Birkaç Güzel Kare (Bodrum)

Değerli iki teker tutkunları merhaba,

Her hafta olduğu gibi bu haftada bir dolandık şöyle.Takip eden var ise uzun uzun yazarım, çizerim fotoğrafların anlatamadığını anlatmaya çalışırım.Ama bu hafta hiçte keyfim yok açıkçası, fotoğraflarda bile sahte bi gülümseme çıkmış hep onu farkettim.Yinede kendimi bir kenara bırakıp sizler için iki, üç cümle karalıyayım.

Epeydir her pazar erkenden kalkıp uzun gezilere çıktığımızdan bu hafta uykumuza doyalım dedik, dedik de ee tekeri çevirmeden de olmaz değil mi?

Şöyle İslamhaneleri-Aspat-Kargı-Karaincir-Akyarlar-Turgutreis yaptık, bol hava aldık, sıkıntılarımızı atmaya çalıştık, tenimiz güneşe doydu.

579ig.jpg

l6GZ.jpg

İslam Haneleri yüksek bir mevki olduğundan sağımızda Kadıkale'nin deniz manzarasını görmek mümkün.

btpg9.jpg

Ve bahar çoktan gelmiş geçiyor bile.

jDtmo.jpg

Biraz daha ilerledikten sonra Solda Aspat,Yahşi,Gümbet ve hatta İçmeleri görmek mümkün.Aynı zamanda KaraAda ve Yunan adası olan Kos'ta manzaraya katılıyorlar.

N5uMl.jpg

JXtZm.jpg

Biraz daha gidiyoruz tekrar sağımızda deniz, fakat bu sefer Turgutreis manzarası.İleride Kalimnos Adası görülüyor.

sObhk.jpg

sxjl.jpg

dXnUq.jpg

Burasıda Aspat değil Halil'im aman Bitez Yalısı denilen şarkıdaki Aspat burası.

qCDbo.jpg

KArgı BEach.Sezon daha açılmamış yoksa bu doğayı insanlar rahat bırakmıyor.Az önceki evlerde de görüldüğü gibi hergün dahada sömürülüyor böyle güzide yerler yazık.Ama neşemiz kaçmasın.

aH9zu.jpg

KAraincir'e geldiğimizde burada motorumu sattığım kişinin işyerinin önünden geçiyoruz.Eski motorum ilgisiz duruyor çamurlu öylece.Ne garip bir duygu senin olanın başkasına ait olması.

vHWSh.jpg

23fo5.jpg

Akyarlar girişinde çok güzel bir kare yakalıyor artcım.

pOVAN.jpg

Şu elektrik telleri artık yer altına girse eminim burası daha bir güzel olacak.

zaAB9.jpg

Kos Adası karşıda göründü.

uQe13.jpg

5fo4q.jpg

FuaKI.jpg

4RJPg.jpg

Siteler insanlara manzaralı film veya ufak tiyatrolar izletmek için böyle ufak yerler yapıyorlar genelde.

4vxK5.jpg

as13X.jpg

Kos'taki evleri görmek mümkün, hatta bir teleskop ile röntgenci bile olunur.

igx4l.jpg

uTi0m.jpg

T7PXe.jpg

tf5BK.jpg

XyunL.jpg

oht1y.jpg

Turgutreis göründü,

MAQJg.jpg

Güzelce karnımızı doyurduktan sonra Liman yolunda çay bahçesi arayışına giriyoruz.

L47I.jpg

l4QjB.jpg

Çayın 0,75Tl olduğunu öğrendiğimde Bodrum'da mıyız? diye afallıyorum.Güneş motor severlerin yüzünü daha da güldürüyor, zaten bu aralar motor sayısı ciddi arttı.

ejGq.jpg

ÇAyımızı içip kalktıktan sonra marşa bastığım anda artçım 'Neden herkes bize bakıyor?' diye soruyor.+'Hayatım biz motorcuyuz, özeniyorlar, biz ki özgürlüğü her virajda, her manzarada iliklerimize kadar hissedenleriz'. Hadi iyisin Murat kaptın bir öpücüğü :)

p1etH.jpg

6jiU1.jpg

Dönerken kesmedi, hadi bir Bodrum'un içinden değirmenlere uğrayıp eve gidelim diyoruz.

tYjTO.jpg

T9kKd.jpg

Hatırlatma yapalım, haftaya yapılacak Enduro yarışına tekrar herkesi bekleriz.30 unda Muğla il sayfasında detaylı şekilde örgütlenebilriiz.

Umarım biraz olsun sizi oyalayabilmişizdir.Teşekkürler,

Saygılarımla.

Hani bu hafta sonu dinlenerek geçecekti Murat :cherry: Havalar bomba abi oralarda unut artık sen o dinlenme işlerini :mrgreen:

Yine çok güzel bi gezi olmuş, ellerine sağlık paylaşım için :rendeer:

Hani bu hafta sonu dinlenerek geçecekti Murat :cherry: Havalar bomba abi oralarda unut artık sen o dinlenme işlerini :mrgreen:

Yine çok güzel bi gezi olmuş, ellerine sağlık paylaşım için :rendeer:

Sağolasın, dinlendik işte 10 a kadar yattık :).Gördün cb yi daldın başlığa değil mi?:rendeer:

ben katılamadım. Patronlar gelince çalışma saatlerim arttı, izinler iptal oldu. 10 nisandan sonra beraberiz inşallah. Zaten dün beraberdik. Ama gezi için uzun menzilli buluşacağız. Güzel kareler. Tabi o kareler bana uzak değil. Teşekürler.

Bitez Yalı Aspat falan görünce, aklıma gelen çok sevdiğim o türküyü açıp güzel fotoğraflarını izledim,bi yandan da dinledim ::sefereee

Muratcım çok güzel bir gezi daha yapmışsın ,güzel yüreğine sağlık :rendeer: Hayata bir kez geliyoruz , tadını çıkar ve hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme :)

Bende bugün küçük bir gezi yaptım::gazla:: raporunu hazırlıyorum :wiinkk:Kardeşim kib Görüşmek dileğiyle :rendeer:

Adem Abi dün birçok şeyi yaptık eve gelirken içim çok rahatladı.Bizimkide akşamdan beri Kadir Kadir öldü :)

Ytczm iyi yapmışsın vallahi,

CElal Abi teşekkürler, raporu merakla bekliyoruz.:king:

kadirde sayıklayıpduruyo ne zaman gelecek diye. Kaptıracaksın bak benden söylemesi :santa:

F54

ahh ahh daha 6 ay önce oralardaydım gördükçe gözlerim doluyor:salut:
tekerine sağlık

ahh özlemişim bodrumu her yeri bir başka güzel çok güzel bir gezi olmuş:)keşke yazında böyle tenha olabilse evden çıkasım gelmiyor:pr:

murat kardeşim tekerine sağlık sayende bodruma gitmesekte burdan gitmiş kadar oluyoruz.

Beğenip yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.İnşallah Allah sağlık verirde daha nice geziler yaparız.

çok güzel bir paylaşım gerçekten :cat: bodrum bodrum özlemişim seni askerlğimi orda yapmıştım 2008-2009 özel eğitim merkezi komutanlığında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar