biri beni durdursun..

motoru kışın aldığımdan beri hep pür dikattim kulanırken nolur nolmaz diye full koruma takılıyorum lastiği bile pireli değil michelin alayım sıkıntı çıkmasın dedim iyide yaptım alaha şükür hiç kazam yok ama yaz aylarının gelmesiyle yol tutuşu artınca birazda motora güvenim artıknca çok enteresan atraxyonlara girmeye başladım makas atmalar aradan kaymalar etmeler en sıkışık trafıkde bile yaylana yaylana bir sağa bir sola yata yata gidiorum yeri geliyor kendimi croscu gibi hissediyorum gaza geliyom yeri geliyor street ci gibi aralardan kayıyorum geçincede naptıyon oğlum sakin ol desemde hoşumada gidiyor.. cc büyüteyim diyodum ama bugun acaba küçültsem mi diye düşünmeye başladım sanırım motorun torku beni gaza getiriyor yada çok alıştım motora oda olabilir.. sizdede hiç böğle oldumu ?

Hocam , Allah korusunda böyle gidersen gidişin pek hayırlı değil.
Bağzen bizde Agresifleşiyoruzda bu kadarı fazla.

Kazasız belasız sürüşler ..

ben öyleydim yol boş diye biraz hızlı gidiyordum kenarda duran araba vardı ve önüme kırdı sonra güm aklım başıma geldi inşallah senin başına bir şey gelmez Allah kazadan beladan korusun. .

bir motor alıyor bir müddet sonra ben bu işi çok iyi yapıyorum diye düşünüp limitlerin üstünde kulanmaya başlıyor ve kesinlikle başımı belaya sokuyorum 38 yıldır motosiklet kullanıyorum

ben öyleydim yol boş diye biraz hızlı gidiyordum kenarda duran araba vardı ve önüme kırdı sonra güm aklım başıma geldi inşallah senin başına bir şey gelmez Allah kazadan beladan korusun. .
sorun bu hoçam onüme felan çok kırıyorlar izmirde dandun sağdan soldan araba çıkıyor zaten ama birşekilde ara biryer görüp hafif yatarak ordan kaçıyorum sonra öteki yöne yatarak ordan kışın nekadar iyide olsa kayacak gibi hissetiriyordu şimdi kaysada hemen geri tutuyor yolu o ayarı reflekslerde kaptı heralde hiç zorlanmıyorum yani ama gel görki şunuda iyi biliyorum en büyük kazalar ben oldum dediğinde olur..

Hocam, peki sen bunları yapıyosun iyide yaptığına inanıyosun Peki hiç trafikteki diğer araçları düşünüyormusun ?
Bence biraz limitlerini düşürmelisin

düz duvara vurunca iyimi kötümü kendin karar verirsin
bide gelmiş konu açıyor arkadaş

kusura bakma ama dostum inş küçük bi kaza geçirirsin :) beni yanlış anlama.iyi niyetimden :mrgreen: geçirki aklın başına gelsin,daha büyük bi kaza geçirmeden...

Aynısını ben de yaşadım, yaşıyorum. Kaza da yaptım ama o koltuğa oturunca yine unutuyorsun herşeyi. Motosikletinle tek beden oluyorsun. Hayvan gibi gidiyorsun trafikte.
Tabi her zaman böyle değil bazen oluyor sadece.
Çözümünü ben de bulamadım.

tamam durdum gencler vidio etkili :) saolun zaten farkındaydım ama azcık tırsma duygumun geri gelmesi gerekiyordu :)

Mersin İl Temsilcisi
lütfen yavaş gidiniz...
lütfen durunuz...

kardeeeş,
sence kaliper gibi mi görünüyorum oradan?

motoru kışın aldığımdan beri hep pür dikattim kulanırken nolur nolmaz diye full koruma takılıyorum lastiği bile pireli değil michelin alayım sıkıntı çıkmasın dedim iyide yaptım alaha şükür hiç kazam yok ama yaz aylarının gelmesiyle yol tutuşu artınca birazda motora güvenim artıknca çok enteresan atraxyonlara girmeye başladım makas atmalar aradan kaymalar etmeler en sıkışık trafıkde bile yaylana yaylana bir sağa bir sola yata yata gidiorum yeri geliyor kendimi croscu gibi hissediyorum gaza geliyom yeri geliyor street ci gibi aralardan kayıyorum geçincede naptıyon oğlum sakin ol desemde hoşumada gidiyor.. cc büyüteyim diyodum ama bugun acaba küçültsem mi diye düşünmeye başladım sanırım motorun torku beni gaza getiriyor yada çok alıştım motora oda olabilir.. sizdede hiç böğle oldumu ?

Aman abicim yapmayın allah korusun en fazla bi yerde patlarsınız,Cok makaslara girmeyin,Siz iyi bile olsanız karsıdaki panik yaparsa iş biter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar