:cherry:Sevgiler , saygılar sevgili hocam akranmışız demek ki . Ben de 46 olmak üzereyim . Resimlerine baktım biz o zamanlar motor diye mobileti biliridk. Boş araziler de 2,5 tl ye tur attırırlar dı. Para buldummuydu, 3-5 kişi yallah mobilet kiralamaya Ank. nın altını üstüne getirirdik. daha o zamanlar belediye otobüsün de biletçiler bilet keserler di .Bilmem bulundunuzmu ank. da . Ama üzüldüm , :salut:neden sağlık sebebleri ; sinüzüt falanmı? ben halen çok şükür darısı şifa bulduktan sonra size olsun biniyorum . Hatta bu gün işe moto ile geldim. Şehir içi 40 km sıkışık trafik 23 dk da intikal ettim. Acil şifalar.
sevgili doru abim, nostaljideki resimler bana ait değil. bir abimizin paylaşımından paylaştım bende ( haberi var ) rahatsızlığı ise ortopedik bir rahatsızlıkancak halen hatayda-adanada-mersinde tüm motosiklet aktivitelerine bizzat arabayla katılır... çok sevilen, saygılı ve saygıyı hak eden bir abimizdir...
303km olan yol ise benimki. ama şimdi artık 1000km ler aşılıp geçiliyor. insan limitini zorladığı müddetçe haddini öğrenebiliyor. bakalım bizim haddimiz kaç km deymiş... ben de merak ediyorum valla :cherry::silent:
eskiden daha güzelmiş valla , kısmen deri , dar pantolon , minimalist tasarım kasklar....
21. yy ı hiç sevmiyorum![]()