![]()
BORA ABİ:mrgreen:
:queen:
Allah belanı vermeye malzeme olcak şeyler çekmeyin dedim keko mete_handuros'a malzeme olacaz çekcek başka bişi bulamadınmı
Son düzenleme:
![]()
BORA ABİ:mrgreen:
:queen:
hamza birazda icraat yap. . .
hay maaşallah ersin ne mangal yakmışsın ha!görende başka bişi sancakçok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar.
hay maaşallah ersin ne mangal yakmışsın ha!görende başka bişi sancakçok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar.
hamza kardeşimin icraatı yakındır dimi lem her an bır hayabusaile gelebılır yanımıza
bu arada arkadaşlar 130 günüm kaldı gezilere gelmek için abimin askerlik bittiği gibi dükkanı kakaladımmı benım iş tamamdır özledim motorla hiç üşümeden yola çıkmayı
bir de arkadaşlar benim caracal a iridyum buji almayı düşünüyorum danıstıgımı kısıler ırıdyum gec ısınıyor ısıtmadan kalkmak motoru stop ettırır sen platınıum al dedıler arkadaslar sızın goruslerınız neler
Hayabusa:queen::queen::queen:İstemem ben onu çok büyük:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ama bombayı patlatıyorum yaza merak etme Eray:wiinkk:Hayabusa almıcam ama yazın her an bir honda cbr600 yada suzuki gsxr1000 ile görebilirsiniz beni.:queen::queen::queen:Baba ikna edilmiştir tamam:mrgreen::queen::queen:
oooo hayırlı olsun da hemen 1000 cc yapma istersen bir 600 yap once cok güçlü makineler
iridyum buji hakkında bilgisi olanlar yazın bir şeyler
adam aprillanın maketiyle başladı, sırada.hondanın gerçeği var,, tekrar hayırlı olsun . bakalım .
Eray benim motorcu(Emiroğlu Motosiklet)tavsiye etmiyor bizim makinalara iridyum bujiyi...Gereksizmiş bizim makinalara:silent:Zaten kafamda cbr600rr yatıyor ama babacım:cherry:suzuki de olabilir dedine göre neden itiraz edeyim ki :mrgreen:Zaten büyük ihtimalle aldığım motora baya bi binicem o yüzden suzuki iyi:cat:
:queen::queen::queen:Sağol Ersin...:rendeer:Bol bol uzun yol yapıcam yaza:cat:Artık yanına geliriz taa oralara:queen::queen:Güzel olur ama:queen::queen:Birde bu motoru satmayayım diyorum kışın falan diğerini kaldırırım buna binerim :cat:Bana mantıklı geldi ama...Ya da satarsam bi tane zzr250 bakıcam:queen: