bisikleti olanlar burayaaa...

en iyi bisiklet

• Kullanılan toplam oy
    15
Bende bisan atlas var arkadaşlar en kısa zamanda resimlerini koyarım ama epeydir yatıyor bakıma ihtiyacı var. :p

Var :)

Bisikletten motorsiklete terfi edemeyenlerdenim ben. En yakın zamanda fotosunu da çekip foruma eklerim.

Fotoğraf yok da , 1995 yılından beri bianchi kullanıyorum. O zamanlar bianchi sahibi olmak lüks sınıfına giriyodu. :mrgreen: Kullandığım ilk model (aklımda yanlış kalmadıysa) leopard'dı. Sonrasında aspid , aspid2 ardından focus sahibi oldum. Şimdi aspid2 ve focus bodrumda yatıyor. Bazen çıkarıp zevk için sürüyorum. :)

balata dediğin papuçsa hani şu freni sıktıgında tekere sürten genelde siyah renkli sert lastik 50 Ykr :)

hani su tekerin jantına sürten genelde siyah renkli tekeri sıkıstırıp durduran sert lastikten yapilmiş fren telinin ucundaki vidalarla sabitlenmiş olup pabuc denilen cisim deil tabikide:p.....disk balatasını soruyom???

1999 da vardı bi bisikletim topkapıdan ucuz yollu sahte bianchi almıştım. :queen:
motosiklet aküsüyle oto teypi tesisat yapmıştım. ozamanlar arabesk seviyordum. ferdi müslüm sokaklarda bangır bangır:p ne günlerdi be. 1-2 sene kadar bindim. sonra teyp bozuldu servise verdim aküyü eve aldım elektirikler gidince lamba yakıyordum onla derken, bir gün babamla işe gittikten sonra evdekiler de evden çıktıktan sonra bisiklet pırrr uçtu çaldılar o.ç ları :salut:
o günden sonra hiç bisikletim olmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cawit benim bianchi slr 200'üm vardı. doğru düzgün kullanamadım hiç. ne zaman kullandıysam da başıma bir iş geldi :mrgreen: sonra halamın oğluna verdim.belki bilirsin bisiklet değil uçak uçak. ama kullanmayı bilmek lazım. halamın oğlu da halletmiş 6 ayda zaten. darmadağın olmuş bisiklet:) o bisikletle çocuk bile ezmiştim ya:mrgreen:

bende hala victory diye bi bisiklet var 6 senelik ama hakikaten taş gibiymiş... shimano alivio vites sitemi varki gören binen hasta oluyor :D full aluminium olması sayesindede virajlarda süper yatılıyor :D

cawit benim bianchi slr 200'üm vardı. doğru düzgün kullanamadım hiç. ne zaman kullandıysam da başıma bir iş geldi :mrgreen: sonra halamın oğluna verdim.belki bilirsin bisiklet değil uçak uçak. ama kullanmayı bilmek lazım. halamın oğlu da halletmiş 6 ayda zaten. darmadağın olmuş bisiklet:) o bisikletle çocuk bile ezmiştim ya:mrgreen:

abla ben bisiklete gözüm gibi bakiorum eger bi motorum olsun yinede bisikletime hep bincem benzin yakmio,,,önünü kaldirip kızlara hava ation,,,alişveriş yapmaya gidion kahretsin pek kullanişlidir bisikletim:cherry:

bende hala victory diye bi bisiklet var 6 senelik ama hakikaten taş gibiymiş... shimano alivio vites sitemi varki gören binen hasta oluyor :D full aluminium olması sayesindede virajlarda süper yatılıyor :D

benimkide shimanoo ama full aliminyum diil param olsa carbon fiber yaptirirdim bide nano teknoloji yaptikmi virajda yatmayi birak uyurrr beee:queen::queen:

hani ya ankette castello yok bnce en iyisi ama bn bianchiyi seçtim

bilmiodum o markayi ksura bakmayin

benimde var bitane ekmek almak ve spor amaçlı kullanıyorum:p

bisiklet gibisi yok oynar basli az nazli bi alet:queen::queen:

bunlardan daha kaliteli markalarda war bunlardan düşünüyorum ben alırken ama şunuda soliyim bence

bisiklet alırken sadece dağdan croos iniş yapmıyorsanız 2 amortisöylü almayın çünkü arka amortisör siz her pedala yüklendiğinizde esneyerek bisiklete verdiğiniz gücün bir kısmını absorve eder (önde eder ama çok daha az değerlerde) bu durumda çok daha çabuk yorulur ve enerji kaybedersiniz aklınızda olsun ...

sadece önden olması makuldur yani :)

bunlardan daha kaliteli markalarda war bunlardan düşünüyorum ben alırken ama şunuda soliyim bence

bisiklet alırken sadece dağdan croos iniş yapmıyorsanız 2 amortisöylü almayın çünkü arka amortisör siz her pedala yüklendiğinizde esneyerek bisiklete verdiğiniz gücün bir kısmını absorve eder (önde eder ama çok daha az değerlerde) bu durumda çok daha çabuk yorulur ve enerji kaybedersiniz aklınızda olsun ...

sadece önden olması makuldur yani :)

evet dogru diyonda cift olunca daa bi havali oluyo tabi bence...bide bu benim zevkim...bide bizim kiraz bahcesi var orda biniom ara sira(dagci gibi):cherry::cherry:zıplaya zıplaya

evet dogru diyonda cift olunca daa bi havali oluyo tabi bence...bide bu benim zevkim...bide bizim kiraz bahcesi var orda biniom ara sira(dagci gibi):cherry::cherry:zıplaya zıplaya

güle güle kullan bende artık önümüzdeki yaza olur sanırım olursa kızıltopraktaki delta bisiklete gidip düzgün birşeyler alayım diyorum kendime bşde çok zorlayarak biniyorum sınırları az ondan sağlam bi para bayılacam sanırsam şimdiden geçmiş olsun bana :salut::queen:

Bir adet Carrotec taal'da bende var. Bisiklet denge konusunda gerçek çok iyi.Çok düşük hızlarda bile bisiklet çizgisini koruyabiliyor. Ayrıca üzerinde gelen orjinal lasitklerin yol tutuşuda çok iyi. Bisikleti limitlerin üzerinde yatırabiliyorum.Öyleki biraz kassam dizlerim yere degebilir:p

Şaka bir yana bisikletin en çok lastiklerini sevdim. Öntekeri kilitlemek nerdeyse imkansız. Lastikler birazda ısınınca frene basktıgımda resmen asfalta yapışıyor. Ayrıca lasitkler geniş arazi lastikleri. Yani bozuk zeminlerde hiç sorun yaşatmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar