bizde motorculuk yeni değil ( nostalji 1983 )

super gezı vallaha su ana kadar etkılendıgım en ıyı gezı raporu dıye bılırım

Mersin İl Temsilcisi
herkes aynı duygulara kapılıyor... gerçekten imrendirici...

Gezginci ruh sınır ve imkan tanımıyor. Gerçekten çok hoş.
Kendimle karşılaştıryorum, yok 600lük motor olsun, mutlaka GPS almalıyım. Yok bilmem ne. Kendimden utandım valla :p.
Paylaşım için teşekkürler. :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
abi o nasıl avatar yaa psikolojim bozuldu :D

helal olsun walla o motorlarla o yolları katetmek zor....güzel bir paylaşım olmuş.emeğinize sağlık.

Bize nostalji keyfi yaşattığın için teşekkürler yürekçe.:) Benim askerlik yaptığım yıl bunlar gerçekleşmiş. Bir zamanlar maziye bak..:cat:

Mersin İl Temsilcisi
kaç zaman sonra yeniden aklıma geldi, bir bakayım dedim ve yine çok etkilendim yahu...

:cherry:Sevgiler , saygılar sevgili hocam akranmışız demek ki . Ben de 46 olmak üzereyim . Resimlerine baktım biz o zamanlar motor diye mobileti biliridk. Boş araziler de 2,5 tl ye tur attırırlar dı. Para buldummuydu, 3-5 kişi yallah mobilet kiralamaya Ank. nın altını üstüne getirirdik. daha o zamanlar belediye otobüsün de biletçiler bilet keserler di .Bilmem bulundunuzmu ank. da . Ama üzüldüm , :salut:neden sağlık sebebleri ; sinüzüt falanmı? ben halen çok şükür darısı şifa bulduktan sonra size olsun biniyorum . Hatta bu gün işe moto ile geldim. Şehir içi 40 km sıkışık trafik 23 dk da intikal ettim. Acil şifalar.

Mersin İl Temsilcisi
:cherry:Sevgiler , saygılar sevgili hocam akranmışız demek ki . Ben de 46 olmak üzereyim . Resimlerine baktım biz o zamanlar motor diye mobileti biliridk. Boş araziler de 2,5 tl ye tur attırırlar dı. Para buldummuydu, 3-5 kişi yallah mobilet kiralamaya Ank. nın altını üstüne getirirdik. daha o zamanlar belediye otobüsün de biletçiler bilet keserler di .Bilmem bulundunuzmu ank. da . Ama üzüldüm , :salut:neden sağlık sebebleri ; sinüzüt falanmı? ben halen çok şükür darısı şifa bulduktan sonra size olsun biniyorum . Hatta bu gün işe moto ile geldim. Şehir içi 40 km sıkışık trafik 23 dk da intikal ettim. Acil şifalar.

sevgili doru abim, nostaljideki resimler bana ait değil. bir abimizin paylaşımından paylaştım bende ( haberi var ) rahatsızlığı ise ortopedik bir rahatsızlık :( ancak halen hatayda-adanada-mersinde tüm motosiklet aktivitelerine bizzat arabayla katılır... çok sevilen, saygılı ve saygıyı hak eden bir abimizdir...

303km olan yol ise benimki. ama şimdi artık 1000km ler aşılıp geçiliyor. insan limitini zorladığı müddetçe haddini öğrenebiliyor. bakalım bizim haddimiz kaç km deymiş... ben de merak ediyorum valla :cherry::silent:

sevgili doru abim, nostaljideki resimler bana ait değil. bir abimizin paylaşımından paylaştım bende ( haberi var ) rahatsızlığı ise ortopedik bir rahatsızlık :( ancak halen hatayda-adanada-mersinde tüm motosiklet aktivitelerine bizzat arabayla katılır... çok sevilen, saygılı ve saygıyı hak eden bir abimizdir...

303km olan yol ise benimki. ama şimdi artık 1000km ler aşılıp geçiliyor. insan limitini zorladığı müddetçe haddini öğrenebiliyor. bakalım bizim haddimiz kaç km deymiş... ben de merak ediyorum valla :cherry::silent:

:cyclopsan Sevgili yürekçe kardeşim, yüreğine sağlık , ayağına taş değmesin. Tekerin düz bassın. Ayıp ettin limitler sana kurban olsun. Görüşmek dileğiyle:cat:

eskiden daha güzelmiş valla , kısmen deri , dar pantolon , minimalist tasarım kasklar....

21. yy ı hiç sevmiyorum :p

Meşur Easy rider adlı filimden etkilenmişler.

adszak.png

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

eskiden daha güzelmiş valla , kısmen deri , dar pantolon , minimalist tasarım kasklar....

21. yy ı hiç sevmiyorum :p

Sana katılıyorum bu zamanı sevmiyorum ben 1960larda yaşamak istiyorum.

O zamanki şartlarda bu gezileri yapmak harika ve çılgınca şeylerdi.Keyfine doyum olmuyordu.Dış lastikleri iyne iplikle diktiğimiz günler olmuştu.Ama bütün çektiklerimize rağmen süper zevkliydi.
İnanın şimdilerde her şey olmasına rağmen o günlerdeki zevki alamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar