexes was a slight concern and it also stood up mid-corner if you applied the brakes mid-lean. Zaman, çok sert itti apexes dalmak yeteneksizliği hafif bir endişe ve orta yağsız frenler uygulandığında aynı zamanda orta köşesinde ayağa kalktı.

Equipment Ekipman MCN rating MCN reytinge
.As you expect from a 'budget' middleweight it's sparsely decked out. Eğer bir 'bütçe' Orta siklet beklediğiniz gibi seyrek katlı bulunuyor. However, inverted forks are a nice touch and Suzuki haven't skimped in terms of styling – the funky design is very European and eye catching. Ancak, ters çatal hoş bir dokunuş ve Suzuki stil açısından vermekten kaçınıyorlar değil - funky tasarım alıcı çok Avrupa ve göz. Clocks come with a clear gear position indicator, digital fuel gauge, clock, trip and fuel consumption meter. Saatler net bir vites konum göstergesi, dijital yakıt göstergesi, saat, seyahat ve yakıt tüketimini ölçer ile birlikte gelir. There are some nice touches too; there are two small loops that are part of the pillion seat which can be used to hold on luggage. Bazı güzel dokunuşlar da vardır; bisikletin arka koltuğun bagaj üzerinde tutmak için kullanılan olabilir parçası olan iki küçük döngüler vardır.

Quality and Reliability Kalite ve Güvenilirlik MCN rating MCN reytinge
.Reliability shouldn't be an issue from the GSX-R750 derived engine. Güvenilirlik, GSX-R750 türetilen motoru bir sorun olmaması gerekir. Suzuki have obviously tried to keep costs low, but there are no glaring areas of shoddy budget manufacturing or componentry. Suzuki açıkça maliyetleri düşük tutmak için çalıştık, ama kalitesiz bütçe imalat veya componentry hiç parlak alanlar vardır.

Value Değer MCN rating MCN reytinge
.At £7125 it's competitively priced, being considerably cheaper than Yamaha's FZ8 at £7999 but a fraction more expensive than Kawasaki's standard Z750, at £6649 (Kawasaki's Z750R comes in at £7149). £ 7125 tarihi itibariyle rekabetçi Yamaha FZ8 £ 7999 Kawasaki standart Z750 daha pahalı bir kısmını, 6649 £ (£ 7149 Kawasaki Z750R gelir) göre oldukça ucuz fiyatlı bulunuyor. But the GSR does lose its bargain status when you compare it to Suzuki's own Bandit 650 at £5725 and the Gladius at £5465 Suzuki Bandit 650 £ 5465 £ 5725 ve Gladius karşılaştırın Fakat GSR pazarlık durumunu kaybetmez.

Insurance Sigorta .Insurance group: 12 Sigorta grubu: 12

Compare motorcycle insurance quotes now Karşılaştırın motosiklet sigortası artık tırnak

Model History Model kayıtları .2011: model introduced 2011: modeli tanıtıldı

Other Versions Diğer Versiyonlar .
Specifications Özellikler
Top speed Azami hız 140mph 140mph
1/4-mile acceleration 1/4-mile ivme 11.2 secs 11.2 saniye
Power Güç 105bhp 105bhpden
Torque Tork 59ftlb 59ftlb
Weight Ağırlık 210kg 210kg
Seat height Sele yüksekliği 815mm 815mm
Fuel capacity Yakıt kapasitesi 17.5 litres 17.5 litre
Average fuel consumption Ortalama yakıt tüketimi 45mpg 45mpg
Tank range Tank aralığı 170 miles 170 kilometre
Insurance group Sigorta grubu 12 12
Engine size Motor boyutu 749cc 749cc
Engine specification Motor özelliği Liquid cooled inline four Sıvı soğutmalı sıralı dört
Frame Çerçeve Steel twin spar Çelik ikiz spar
Front suspension adjustment Ön süspansiyon ayarı 41mm inverted preload only Sadece 41mm ters preload
Rear suspension adjustment Arka süspansiyon ayarı Single shock preload only Sadece Tek şok önyükleme
Front brakes Ön fren 2x310mm discs two piston 2x310mm diskler iki piston
Rear brake Arka fren 240mm single piston 240mm tek piston
Front tyre size Ön tekerlek boyutu 120/70x17 120/70x17
Rear tyre size Arka lastiklerin boyutu 180/55x17 180/55x17

bir suzuki hayranı olarak bunu kavasaki Z750 ye yeğlerdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
para var ise çare vardır

gsr750-6.jpg

gsr750-5.jpg

gsr750-4.jpg

gsr750-7.jpg

gsr750-8.jpg

gsr750-9.jpg

gsr750-3.jpg

Mersin İl Temsilcisi
para var ise çare vardır

bu ülkede gerekli parası olanlar da var ama neden bize gelmiyor, konu o.
"bizde olmayan" derken, ülkemizi kastetmiştim.
daha pek çok model var ama neden bize gelmiyor.
500 cc ve çift silindirli herhangi bir model yok mesela
500 cc çift veya 4 silindirli bir ss model de yok
daha bir sürü şey yok....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

emeğine sağlık motoGT, işlerimin yoğunluğundan resimleri düzenleyip ekleyememiştim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
malesef ülkede kemikleşmiş bazı modeller ve markalar dışında bırakın modeli farklı bir marka bile gelmiyor desem yeridir

bu ülkede gerekli parası olanlar da var ama neden bize gelmiyor, konu o.
"bizde olmayan" derken, ülkemizi kastetmiştim.
daha pek çok model var ama neden bize gelmiyor.
500 cc ve çift silindirli herhangi bir model yok mesela
500 cc çift veya 4 silindirli bir ss model de yok
daha bir sürü şey yok....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

emeğine sağlık motoGT, işlerimin yoğunluğundan resimleri düzenleyip ekleyememiştim...

Önemli değil abi, çok beğendim doğrusu. Başka bir havası var. Keşke ülkemize gelse. Sanırım 750lik naked olarak ülkemizde bir kawasakinin z750'si var. başka da yok biliyorum.

Geçen sene servise gittiğim de hyosung'ın 30. yıl için tasarladığı özel gv650'ni görmüştüm , ülkeye geldi mi diye sorduğumda parası olana istediği motor nerde satılırsa satılsın demişti..

Mersin İl Temsilcisi
Geçen sene servise gittiğim de hyosung'ın 30. yıl için tasarladığı özel gv650'ni görmüştüm , ülkeye geldi mi diye sorduğumda parası olana istediği motor nerde satılırsa satılsın demişti..

hadi, yedek parça neyse de; eğitimli servis elemanını nasıl satın alacan?

Ülkemizde grenajlı motosiklete talep fazla olduğu için,malesefki naked motosiletler pek ithal edilmiyor.
Her neden ise üzerinde bol grenaj bulunan motosikletleri seviyoruz millet olarak.Oysaki naked motor hem kullanışlı hem pratik hemde ucuz.Ama yoooook illaki grenajlı olsun ve düştüğünde masrafı çok olsun:queen:

Mersin İl Temsilcisi
Ülkemizde grenajlı motosiklete talep fazla olduğu için,malesefki naked motosiletler pek ithal edilmiyor.
Her neden ise üzerinde bol grenaj bulunan motosikletleri seviyoruz millet olarak.Oysaki naked motor hem kullanışlı hem pratik hemde ucuz.Ama yoooook illaki grenajlı olsun ve düştüğünde masrafı çok olsun:queen:

bir de domalarak sürülsün...
illa ki dötümüz görünecek, ya bizim ya da artçımızın(!)

Motosikleti
750x
200.000 TL üzerinde satılan lüks otomobiller varken, adamlar neden motosiklet getirsin ki :)
Sonuçta motosiklet kültürünün oturmadığı lüks araba manyagi bi toplumuz.

Bu arada o motoru insanmı tasarlamış :sunny:

Gerçekten çok kışkırtıcı, keskin hatlar tamamen spor bir görünüm katmış :cat: far ise mükemmel :queen:

Eee, ben fuarda bunu gördüm?
Geldi bu model Türkiye'ye?
Ya da ben öyle biliyorum :silent:

motor 28.000 tl sahibinden de 2 ilanı var off off fiyatlar neden bukadar pahalı

20 bın tl ye 2012 model er-6n alınır.er-6n 72 ps oldugu halde 220 basıyor.bu suzukı 105 ps oldugu halde son hız 225.250 cıvarı bı hız beklerdım dogrusu.almaya degmez bu guzel makınayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar