Birbirimize kavuştuk =) Bora abi sana ayrıca çok teşekkür ederim :)

Bir süre önce maddi anlamda sıkıştığım için satmak zorunda kalmıştım motorları. Neyse ki durumu toparladım ve motor aranmaya başladım ne alıcam ne alıyım dıye düşünüyordum. Uzun yola gidicem,şehiriçinde kullanıcam , bazen içimden vur kendini dağlara bayırlara diyebiliceğim,artçımın rahat etmesi lazım hemde güzelce çantalarımızın olması gerekiyordu.

Bakınmaya başladık ve bir motorda karar kıldım. Bütün isteklerimi karşılıyordu uzun süredir KTM kullanıyordum ama evet bu kategorideki KTM Adventure modellerine ise bütçem yetmiyordu (bir sonraki motorum olması niyetiyle çalışıyorum )

Karar kıldığımız motor Yamaha'nın Tenere 660 abssioldu. En beğendiğim renk ise mat gri. Bora abinin tabiri ile ise aygır oldu. Bora abiyi belkide forumdaki arkadaşlarımız adanalı nicki ile tanırlar.

Neyse malum siteden araştırmaya başladım bütün arkadaşlarıma sormaya başladım tanıdıklarında satılık tenere var mı diye. Benim pek beğenmediğim race blue renkte yeterince vardı. Mat gri olanlar ise çok içime sinmeyen yada pahalı olan motorlardı. Bu arayış 10 - 15 gün kadar sürdü hergün ilanlara bakıyor yeni motor var mı diye bakınıyordum. Bir ara ümidimi kesmiştim gidip sıfır alıcam demiştim ki tam o arada yeni bir ilan gördüm Adana Yamaha Biberoğlu :) Bora abi ilede burada tanıştık işte. Neyse hemen aradım konuştuk ve bana motorun sahibi Emre abinin numarasını verdi.Emre abi ile pazarlığımızı yaptık ve anlaştık kaporasını yolladım. Fakat iş yoğunluğumdan dolayı Adanaya gidemiyor motora kavuşamıyordum. 1 hafta sonrasına ancak işlerimi ayarlayabildim. Sağolsunlar bu arada Bora abi kahrımı çekmiştir muhtemelen :) Emre abide sağolsun beni 1 hafta bekleyebildi. Tam anlamıyla aradığım motor buydu işte. 2014 model abs li 6.000 km de mat gri ve üzerinde sadece ben eksiktim geri kalanıyla komple aksesuarlıydı sadece bu hafta sis farları takılacak :)

Arkadaşım ile Adanaya gittik Bora abiyle yüz yüze tanıştık sohbet muhabbet Biberoğluna gelen abilerle üzüm sularımızı içtik. Muhteşem ciğerimizi ve kebabımızıda yedik. Sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar hepsine buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz güzel bir dostlukları motorcu muhabbetleri var kıskanmadım desem yalan olur :)) Tavlada yenildim :( Satışımızı aldık motorumuzu kamyona yükledik. Ertesi gün işim olmam gerektiği için 1000 km yolu acele ile sürmek istemedik ve bu güzel zevkten mahrum kaldık. Kamyona yükledikten sonra aygır İstanbulda görüşürüz diyip el salladık.

Biz akşam uçağıyla döndük İstanbula fakat bir dönüşümüz var tamamen çile. Sabiha Gökçenden gidiyoruz diye arkadaşımın motorunu oradaki otoparka bıraktık. Dönüş uçağımız ise rötar yaptı ve sonrasında son dakikada Atatürke iniceğini söylediler. Atatürk ve Sabiha arası uzun yol =) gece 4 tü evdeydim. Neyse sonraki gün kamyoncu abi ile telefondayız motoru bekliyoruz akşam deli gibi artık sabırsızlanmaya başladım. Kamyon dinlenme tesisinde arıza yaptı ve çalışmıyor dedi çıldırdım =))) Kamyon gebzedeymiş. Neyse Onur kalk gidiyoruz alıcaz o motoru ordan yeter artık darlandım dedim ve gittik. Kamyon ağzına kadar yük dolu ve motor en sonda yan kapağı açıp o koca aygırı 4 kişi anamız ağlaya ağlaya indirdik :D Hatta bir ara başlıcam motorunada vs diye söylenmedim değil :) Bırakın düşerse düşsün falan dedim açıkcası :D En son ise bindim aygırın üzerine ve dedim işte hayat bu işte aradığım motor !!!! İşte karşınızda aygırımız :)

Tekrardan Adanadaki herkese çok teşekkür ederim ve hepsine çok selamlar. Yolunuz Adanaya düşersede muhakkak Yamaha Biberoğluna uğrayın bir üzüm suyu için ben çok sevdim :D ( hastaneler kavşağının orada ) Hemende öğrendim :D

1kNQ6A.jpg

N4kvLO.jpg

8b84Xa.jpg

PoQLG9.jpg

4k0BVG.png

Hayırlı Olsun Hocam,da O Gösterge Hoşuma Gitmedi.Sanki 90 Modellerde Olan Göstergelerden.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun güle güle kullan.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Harikaymis tekelinde düz bassin Güle güle kullanın :)

Deplasmanda olur böyle şeyler ehehe :mrgreen:

Abi çok sevindim, Ktm dışı bir motosiklet kullanacağına ihtimal vermiyordum ama ihtiyaçların doğrusunda çok güzel bir karar verip, istediğin temizlikte bir motosikleti almışsın.

Allah her zaman böyle iyi satıcılar, alıcılar dostluklar nasip eder inş :)

Hayırlı olsun

F54

Hayırlı olsun tenere güzel Motordur pişman etmez son zamanlarda baya revaçta olan bi model

herkese çok teşekkür ederim.

Hayırlı Olsun Hocam,da O Gösterge Hoşuma Gitmedi.Sanki 90 Modellerde Olan Göstergelerden.

ben göstergesini sevdim çünkü ben çok civcivli çok şey olan göstergeler pek seven bir insan değilim özellikle devir saatinin analog olmasını her zaman sevmişimdir. Göstergede bence tek eksik olan şey menzilinizi göstermemesi fakat alıştıkça ne kadar benzininiz kaldığını hesap edebilirsiniz. vites göstergesinin olmaması bence bir dezavantaj değil fakat bunu arayan insanlar olabilir tabikide. sinyal - boş vites - devir saati - trip - saat ve hız benim için yeterli açıkcası ki zaten bu kadar var :D

Deplasmanda olur böyle şeyler ehehe :mrgreen:

Abi çok sevindim, Ktm dışı bir motosiklet kullanacağına ihtimal vermiyordum ama ihtiyaçların doğrusunda çok güzel bir karar verip, istediğin temizlikte bir motosikleti almışsın.

Allah her zaman böyle iyi satıcılar, alıcılar dostluklar nasip eder inş :)

Hayırlı olsun

Hemde baya yenildim abi bana önceden avans verdi 3- 0 oldu sonra baya arap atı gibi 5-3 :D

valla yalan sölemiyim ben tenereye bayıldım bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor şuan. ehh doğal olarakda içimde her zaman bir ktm yatar. fakat herzaman bütçen el vermez. zaten 10 bin daha çıkabilseydim adventure 990 vardı arkadasımın sattığı onu alırdım =)) fakat dedıgım gıbı çok güzel ve çok başarılı bir motor. istanbulda biraz kaldırımla çıktım alışıyım dıye bakim neler yapıyo diye banamısın demedi namussuz sanki düz yolda gidiyor :D

Son düzenleme:
Abi hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Sizi ktm topiklerinden tanıyorum ve yazdığınız her msj i zevkle ve doğruluğundan yüzde yüz emin olarak okuyordum. Yazdığınız yazılar benim için senet niteliğinde. Sizden bu motor içinde detaylı yazılar bekledigimi belirtmek istedim. Aslında benim tenere aşığı biri olduğumu yakın cevrem bilir,sizin yazacaklariniz benim için çok önemli olucak. Saygilar

yazıyı okumadım ama resimlerden motoru yeni aldığını anladım hayırlı olsun dostum :cat:

hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Abi hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Sizi ktm topiklerinden tanıyorum ve yazdığınız her msj i zevkle ve doğruluğundan yüzde yüz emin olarak okuyordum. Yazdığınız yazılar benim için senet niteliğinde. Sizden bu motor içinde detaylı yazılar bekledigimi belirtmek istedim. Aslında benim tenere aşığı biri olduğumu yakın cevrem bilir,sizin yazacaklariniz benim için çok önemli olucak. Saygilar

çok teşekkürler :) evet ktm konularında hep bişiler yazmışımdır :) bakalım daha yeni kendileri. 1 günde kendisine alıştım birazdan garaja inicem bir kaç yerini kurcalıcam :) yavaş yavaş kendısının huyunu suyunu öğreniyim :) eğer bütçen el verirse şu 5 günlük kullanımımdan sonra kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebiliceğim bir motor. bakmayın kocaman olduğuna o koca motor çoğu küçük motordan çok daha kıvrak çok daha kullanımı kolay.

Adana İl Temsilcisi
çok teşekkür ederim berkciğim.sadece her satıcının yapması gerektiği gibi davrandım.beni tanıyanlar bilir zaten.kazasız,belasız,güle güle kullanman dileklerimle.yolun ADANA'ya düşerse her zaman beklerim.:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun,bazen bir seye niyet edersin,bin tane aksilik çıkar önüne ama sonu yine de güzeldir.Rabbim kaza ve beladan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar