Şu anda çalışmıyorum ama mühendisim.usta senin meslek neydi ya merak ettim abim
Şu anda çalışmıyorum ama mühendisim.usta senin meslek neydi ya merak ettim abim
Başına bela olmaz da yapılmışını nerden bulacan motor kitleri çok uyduruk.dediğim gibi yapmak değilde alıp kullanmak istiyorum tavsiye edilir mi başıma bela olur mu?
Kendin yapmanın keyfi bi başka oluyo yaw. Her ne kadar ellerim yanık, kesik, demir kıymıkları içinde kalsa da yine de zevkli :cherry: usta kolay olunmuyor nede olsa.
Disk frenli bisiklete de takabilirsiniz. Takamazsınız diyen yok, sadece ön fren disk olsa bile yüksek hızlarda epey güçlü frenleme sağlıyor. Disk frenli bianchi bisikletimi gönül rahatlığıyla yokuş aşağı salar 60 km'ye kadar hızlara ulaşırdım. Gerçi sonra pabuç frenli bisiklete de bindim baya bi, yokuş aşağı salıp bir yandan da tam güç pedal çevirip 70km hız yaptırdım 17-18 yaşındayken insanlar böyle çılgın olabiliyor :cherry:ya arkadaş,bu bisiklete motor işi iyi güzelde,geçen videosunu serettim,frenler normal bisiklet freni,çok sakat la o iş -)
Zaten normalde numaralı gözlük takıyorum bazen numaralı lens takarım o zaman koruyucu gözlük takıyorum.yanık, kesik, demir kıymıkları derken göze sıçrayan sıcak çapakları unutmuşssungözlüksüz iş yapma sakın
yoksa o saydıklarından beter olursun
![]()
Yok ben daha geçen sene mezun oldum çalışmadım hiç. enerji sistemleri müh.
Lisedeyken hediyelik eşya dükkanını 1 hafta işletip otelde biraz bulaşık yıkayıp servis yapıp 120 lira kazanmıştım iş tecrübem bu kadar :cherry:Hiç mi çalışmadın yaw![]()
Lisedeyken hediyelik eşya dükkanını 1 hafta işletip otelde biraz bulaşık yıkayıp servis yapıp 120 lira kazanmıştım iş tecrübem bu kadar :cherry: