Birkaç sorum olucak anlayanlar bakabilirmi

benim yaş 17 kredi kartı ve kredi çekemiyorum ailemde kredi çekemiyor birtane kredi kartı var şuan açık onunda limiti 500 tl civarıymış tabi bu kartlardan anlamıyorum ama mantıken bununlanda alınmaz sanırım

Evkur'dan alırsan Japon motoru fiyatına Çin motoru almış olursun ama bütçe böyleyse yapacak bir şey yok.

Evkurda kefil ister öyle 17 yaşındaki adama motor vermez zaten alma 18 yaşına daha ne kadar var gerçi o zamanda sigortan olması gerekir :)

Yada ailenden biri kendi adında bankadan çeker ödemeyi sen yaparsın :)

işte zaten kefil işini aile içinde halledicem ben ödüycem ama bankalar sıkıntılı kredi çektiremiyorum :)ve şu toplu taşımadanda kurtulmak istiyorum artık 1 yıl daha nasıl geçer bilmiyorum

Yaşın 17 ailenden birine kredi çektiremiyon daha 18 yaşına gelmemişsin gelsende en az 5 ay sigortalı olman gerekir kredi kartın limiti 500 tl o iş olmaz

işte anlatmaya çalıştığım senet işini aile yapıcak maaşlı bir iş bulup girebilsem 3 ay felan dişimi sıkıp beklerimde

bir iş buldum ama kazanamıyorum düzgün bir iş bulmam lazım pazartesi salı günleri okul var diğer günler boş

Kardeşim, mutlaka bir alanda biraz da olsa kendini geliştirmişsindir. Bu şekilde bir iş bakarsan kısmen de olsa daha yüksek gelirin olur diye düşünüyorum, benden söylemesi. Bir de işini sağlama almadan borcun altına girme, hesabını düzgün tut. Baktın mı ödeme planında ite kaka gideceksin, bir aksilik olsa mağdur hale geleceksin girme o borca.

Motosiklet konusunda nasıl düşünüyorsun tahmin edebiliyorum, genç adamsın sabırsızlanıyorsun da ama daha sonra canın burnundan geleceğine şimdi biraz sık kendini biraz daha fazla biriktirip kendini sağlama al öyle yap ne yapacaksan. Motosiklet alınca sadece o fiyatla bitmediğini biliyorsundur herhalde, vergisi, trafik sigortası, yakıtı, olası bir kazanda yedek parçası da karşına çıkacak masraflar. Yani elinde bir 500TL hazır bulunsun motosiklet eline geçtiğinde, nacizane tavsiyem.

o diğer ödemeler konusunda haklısın dediğin gibi sabırsızlıkta var aylık 150 200 civarı ödememde sıkıntı çıkmaz malesefde öyle işe girebilicek herhangi bir becerim yok anketörlük yapıyorum şuanda garsonluk tipi şeyler arıyorum bulabilirsem marta kadar bekleyip nakit alırım zaten 900 tl maaş olursa hemen hemen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar