Bende bisan atlas var arkadaşlar en kısa zamanda resimlerini koyarım ama epeydir yatıyor bakıma ihtiyacı var. 
biskletimin balatalari erimiş kac paradirki yenisi???
balata dediğin papuçsa hani şu freni sıktıgında tekere sürten genelde siyah renkli sert lastik 50 Ykr![]()
cawit benim bianchi slr 200'üm vardı. doğru düzgün kullanamadım hiç. ne zaman kullandıysam da başıma bir iş geldi :mrgreen: sonra halamın oğluna verdim.belki bilirsin bisiklet değil uçak uçak. ama kullanmayı bilmek lazım. halamın oğlu da halletmiş 6 ayda zaten. darmadağın olmuş bisikleto bisikletle çocuk bile ezmiştim ya:mrgreen:
bende hala victory diye bi bisiklet var 6 senelik ama hakikaten taş gibiymiş... shimano alivio vites sitemi varki gören binen hasta oluyorfull aluminium olması sayesindede virajlarda süper yatılıyor
![]()
hani ya ankette castello yok bnce en iyisi ama bn bianchiyi seçtim
benimde var bitane ekmek almak ve spor amaçlı kullanıyorum![]()
bunlardan daha kaliteli markalarda war bunlardan düşünüyorum ben alırken ama şunuda soliyim bence
bisiklet alırken sadece dağdan croos iniş yapmıyorsanız 2 amortisöylü almayın çünkü arka amortisör siz her pedala yüklendiğinizde esneyerek bisiklete verdiğiniz gücün bir kısmını absorve eder (önde eder ama çok daha az değerlerde) bu durumda çok daha çabuk yorulur ve enerji kaybedersiniz aklınızda olsun ...
sadece önden olması makuldur yani![]()
evet dogru diyonda cift olunca daa bi havali oluyo tabi bence...bide bu benim zevkim...bide bizim kiraz bahcesi var orda biniom ara sira(dagci gibi):cherry::cherry:zıplaya zıplaya