Birisi Tek Teker İle Seyir Halindeydi Diğeri Kontrolsüz Yola Girdi

Biri tek teker üstünde gitti. Diğeri de yola hatalı çıktı. Neredeyse kaza oluyordu. Ama sonrasında yaşananlar hem suçlu hem güçlü sözünün tanımlar gibiydi.

Tek teker üstünde hızla ilerliyordu. Yolun sağından kontrolsüzce bir otomobil çıktı. Kazanın kıyısından döndüler. İkisi de hatalıydı ama motosikletli sanki kendisinin hiç suçu yokmuş gibi, otomobil sürücüsüne çıkıştı. Tekirdağ'da o motosikletlinin kask kamerası görüntüledi olanları. Motosiklet, bir anda yola çıkan otomobilden zor kaçtı. Motorcu kendi hatasını görmedi. O otomobil sürücüsünü, diğer sürücüler de onu suçladı. O sırada otomobil sürücüsü elinde sopayla araçtan indi. Araya çevredekiler girdi.

Kaynak ve video : https://www.cnnturk.com/video/turkiye/hem-suclu-hem-guclu-motosiklet-surucusu

Ekli dosyalar

• tek-teker-yola-atladi-kaza.jpg
    tek-teker-yola-atladi-kaza.jpg
    55.2 KB · Görüntüleme: 8,893
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gereksiz bi tartisma. Ayni durumu yasasam durmam bile .Motorcu illa beni dövün diye kasinmis.

eskiden ne güzel diyordum çin malları iyisi kötüsü piyasaya girdi bolluk oldu japonlarda pazar kaybetmemek için düşük hacimleri artık memlekete getirtmeye başladılar motorcu saysında artış oldu.. artık araba sürücüleri motorcuları daha çok yolda görür algılar saygı duyar..

şimdi ise keşke hiç biri olmasaydıda 90 lılardaki gibi bir avuç insan olsaydık diyorum..

şimdi birileri diyebilirki münferit , tek tük yok kardeşim ne münferit ne tek tük her Allahın günü görmüyorsam 2-3 kişi görüyorum daha demin 10 dakka önce önümde arkadaşla konuşuyorum fidille olan bir çocuk tek tekere vermeye kalkıyordu motoru .. fiddle yahu bu motor scooter neyini tek tekere vermeye çalışıyorsun.. her gün bu tipleri görüyorum sağda solda ne tek tekermiş ne tek teker sevdasıymış ..

Biz küçükken gençken bir iki yapardık o zamanki abilerimiz bize kızardı yazık derdi ön düzeneğini bozucaksın ayar tutmaz bir daha boş işler yapmayın derdi.. yapmazdık .. tabi motor az o zamanlar para imkanlar türkiyede kısıtlı mal değerli idi.. çalışıp para biriktirip almışız motoru babamız destek olmamış.. Babamın lafı vardır araba al paran çıkışmasın destek olurum , ev al paran yetişmesin destek olurum ama motora benden 10 lira bile isteme ....

şimdi çoğu baba parası ile alıyor haliyle para nasıl kazanılıyor, paranın değeri, malın değeri nedir bilmiyorlar yok ben buna bağlıyorum bu tek teker olayını alnının teriyle motor almış biri malına böyle bilerek zarar vermez bence...

Tek teker yapıncada ne oluyor dünyanın kralımı olunuyor bir cacıkda olmuyorsun 15 yaşındaki yiğenimi oturtıyım seleye 1 saat eğitim veriyim tek tekere verir motoru.. neyin havasındasınız neyin civasındasınız anlamak mümkün değil.. sıkıldım bu apaçi tiplerden geçen gün elimden birini zor aldılar elimde kalacakdı velet.. saygıları yok sevgileri yok bir duruşları efendilikleri yok... Nerdeyse 20 yaş benden küçük velet gelmiş bana atarlı giderli senli benli konuşuyor elimden zor aldılar sokuyordum kafasını çöp konteynırına.. Altındaki motor ne emin olun 3 tahminde tutturursunuz ..

Son düzenleme:
Kamerama yansıyan videoları sıfır edit ile olduğu gibi sosyal medyaya taşısaydım eğer, yemin ederim Türkiye'de tanınan bilinen bir kaç kanaldan/sayfadan biri olurdum.

Siz bunlara şaşırıyor musunuz ?
"Yine r25" ile ters yönden gelip kafa kafaya zor durduğumuz adam, "birader önüne baksana" demişti, ciddiyim espri yapmıyorum ve fazlası var eksiği yok.
Motordan inip kulağına yaklaşıp "Senin biraderini "öperim" dediğimde, neyse bu sefer yemedi dercesine, pardon abi haklısın hata bende panik yaptım ondan tepki verdim dedi.

İnanabiliyo musunuz ? Hata ondaymış ! :D

Hem böyle motor kullan hem de önüne atlayan ilk arabada altına işe...

İkiyüzlü olmayalım...

Hayır bizim gibi düzgün kullanan motorcuların imajını da zedeliyor. Azıcık bir saygı duyuyorlardı o da gitti şimdi işte, bu haber her kanalı tek tek dolaşır. Yok ya ben bu r25'i bu kadar serseri tayfasına peynir ekmek gibi dağıtıldığını bilseydim almazdım..

Motosikleti
D400
ekipman da yok sanırım arkadaşta.

tek teker nedir ya; zaten anlam veremediğim bir harekettir.

Tek teker bmx bisikletim zamanında keyifli idi,2-3 pedal atan keyifli fazlasını atan mahallenin havalısı idi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar