Birine 100 kontör/200 dakika bedava kazandıracağım

Arkadaşlar, aşağıda Turkcell'in kampuscell kampanyasınını açıklaması var. Ben kampuscell'e geçeli daha 15 gün olmadı. O yüzden aranızda kampüscell tarifeli turkcell hat kullanan varsa iletişime geçelim hem o kişi hem ben 100 kontör ya da 200 dakika kazansın. :queen:

KampusCell'li, çok kazanacağın, üstelik arkadaşlarına da kazandıracağın bir teklifimiz var. Duymaya hazır mısın? Henüz KampusCell'li olmayan arkadaşlarını KampusCell'li yap, hem sen hem arkadaşın, ikiniz de 100'er KONTÖR / 200'er DAKİKA kazanın.
10 arkadaşını KampusCell'li yaparsan tam 1000 kontör / 2000 dakika kazanırsın.
Kampanyadan faydalanmak için; KampusCell'li yaptığın arkadaşın senin numaranı
KAMPUS boşluk 53XXXXXXXX yazıp 2388'e mesaj atsın.
Unutma! Mesajı KampusCell'e geçen arkadaşın atacak, mesaja senin telefon numaranı yazacak.
Sen veya arkadaşların henüz Turkcell'li değilseniz, hemen yeni bir Turkcell hattı alıp kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için arkadaşın mesajı attığında her ikiniz de KampusCell'li olmalısınız. KampusCell'li olduktan sonra en geç 15 gün içinde arkadaşının mesajı göndermesi gerek.

yav ben bu olayı biyerden hatırlıyom...Şeraffetin vardı bi ara...Lombardinisi vardı hani....:)

Yahu Burcu anlayamayacak birşey yok. Kampuscell'e yeni geçiş yaptı isen (mesela benim gibi), başka bir kampuscell'linin numarasını yazıp turkcell'e sms olarak gönderiyorsun bu bana önerdi hesabı. Onlar da her iki kişiye de hattı faturasız ise 100 kontör, faturalı ise 200 dakika bedava konuşma hakkı hediye ediyor.

Koca MT'de bir kişide de Kampuscell yokmu yahu ??? :(

ya ben de kampus cell var ama bir tarafın önceden kampus celli olmaması gerekiyor.
ben böyle anladım. yani ben kampuscelle geçeli uzun süre oldu. olmaz ki :silent:

Siyahlimuzin, seni allahu tealaya havale ediyorum. Yazıyı okuyup bu anlamı çıkardı isen 10 numarasın.

ama bu yeni üye olmuş 10 arkadaşı nasıl bulucaz....en iyisi boşverin gitsin..

hahaha kimse bişi anlamamış:) ben başvurmuştum kampüscell için hala 2 ay oldu yapmadılar o yüzden kıskandım ve engelliorum bunu:)

Siyahlimuzin, seni allahu tealaya havale ediyorum. Yazıyı okuyup bu anlamı çıkardı isen 10 numarasın.

adam insan dedik açtığın topiğe ilgi gösterdik alaylı bir şekilde cevap vermen gerekmezdi :farao:

neyse anladığım ifadeyi ve bana gelen mesajlardaki ifadeyi tenezzül edip sizinle paylaştığım için hata ben de :pr:

her şeye rağmen iyi akşamlar , iyi sürüşler ...

Titancıların ne günahı vardı, bak adamlar şimdi tv'de reklamını yapıyor aynı sitemin. Adam bir anda şöhret olmuştu, neydi o günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar