bisan artık motor getirmicekmi

arkadaşlar bisan 250roadstar almayı düşünüyordum ama artık getirmiyeceklerini öğrendim. sizce ne yapmalıyım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kim söylemişse sallamış...

Kim söylemişse sallamış...

fabrikaya telefon ettim orda bile bilmiyoruz dediler.ne sitesi siteye benziyo ne telefondakiler bilgili.web sayfasında bayi telefonları bile yok
motoru methediyorlar ama tanıtımsıfır. onun için satamıyorlar sanırım.Fiyatıda epey düşürdüler.bunca olumsuzluğa rağmen hala almayı düşünüyorum.

bence doğru karar alır getirmemekle bi arıza serisi daha gider...lıfan........:pr:

fabrikaya telefon ettim orda bile bilmiyoruz dediler.ne sitesi siteye benziyo ne telefondakiler bilgili.web sayfasında bayi telefonları bile yok
motoru methediyorlar ama tanıtımsıfır. onun için satamıyorlar sanırım.Fiyatıda epey düşürdüler.bunca olumsuzluğa rağmen hala almayı düşünüyorum.

peki hocam sen parayı yerdemi buldunda bu ne idiüğü belirsiz motordan almak istersin...düşün..motor almak istiyorsun ve karşındkai satmamak istiyor...bunca şeye rağmen almayı düünmenin mantığı nedir...BİSAN bisiklet üretir bunu bilmezmisin...BİSAN ın motorunu almak bana ters..para senin hayırlı olsun...

peki hocam sen parayı yerdemi buldunda bu ne idiüğü belirsiz motordan almak istersin...düşün..motor almak istiyorsun ve karşındkai satmamak istiyor...bunca şeye rağmen almayı düünmenin mantığı nedir...BİSAN bisiklet üretir bunu bilmezmisin...BİSAN ın motorunu almak bana ters..para senin hayırlı olsun...

Bütçeme uygun motorlar içinde en iyisi o .

devlet 300 dolarlık bır motor başına kota koydugu için bır cok firma 2007 den berı ihtalat yapmıyor.motor alacaksan kanuniye bak ona yakın modeller orda vardır derım.hıc olmazsa yedek parca servıs sıkıntın olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Getirsede Alma Ikinci El Marka Al Daha Iyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
lifan.com.tr bir yıldır öyle duruyo yalan yani:queen::queen: bisan zaten Türkiyede üretmiyodu devlet vergi koyunca oda iptal oldu,yine en mantıklısı Kanuni almak şimdiden hayırlı olsun.:cat:

keeway curis geitrmeyi planlıyor. üstelik efane motor artık keeway satıyor. bilgine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar