- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.motosiklet.net tutku yaratır !
Son düzenleme:
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Mantık olarak evet diyorum
Sürekli aynı istikamette gidiş gelişler için ideal
Sabah işe gidiş ve akşam dönüşlerde oldukça fadalı olur işyerinde de şarjetme imkanı menzilimizi uzatacaktır.
Nevarki motoun vadettiklerine karşın fiyatı biraz yüksek biraz daha düşük olabilse benzinlilerle rekabet şansını artırsa
birşey soracam ehliyeti olmayan bir sürücü(kırmızı ışıkta ne yapacağını bilmeyen)bunu nasıl kullanır bana mantıksız geldi
birşey soracam ehliyeti olmayan bir sürücü(kırmızı ışıkta ne yapacağını bilmeyen)bunu nasıl kullanır bana mantıksız geldi
Akü şarj tutmamaya başlayınca 40 ytl ye değiştiriyolar.Taşıt zaten tabi ortadan gidecek honda today den bile daha hızlı.
Bize test imkanı vermesi ve olumlu yaklaşımlarından dolayı Mehmet KÜÇÜKLER’e çok teşekkür ediyorum.
Dostum çok özür dilerim ben 20 gündür Ankara'da idim bütün bu yazlıları 14 yaşında kardeşim yazmış motoaktüel hasan alp inan abimizin yazısını yapıştırmış buraya kardeşimin elektrikli bisikletlere çok ilgisi warda onun için heralde dostum ben emeğe saygısızlık yapmam ben öğretmenim neyse çok özür dilerim şimdi kardeşimin bütün yazdıklarını siliyorum rica etsem bu topic'i kilityebilirmisiniz?.Kopyalarken eksik kopyalamışsın, altında bir satırda sevgili site yöneticilerimizden Makine 'nin ismi olan "Hasan Alp İnan" yazıyordu.. Sırf alt kısımdan adını değil fotoğraflardan da kendisini çıkarmışsın, emeğe yapılan bir saygısızlık bu.
Metnin orjinali, eksiksiz fotoğraflarıyla beraber burada:
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/biselect-elektrikli-scooter/yazarlar/hasan-alp-inan