biri yardım etsinnnn:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayni zamanda bekarim, hayatimin kadinini ariyorum,evim var, renkli televizyon da aldim.
Halilari almadim, esim begensin, yani dusunceli biriyim.
Seni hiç dovmem, çok sevecenimdir.
Buzdolabim 3 kapili, sebzelere birsey olacak diye korkma.
Hepsi ayri bolumlerde.
Bulasik makinasi da var.
Gorusmek uzere.

.
.
.
.
.
Hayallah!!!
Az daha unutuyordum.
Perdeler ne renk olsun istersin.....:mrgreen:

ps: Ilave yapayim dedim. Boyle devam edince daha açiklayici oldu...:cat:

Yanıldın malesef.Evliyim ve 2 tane de kızım var.Eşimle de çok mutluyum.Diğer şansını denemek isteyenm arkadaşlara başarılar dilerim.:cat:

Bu ne ya.Arkadaşlık sitesi mi burası.

Son düzenleme:
yok be yahu.. valla ayda bi siteye giriyoruz. onda da girdiğime pişman oluyorum. hadi ben kaçar, herkese iyi sohbetler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanıldın malesef.Evliyim ve 2 tane de kızım var.Eşimle de çok mutluyum.Diğer şansını denemek isteyenm arkadaşlara başarılar dilerim.:cat:

Bu ne ya.Arkadaşlık sitesi mi burası.

arkadaşlıklarda önemli be =)))

ben honda cbr600rr yada r6 ıstıyorum ama suanda is arıyorum paramı bırıktırıp kesınlıkle alacam ınanmayanlar ıcınde fotolarını koyacammm :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben honda cbr600rr yada r6 ıstıyorum ama suanda is arıyorum paramı bırıktırıp kesınlıkle alacam ınanmayanlar ıcınde fotolarını koyacammm :queen:

Bende Zx19 alıcam..Para biriktirmeye başladım bile... :queen::queen: Ömrümüz yeterse tabi... :queen::queen::queen:

YeK

Gücün niye yetmesin yahu burda benim komşum bi abla var shadow a biniyor. 200küsür kilo motor ben tırsarım yani... Mesele denge yetisi ve onun oluşturacağı tecrübe...
Kullana kullana öğrenirsin...
moto gp deki pilotların boyu kilosu kaç sorarım sana?
Ama küçük cc li bir motorla başlayıp trafiğe alışmak önemli tabiii...

Merve sen bunlara inanma. Neden yapamayacakmissinki?
Bende 2 ay icinde 50cc den 600 cc ye gectim.. Ve ehliyetimin ikinci günü 190 kmh yaptim tirsmama ragmen. :mrgreen: Ben sana ögretirim bu isi walla..
Hem bu motorda artik ikimizin olur....:):)
Buyrun Mavisim..

Son düzenleme:
eger zahmet edip 2. sayfada yapmis oldugum yorumu mantiklica dusunursen en dogru yolu en saglikli sekilde bulacaksin.kolunu bacagini kirmadan...:wiinkk:
kirmizi punto ile yazdigim kisim sizin isinize yarar...

Son düzenleme:
vay be birilerinin yazması icin konuyu acan kişinin adı merve ayşe felan olması gerekıyomus demek cok ilginc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:07 AM ----------

ben yardım yardım diye yırtındığım sıralar 6 mesajdan fazla gelmıodu :d

Herald yani... bende nick imi remziye olarak degistirmeye karar verdim artik... :mrgreen:

Bende 2 ay icinde 50cc den 600 cc ye gectim.. Ve ehliyetimin ikinci günü 190 kmh yaptim tirsmama ragmen. :mrgreen: Ben sana ögretirim bu isi walla..
Buyrun Mavisim..

bende dıorum yapacam dıe ama atıorum sanıolar :pale: bu arada tsk ederımmmm gercektendee....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:40 AM ----------

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bu kadarda terbıyesızlıgın alemi yok !!:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:55 AM ----------

hıı bıde erdem 3. sayfada o b.. yoluna gıttı dıyene demıstım ben terbıyesızlıgın alemı yok dıe bıraz daha saygı pls:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buyrun Mavisim..

bende dıorum yapacam dıe ama atıorum sanıolar :pale: bu arada tsk ederımmmm gercektendee....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:40 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:55 AM ----------

hıı bıde erdem 3. sayfada o b.. yoluna gıttı dıyene demıstım ben terbıyesızlıgın alemı yok dıe bıraz daha saygı pls:rendeer:

onu ben söylemiştim ne yaparsın dost acı söyler he tabi cakma üyelik olur olmaz ama biri okur gercek sanır diye ben cidiye almaya devam ediyorum tekrar ediyorum b... yoluna gidersin belki taziye başlıgın bile olmaz bak coq bekarmış evide hazır hem avrupa görmüş olursun seni artcı olarak gezdirir :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buyrun Mavisim..

"bu kadar terbiyesizliğin alemi yok" derken hangi cümlemi kast ettin anlamadım?

Halis Abi doğru sölüyor bence.. senin yapmaya çalıştığın için atalarımız asırlar önce bulmuşlar o atasözünü,,, tamamı aşağıdaki gibidir
"ne şehittir ne gazi, ?ok yoluna gitti niyaziii"

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 AM ----------

al bizde artçı oluruz ne fark eder...:queen::queen::queen:

Merve SS alacak ve sen artçı olacan öylemi ? köprüdende gecersiniz ? :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar