ben okula gidip gelmek için arıyorum eskişehirdeyim 2. el satacak olan varsa bana msn den ulaşabilirsiniz [email protected] şimdiden tşklr
Arkadaşlar farkındamısını kafescilerin bizlere yaptığını bizde e-bisikletcilere yapıyoruz.Otomobil kullanıcılarının hepsi motosikletlerden şikayetci motosikletler e-bisikletlerden onlarda yayalardan
Sorun nerde biliyormusunuz şekli türü cinsi ırkı vs vs. ne olursa olsun bizden farklı olana karşı önyargılı olmamız.Herşeyden önce insan olduğumuzu unutmamız birbirimize karşı sevgi ve saygıyı hepten elden bırakmış olmamız.
bence bikaç tanesini böcek gibi ezeceksin bak bakalım sokağa çıkabiliyolarmı
ilk fırsatta :queen::queen::queen: hazır yerler çamurken demiii:mrgreen:
valla yahu manyaklar karpuz gibi önüme atlıyo altında sanki 1000rr var
sağdan sağdan tın tın gideceğine ortalamış yolu gazı köklüyo eline ne geçiyosa
mutlu oluyolar herhalde
abi vasıtan ne olursa olsun hızının gerektirdiği şeritten gideceksin bu şart..
hala yola atlarlarsa 1 tanesine temiz sopa çekecem.. azkaldı..
Arabaların yaptığı muameleyi siz bisikletlere ve sizin hor gördüğünüz taşıtlara yaparsanız, sizin "tem'de üzerime çıkıyolardı" gibi sözleri söylemeye ne kadar hakkınız olduğunu bin kere düşünmeniz lazım. Ya da bazılarımız bunu gerçekten hakediyor olabilirmi??? İnsan egosu çok tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor.aynen, artı hepsinde klişeleşmiş artık 1 metre dibine sessizce gelip korna çalıyorlar...r:
birşey soracam ehliyeti olmayan bir sürücü(kırmızı ışıkta ne yapacağını bilmeyen)bunu nasıl kullanır bana mantıksız geldi
buna verilecek 700-800 liraya ikiinci el cup alırım 80-90 gider bunun gidceği nolcak en fazla 30
valla yahu manyaklar karpuz gibi önüme atlıyo altında sanki 1000rr var
sağdan sağdan tın tın gideceğine ortalamış yolu gazı köklüyo eline ne geçiyosa
mutlu oluyolar herhalde
abi vasıtan ne olursa olsun hızının gerektirdiği şeritten gideceksin bu şart..
hala yola atlarlarsa 1 tanesine temiz sopa çekecem.. azkaldı..
:farao:arkadaşıma katılıyorum sanırım elektrikli motorlara ehliyet gerekmiyormuş:farao: birincisi ikisindede can taşıyorsun :farao:ikincisi sonuçta trafik e çıkıyorsun yani aradaki fark ne benzinli motorların daha hızlı gitmesimi hiç merak edilmesin yakında elektriklilerinde daha hızlısı çıkar ve şarjı daha fazla gideni çıkar. yani ehliyet istememeleri saçmalık bence:farao: