Biselect Elektrikli Scooter Testi!

Mantık olarak evet diyorum

Sürekli aynı istikamette gidiş gelişler için ideal

Sabah işe gidiş ve akşam dönüşlerde oldukça fadalı olur işyerinde de şarjetme imkanı menzilimizi uzatacaktır.

Nevarki motoun vadettiklerine karşın fiyatı biraz yüksek biraz daha düşük olabilse benzinlilerle rekabet şansını artırsa

birşey soracam ehliyeti olmayan bir sürücü(kırmızı ışıkta ne yapacağını bilmeyen)bunu nasıl kullanır bana mantıksız geldi

O fiyata saatte 80-90 yapan 4lt ile 250km giden, deposu anında dolan, 3 ayda 1 bakım istemeyen, rahatlıkla rampa çıkan CUB'lar (Mondial, Kanuni, Ramzey vs..) varken hayatta almam:farao:.Dahası bunlardan Denizili'ye de tanıtım için getirdiler 4sene önce (O zaman karasızdım bisklet mi elektrikli motosiklet mi alsm diye?) ben de bindim çekişi çok zayıf:pr:.Bisiklet kadar yavaş, motor kadar hantal:cyclopsan. O yüzden 700e süper bi bisiklet aldım her koşulda bunları geçiyorum, sporumu da yapıyorum, lakalara da korkamdan giriyorum. :queen:.Hatta ön arka disk fren :p.Bunlarda arkada sadece ufak bir kamapana var :silent:.Ben benim bisikletle 4 yılda 20000 km yaptım. :).

bunun gibi scooter model ama daha ince ve pedalları olanından arkadaşım almıştı valla balık tutmaya bile gittik 2 kişi :) Şarjı tam doluyken iyi gidiyor ama azda olsa azalsa çekiş çabuk düşüyor. Sağa sola gitmeye iyi biz abartıp balık tutmaya gittik Kızılırmağa (sivas) Eğlenceli hatta ben altımla bisikletle yarıştım bu elektriklilerle ben daha hızlıyım ama ne kadar dayana bilirim orası ayrı. Ayrıca arkadaşım nerden baksan günlük yani ortalama 10km yol yapıyordu. halada kullanıyor. geçen yaz almıştı.

Mantık olarak evet diyorum

Sürekli aynı istikamette gidiş gelişler için ideal

Sabah işe gidiş ve akşam dönüşlerde oldukça fadalı olur işyerinde de şarjetme imkanı menzilimizi uzatacaktır.

Nevarki motoun vadettiklerine karşın fiyatı biraz yüksek biraz daha düşük olabilse benzinlilerle rekabet şansını artırsa
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

ben gıcık oluyorum bunlara. :pr:

böle sessizce yanıma gelmiş geçen bitanesi ben tam döncekken takıldı bana pat yere düştü eleman. ben sarsılmadım bile. yavaş olsana demezmi bi de. sanki ben son gaz gidiyorum da. ne varda dönüyosun diyo bi de . sanane dedim ben de. söylene söylene gittim :)

akşamları kimisi ŞARZ'I bitmesin diye far da yakmıyo.bigün kafadan dalcam ya bakalım. ne sağdan gitme var ne kural var.kaldırımda bile gidiyolar :pr:

Son düzenleme:
harbitürk arkadaşın dediği gibi motora karşı fiyat çok yüksek

Hmmmm:silent:

bunlardan çok araştırdım, İsveç malı olanlar süperdi. Bunlar biraz kondüsyonu düşük gibi. Ama yinede, 15 km işe gidiş, 15 geri dönüş, şarjı da sürekli tam tutarsam 60 Km lik hız:silent: Şahaneymiş vallah:) Çin'de iken görmüştüm, ilk dikkatimi çekmemişti. sonra dedim ki: motorlar geçiyor ama sesleri yok:silent: Bir baktım elektrikliler, ama sanırım modifiyeliydiler, çünki acaip hızlı gidebiliyorlardı ve çoğunda 2 kişi binmiş durumdayadı, hem de Maxi Scooter tarzı idiler:)
Teknoloji değişiyor, eminimki bunlar ilk modeller, daha güzelleri, efektif olanlarıda gelecektir:cat: en güzeli, gazladığınızda oluşan ivmelenme:)

yaramaz abi. ilerde şarz tutmucak aküsü. birsürü şeyi çıkcak. şimdi hoş herkes aldı caddelerde. kendilerini bi de taşıt yerine koyup ortadan gidenler var o da ayrı mevzu .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazla tutacağını sanmıyorum ama menzili uzun olsa düşünülebilir :)

birşey soracam ehliyeti olmayan bir sürücü(kırmızı ışıkta ne yapacağını bilmeyen)bunu nasıl kullanır bana mantıksız geldi

Valla saçma falan ama ne ruhsat,ne plaka ne de ehliyet gerekmiyormuş buna...Bence fiyatlarının ucuzlayıp bunların herkesin altında dolaşması çok tehlikeli bir durum...

Akü şarj tutmamaya başlayınca 40 ytl ye değiştiriyolar.Taşıt zaten tabi ortadan gidecek honda today den bile daha hızlı.

Yapma dostum lütfen ya ruhsatı yok plakası yok onu bırak kullananın ehliyeti yok ve sen tabi ortadan gidecek diyorsun...Adam anlatmış güzel güzel far bile yakmıyolar şarj bitmesin diye demiş böyle sorumsuzca kullananlar varken bunu sen bunları destekliyorsun ve hızdan bahsediyorsun...Bilinçli şekilde motor kullandığına emin misin?Kusura bakma ama hızı ön planda tutuyorsan ben kendi fikrimi söylüyorum bana göre pek de bilinçli bir motorcu değilsin...Lütfen daha dikkatli olalım...:cat::rendeer:

Son düzenleme:
Bize test imkanı vermesi ve olumlu yaklaşımlarından dolayı Mehmet KÜÇÜKLER’e çok teşekkür ediyorum.

Kopyalarken eksik kopyalamışsın, altında bir satırda sevgili site yöneticilerimizden Makine 'nin ismi olan "Hasan Alp İnan" yazıyordu.. Sırf alt kısımdan adını değil fotoğraflardan da kendisini çıkarmışsın, emeğe yapılan bir saygısızlık bu.

Metnin orjinali, eksiksiz fotoğraflarıyla beraber burada:
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/biselect-elektrikli-scooter/yazarlar/hasan-alp-inan

Kopyalarken eksik kopyalamışsın, altında bir satırda sevgili site yöneticilerimizden Makine 'nin ismi olan "Hasan Alp İnan" yazıyordu.. Sırf alt kısımdan adını değil fotoğraflardan da kendisini çıkarmışsın, emeğe yapılan bir saygısızlık bu.

Metnin orjinali, eksiksiz fotoğraflarıyla beraber burada:
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/biselect-elektrikli-scooter/yazarlar/hasan-alp-inan
Dostum çok özür dilerim ben 20 gündür Ankara'da idim bütün bu yazlıları 14 yaşında kardeşim yazmış motoaktüel hasan alp inan abimizin yazısını yapıştırmış buraya kardeşimin elektrikli bisikletlere çok ilgisi warda onun için heralde dostum ben emeğe saygısızlık yapmam ben öğretmenim neyse çok özür dilerim şimdi kardeşimin bütün yazdıklarını siliyorum rica etsem bu topic'i kilityebilirmisiniz?.

Son düzenleme:
Ben bisikletle her türlü yokuşu çıkıyorum .
İstanbulda besiktaş civarında olan bilir.
Fulyadan mecidiyeköye çıkan ortaklar caddesi var dik yokuş .
Orada arabalar bile zorlanıyo ben 3-4 kere 30-40sn durarak 5dk da çıkıyorum .
Ha evet çok yavaş çıkıyorum yokuşu
Ama o Elektrikli bisiklet çok basit yokuşları bile çıkamaz.
Bisiklette düz yolda max 60km/s yaparım.
sürekli 45km/s giderim birazcık bile yavaşlamadan ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bikaç tanesini böcek gibi ezeceksin bak bakalım sokağa çıkabiliyolarmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar