Biri MT-Eskişehir 'mi dedi? :)

goruntu057ua8.jpg

BORA ABİ :D:D:D:D:D:D:mrgreen::p:p:p:p:queen:

Allah belanı vermeye malzeme olcak şeyler çekmeyin dedim keko mete_handuros'a malzeme olacaz çekcek başka bişi bulamadınmı :p

Son düzenleme:
Vay eskişehir ayaklarınıza saglık cok guzel bı gezı olmus fotolar ıcın de ayrı bı saolun :)

Lem Faruk, ben yeni görüyom..

Sieee Sieee Siee

şiddetle kınıyorum seni. :queen::queen::queen:

yılan derisi ayakkabılarla araziye çıkan bora'yı muı yeni görüyon volkan ? :):):):):queen:

hay maaşallah ersin ne mangal yakmışsın ha!görende başka bişi sancak :D çok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar.

inşallah.ben kışın kabuğuma çekiliyorum :D tırt motorcuyum anlıcaan :D ama yaza doğru bende gezilerde sizinle olcam inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evetttt sonradan aranıza katıldık ama sohbet mükemmeldi.
Fotoğraflar da harika olmuş. Bende de var bakalım bir kaç poz.
Elinize yüreğinize makinanıza sohbetinize sağlık arkadaşlar :rendeer:

Evden çıkış :flower:

dsci0051zx0.jpg

Kestane aldım mt ye ama mangal olayı bittiği için çiğ yedik ::koop::

dsci0053ry1.jpg

Süleymanla buluştuk. Bizim limuzine benzin aldık ::exclaim:

Volkan’ı aradığımızda Muttalıp’a gelmişlerdi.
Ahmet, Süleyman, Yahya abi :)

dsci0057ov0.jpg

MT nin bir bölümü :cherry:

dsci0058sx1.jpg

MT nin arabadaki bölümü :cherry:

dsci0059bg3.jpg

O kadar insan bir arabaya binerseniz olacağı bu ::dalga::

dsci0060cw7.jpg

Umut :)

dsci0064pv1.jpg

Ben ::pembe::

dsci0062pa4.jpg

Dayanamadık attık kendimizi İsmail’in iş yerine.
Birer bardak kahvehanenin önünde
birer bardak da içeride çay keyfi yaptık ::145::

Mehmet abiler oyuncak üzerinden yatıp yatmamayı tartışıyorlar ::146::

dsci0066ij0.jpg

Volkan :)

dsci0067wc5.jpg

Ahmet :)

dsci0070fk5.jpg

Ne izliyorsunuz yaw ::150::

dsci0068as7.jpg

Cüneyt abi :cyclopsan

dsci0069cc0.jpg

Kapı önü muhabbeti ::blusssh:

dsci0074eh7.jpg

Bugün toplaşan MT ::biggrinn

dsci0076rf1.jpg

Güzel bir amblem yaratmışız dimi ???
Reklam kokan şeyler bunlar ama neyse ::shhh::

dsci0078gj8.jpg

Muttalıp’tan bir abi :)

dsci0077qw6.jpg

Emre :)

dsci0079gv3.jpg

İsmail :)

dsci0081xx3.jpg

Son pozlar :)

dsci0071ox6.jpg

dsci0071ox6.jpg

dsci0072mh4.jpg

:cat: :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Yok ben burnunu silen adamı diyom. :cyclopsan

O yüzden tekrar kınıyorum Faruk seni.. :mrgreen::mrgreen:

oy oy oyy 2 saat dışarı çıktım topik açılmış hemde tavan yapmış,,güzel bi gezi oldu, herkes keyf aldı, katılan yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bundan sonraki geziler torentosuz olcakk,
çünkü: şubat a az kaldı :salut:

hamza kardeşimin icraatı yakındır dimi lem her an bır hayabusa :p ile gelebılır yanımıza

bu arada arkadaşlar 130 günüm kaldı gezilere gelmek için abimin askerlik bittiği gibi dükkanı kakaladımmı benım iş tamamdır özledim motorla hiç üşümeden yola çıkmayı

bir de arkadaşlar benim caracal a iridyum buji almayı düşünüyorum danıstıgımı kısıler ırıdyum gec ısınıyor ısıtmadan kalkmak motoru stop ettırır sen platınıum al dedıler arkadaslar sızın goruslerınız neler

Son düzenleme:
hamza kardeşimin icraatı yakındır dimi lem her an bır hayabusa :p ile gelebılır yanımıza

bu arada arkadaşlar 130 günüm kaldı gezilere gelmek için abimin askerlik bittiği gibi dükkanı kakaladımmı benım iş tamamdır özledim motorla hiç üşümeden yola çıkmayı

bir de arkadaşlar benim caracal a iridyum buji almayı düşünüyorum danıstıgımı kısıler ırıdyum gec ısınıyor ısıtmadan kalkmak motoru stop ettırır sen platınıum al dedıler arkadaslar sızın goruslerınız neler

Hayabusa:queen::queen::queen:İstemem ben onu çok büyük:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ama bombayı patlatıyorum yaza merak etme Eray:wiinkk:Hayabusa almıcam ama yazın her an bir honda cbr600 yada suzuki gsxr1000 ile görebilirsiniz beni.:queen::queen::queen:Baba ikna edilmiştir tamam:mrgreen::queen::queen:

Hayabusa:queen::queen::queen:İstemem ben onu çok büyük:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ama bombayı patlatıyorum yaza merak etme Eray:wiinkk:Hayabusa almıcam ama yazın her an bir honda cbr600 yada suzuki gsxr1000 ile görebilirsiniz beni.:queen::queen::queen:Baba ikna edilmiştir tamam:mrgreen::queen::queen:

oooo hayırlı olsun da hemen 1000 cc yapma istersen bir 600 yap once cok güçlü makineler

iridyum buji hakkında bilgisi olanlar yazın bir şeyler

adam aprillanın maketiyle başladı, sırada.hondanın gerçeği var,, tekrar hayırlı olsun . bakalım .

oooo hayırlı olsun da hemen 1000 cc yapma istersen bir 600 yap once cok güçlü makineler

iridyum buji hakkında bilgisi olanlar yazın bir şeyler

Eray benim motorcu(Emiroğlu Motosiklet)tavsiye etmiyor bizim makinalara iridyum bujiyi...Gereksizmiş bizim makinalara:silent:Zaten kafamda cbr600rr yatıyor ama babacım:cherry:suzuki de olabilir dedine göre neden itiraz edeyim ki :mrgreen:Zaten büyük ihtimalle aldığım motora baya bi binicem o yüzden suzuki iyi:cat:

adam aprillanın maketiyle başladı, sırada.hondanın gerçeği var,, tekrar hayırlı olsun . bakalım .

:queen::queen::queen:Sağol Ersin...:rendeer:Bol bol uzun yol yapıcam yaza:cat:Artık yanına geliriz taa oralara:p:queen::queen:Güzel olur ama:queen::queen:Birde bu motoru satmayayım diyorum kışın falan diğerini kaldırırım buna binerim :cat:Bana mantıklı geldi ama...Ya da satarsam bi tane zzr250 bakıcam:queen:

Eray benim motorcu(Emiroğlu Motosiklet)tavsiye etmiyor bizim makinalara iridyum bujiyi...Gereksizmiş bizim makinalara:silent:Zaten kafamda cbr600rr yatıyor ama babacım:cherry:suzuki de olabilir dedine göre neden itiraz edeyim ki :mrgreen:Zaten büyük ihtimalle aldığım motora baya bi binicem o yüzden suzuki iyi:cat:

:queen::queen::queen:Sağol Ersin...:rendeer:Bol bol uzun yol yapıcam yaza:cat:Artık yanına geliriz taa oralara:p:queen::queen:Güzel olur ama:queen::queen:Birde bu motoru satmayayım diyorum kışın falan diğerini kaldırırım buna binerim :cat:Bana mantıklı geldi ama...Ya da satarsam bi tane zzr250 bakıcam:queen:

buyur hamza bekleriz başım gözm üstüne sen bide jetski alırsın bu hızla gidersen orda hazar da bol bol turlarız artıkın ,:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar