Dostum hoşgeldin ve mutlu yıllar 
selam abilerim.benim musluktan yedeğe alınca(yukarda iken)benzin damlıyo sızıyo yani çevirdiğimyerden.nerden geldiğini çözemedim.acaba musluğu söküp baksam bi conta mı oynamış yerinden yapabilirmiyim basitmidir hiç uğraşanınız oldumu
selam abilerim.benim musluktan yedeğe alınca(yukarda iken)benzin damlıyo sızıyo yani çevirdiğimyerden.nerden geldiğini çözemedim.acaba musluğu söküp baksam bi conta mı oynamış yerinden yapabilirmiyim basitmidir hiç uğraşanınız oldumu
Selamlar,kuzenime sattığım bisan roadstarı kuzenim satmayı düşünüyor,adını şimdi unuttum,buradan bir arkadaş vardı almak isteyen,ancak arkadaşa uygun olmayınca almaktan vazgeçti..1400 bin küsürde olan eski roadstarım yeni sahibini bekliyor..duyurulur..
Yörük dostum,iyi akşamlar arkadaşlarım.
ben yoğun kar yağışı altında eşimle birlikte hakkarideki son gecemi geçiriyorum.yarın sabah itibari ile artık önce ankaraya oradanda afgana gidiyorum.internete ulaşır ulaşmaz size yazarım.kendinize iyi bakın.görüşmek dileğiyle..hepinize saygılar ve sevgiler..
Çalışmıyor derken ne oldu onu önce bir anlayalım. Marş a bastığında marş motoru dönüyormu. Herhangi bir ses geliyormu, benzin filtresinin içinde benzin varmı yoksa havamı yapmış. Filtre içindeki benzin soğuktan donmuş ta olabilir. Tam olarak ne olduğunu yazarmısın marşa bastıktan sonra ne oluyor ne olmuyor ilk önce onu bir anlayalım.
Depoya kesinlkle birşey yapıştırma derim yerine depo kılıfı yaptır. Depo kılıfı motoru çok daha güzel gösteriyor. Ayrıca depo lılıfı deponun çizilmesini de önlüyor.