biri yardım etsinnnn:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Coq buraya ne yazdı acaba" diye girdim bakmaya, her zamanki gibi hayal kırıklığına uğratmadı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
coq konuyu coq farklı bir alana taşıdı kiiii bence haklı ama hangimiz bazen "bir" yerine "bi", "geleceğim" yerine "gelcem" yazmıyoruz ki?

Hepimiz merve27 yiz :queen:

ben cok kararlıyım ve dedıgım gıbı bırden olmayacagını anladım zaten ve bugun ılk vıteslı motor deneyımımı yaptım ybr125 ıle baya bı kullandım. sadece eve geldıgımde bıleklerım cok agrıyordu.bole kucuk kucuk olacak ınsallah arkadaslar ben sadece destek beklıyorum ve deneyımı ılerletmem ıcın bılgı yapamazsın edemezsın demeyın lutfen hersey zamanla olacak...

haneee yaaaa burdaım ıste kım gıttı dıoo bana hııı cıksın karsımaaa:p yok bırı bana ogretsın oncede bende alayım yhaaaa uffff

sana destek olacak çok arkadaş vardır forumda korkma ....:p

alma işine gelince...o konuda bizim yardımımızı bekleme canım..teksin yani:p

:queen::queen::queen:

ne denırkı r1 le başlamak istiyorsan gıt başla kardeşim bizden nıye yardım istıyorsun bırk yenısınız aramıza hoş geldınız:rendeer: şimdi gayet sakın olmaya calışacağım bana bu şaka gıbı gelıyor hazır bu steye üye olmuşken ki doğru tercıh konuları bır karıştırın okuyun derım sonra gidin bir sürüş eğitimi alın sonra kendınıze küçük cc li bır motor alın trafıktede tecrübe sahıbı olun iki yıl sonra gelın r1 modası gecer sizde almaktan vaz gecersınız zaten o gun kararların kendılığinden değişecek

Forumdan Uzaklaştırıldı
merve boşver sen bu erdemi bunun gözü dışarıda gel sana başka erdem verelim :)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Olmaz sen kullanamazsın gücün yetmez senin o g kuvvetine.Bayanların kas ve vücut yapısı öyle kuvvetlere hassastır.Senin önce 125cc bir scooterla başlaman lazım.Sonra 150,250cc gibi vitesli motorlarda tecrübe kazanman ve vücudunu ayarlaman,alıştırman lazım.Anca ondan sonra kullanabilirsin.Tabi bu alıştırma süreçleri öyle 1-2 binmeyle değil,bu işler senelik işler.Kısacası R6 senin için çok uzak.Al bir 250 cc şatafatlı bir cruiser,sahilden yavaş yavaş havalı havalı sür bak keyfine.Sonra kafanda ne r6 kalır nede r1.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
len adaş Erhan geldi kapar olm bu demedi deme :p :)

kanka Erhan ın rekabet için elinde hiçbişey yok:mrgreen::mrgreen:

Merve istanbuldan ERhan izmirden:)
Merve r6 diyor Erhan cbr125 vaad ediyor :)
Merve 27 Erhan 25 yaşında :)
Mervenin 3 musluğu bir havuzu 5 saatte dolduruyor ise Erhan ın kaç saatte doldurur ?

:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adaş akşam gelsene 1453 e :) gaz açarız hem vatanda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
siyon maçı var ha zaten maç olmasada kardeşim riva ya gitti motorla :salut:
başka zaman inşallah :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapamazsın edemezsin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şahsi fikrim,en mantıklısı , bence suzuki hayabusa turboyla başlaman :mrgreen: :mrgreen: şaka biyana da bu işin bi standartı yani tecrübesi olmalı belki ama bellide olmuyo bazen kullanamazsın dersin ama,, çıkar sezgileri, bilinci ,yeteneği ,yerindedir paşa paşada kullanır çok örneğini bilirim oldumu oluyo, bana bazen soruldugunda destek olsammı al desem acaba yapabilirmi işin üstesünden gelebilirmi diye düşünüyorum ,ama direkt alma desem ve yapabilicek kabiliyete yetenege ve sezgisel güce sahipse bunu engellemek te istemiyorum bu zevki erkenden yaşayabilmesini de istiyorum, yani açıkçası bu konuda sabit bir fikrim olması zor :) belli olmuyo bu işler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hala ciddi ciddi yorum yapanlar var yavvv=))
okusanıza sayfaları arkadaşlar:) gerekenler söylendi okeye dönüyor topic :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hala ciddi ciddi yorum yapanlar var yavvv=))
okusanıza sayfaları arkadaşlar:) gerekenler söylendi okeye dönüyor topic :queen:

Ciddi yazıcaz tabi :) bu konu her hafta en az 1 kez çıkıyo karşımıza ilk defa yaziym dedim kendi fikrimce gerekenleri yazdım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merve senin psikolojini en iyi anlıyacak kişi benim.Şimdi herkes sana yapamazsın edemezsin , erken yaşta başlamalıydın diyor ya.Aynı şeyleri ben de yaşadım.2 tane üniveriste terkettikten sonra ticaret yapıcam dediğimde herkes bana sen yapamazsın demişti.Hiç iş tecrübem yokmuş.Hep baba parası yemişim.Hatta fabrikada işçi bile olamazmışım.Diplomasız ve vasıfsızmışım.Babam memur olduğu için bende memur olmalıymışım.Ticaret bize göre değilmiş cart curt...Ben ne yaptım?6 bin liraya bi tane şahin satıp ticarete atıldım.Şimdi sermayemi 80 bin liraya çıkardım.Ayrıca kiracı olduğum dükkanı satın aldım.Aylık net karım da memur maaşının 6 katı.

Sende yapamazsın diyenlere kulak asma.Azimle sende iyi bir motorcu olursun.Ancak basamaklar adım adım çkmanı tavsiye ederim.En az bir sene 150 cc kullanman lazım.Ayrıca forumda katılmcı olarak araştrman lazım.1 sene de ne kadar fikirlerinin değişeceğini sen de göreceksin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merve senin psikolojini en iyi anlıyacak kişi benim.Şimdi herkes sana yapamazsın edemezsin , erken yaşta başlamalıydın diyor ya.Aynı şeyleri ben de yaşadım.2 tane üniveriste terkettikten sonra ticaret yapıcam dediğimde herkes bana sen yapamazsın demişti.Hiç iş tecrübem yokmuş.Hep baba parası yemişim.Hatta fabrikada işçi bile olamazmışım.Diplomasız ve vasıfsızmışım.Babam memur olduğu için bende memur olmalıymışım.Ticaret bize göre değilmiş cart curt...Ben ne yaptım?6 bin liraya bi tane şahin satıp ticarete atıldım.Şimdi sermayemi 80 bin liraya çıkardım.Ayrıca kiracı olduğum dükkanı satın aldım.Aylık net karım da memur maaşının 6 katı.

Ayni zamanda bekarim, hayatimin kadinini ariyorum,evim var, renkli televizyon da aldim.
Halilari almadim, esim begensin, yani dusunceli biriyim.
Seni hiç dovmem, çok sevecenimdir.
Buzdolabim 3 kapili, sebzelere birsey olacak diye korkma.
Hepsi ayri bolumlerde.
Bulasik makinasi da var.
Gorusmek uzere.

.
.
.
.
.
Hayallah!!!
Az daha unutuyordum.
Perdeler ne renk olsun istersin.....:mrgreen:

ps: Ilave yapayim dedim. Boyle devam edince daha açiklayici oldu...:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar