Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında demek istedigim bilginin olmadıgı değil çok fazla gereksiz bilgi olduguydu. bu da sanırım biraz klavye motorcularından kaynaklanıyo galiba... bu arada benimde artık bir roadstar ım war ve beklediğimden iyi oldugunu düşünüyorum şu anda..
henüz uzun yol yapmadım ama 15 gün içinde 500 km lik bir tura çıkmayı düşünüyorum.. aynı şekilde bu konudada tavsiyelerinize ihtiyacım war. mesela bu motor en çok nerden arıza verir, nelerle karşılaşabilirim ve en kolay şekilde nasıl çözerim?
kocaman bir takım çantasıyla yola çıkamayacagım kesin. yanıma basit tamir işlemleri için birkaç alyan birkaç açık agız anahtar lokma takımı falan almayı düşünüyorum . tabiki yedek lastik ve gaz teli...
bunun dışında tavsiye edebileceginiz yada dikkat etmemi söyleyeceginiz birşey warsa çok sevinirim.. çünkü daha öncede motorla yolda kaldım ve bu durumu yaşayanlar bilir hiç eğlenceli olmuyo
şimdiden yararlı paylaşımlar yapacak dostlara teşekkürler...
bir metre kadar balya teli,bir çekiç,bir tane duck bant,(geniş gri)bir tane izole bant,bir lastik tamir köpüğü,iki adet yedek şamriyel,bir tane zincir kilidi almanı öneririm.