Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bir nc sahibi olarak integra öneririm. uzun yol için daha rahat olacaktır. hemde scooter dan sonra çok garipsemezsin.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Her hava koşulu deyince işin rengi değişiyor. Normalde vitesli bir motor iyi olur ama uzun yolda soğuk rüzgara karşı scooterin avantajı tartışılmaz. Xmax 250, forza 250 veya peugeot xp 400 işinizi görür. Üçü de konforlu motorlar. Son süratleri arasında çok çok büyük fark yok ancak sollama vs durumlarında peugeot açık ara daha keyifli olur. Bu arada x max da çok az yakar.

Motosikleti
cbf 150
Şimdi v stromun tasarımcısı uşak zaten hayattan sogumuş bir tip. Hep içine kapanık bizim lisede dört göz dediğimiz illet bir insandı.

Yapacağı motor ne olcaktıki? tipini şey ettim japonu.

Ama motorun geri kalanı tank gibi zaten tipli olsaydı şu andak imse başka motora binmezdi büyük ihtimalle bu yüzden motor piyasasını anasını satmıyalım diye böyle birşey tasarladılar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
SUZUKI-DL650-V-Strom-650-6402_2.jpg

şuna binilir mi ya la yapan mühendis bile sevmemiş şunu tipe bak
Bu bence en güzel tiplisi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vstrom'un tipinin nesini beğenmiyorlar yaa bana güzel geliyor, hele 2015'de başlayan gagalı kasa olanları en güzelleri, bir de kırmızıysa uffff. :)
Abi zevkler renkler çok başka.

Misal geçenlerde Z kuşağı bir personelimizin Z kuşağı bir kankasıyla muhabbet ediyoruz. Konu nereden kadın kız konularına geldi bilemiyorum. Bu çocuk hayatında hiç Laetitia Casta ismini duymamış, hadi yaş itibariyle anlarım ama Monica Bellucci için gevşek gevşek "çöp yeaaa" dedi. O an gözüm döndü, misafirimiz diye şiddet gösteremedim ama yanımda tork anahtarı olsa çocuğun dötüne sokup uygun torkla sıkardım, çıt çıt sesini duyana kadar bırakmazdım. Monica Bellucci'ye çöp demek ne demek len imansız?

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Misal geçenlerde Z kuşağı bir personelimizin Z kuşağı bir kankasıyla muhabbet ediyoruz. Konu nereden kadın kız konularına geldi bilemiyorum. Bu çocuk hayatında hiç Laetitia Casta ismini duymamış, hadi yaş itibariyle anlarım ama Monica Bellucci için gevşek gevşek "çöp yeaaa" dedi. O an gözüm döndü, misafirimiz diye şiddet gösteremedim ama yanımda tork anahtarı olsa çocuğun dötüne sokup uygun torkla sıkardım, çıt çıt sesini duyana kadar bırakmazdım. Monica Bellucci'ye çöp demek ne demek len imansız?
Bir de Erika Eleniak vardı...
İyiki ona laf etmemiş... Motorla üzerinde stopie yapardım... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Biz zamanlar en çok kitap satması ile bilinen bir e-ticaret sitesinin sunucusunda wallpaper olarak Laetitia Casta'nın güzel bir fotosunu ayarlamıştık, patron görmüştü de aferin demişti. :)

Monica Bellucci'yi bile bilmeyen nesle yazık yaa.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Tracer 7 hem rahat hem kroniksiz motosiklet hemde 2.el de üzmez alıcısı çok başka motorlara bakmana gerek yok bile yok

Motosikleti
Tracer 7
Selamlar, zaten en mantıklı model olan Nc750 önerilmiş. Benim ise farklı bir önerim olacak, o da Adv350. Bütçenize de uygun olur.

Kışın tur camı ve elcik ısıtma takarak rahatça, yağmur çamur dinlemeden bol bagaj hacmiyle yolculuk yapabilirsiniz. Sürekli uzun mesafe yol yaparken dizlerinizi de soğuktan korumuş olursunuz

-Gaz tepkimesi Pcx sonrasında oldukça tatmin edici gelir. Deneyim süreciniz sebebiyle 60-70 beygir üzeri araçlardansa daha güvenli bir geçiş olacaktır.

-100-130 km/h aralığında rahat bir tempoda sürüş sağlayabilirsiniz.

- Yakıt tüketimiyle de sizi üzmez. Göz atmanızı öneririm. Vitesli yüksek cc modellere oranla çok sakin çalışıyor, konfor oranınız eminim yüksek olacaktır.

Ek olarak ben Tracer 7 aldım. Bu sürekli rota için size emin olun sert gelecek ve konfor vermeyecek bir model.

Merhaba,

Her hafta sonu provalarım nedeniyle Düzce–İstanbul arasında gidip geliyorum. Hafta içi ise çok nadir kullanıyorum. Bu süreçte yaklaşık 200–230 km’lik bir yolda bana eşlik edecek bir motor arıyorum.

Kışın da mümkün olduğunca kullanabilmek istiyorum. Yaz için 150 cc bir motor aldım çünkü henüz yeni öğreniyorum. Ancak yaklaşık 400 bin TL civarında bir bütçem var. Mevcut motoru satıp daha düzgün, uzun yolda (3–4 saat sürüşlerde) ve kış şartlarında beni mahcup etmeyecek bir motor almak istiyorum.

Ehliyetim A , 2 ay önce aldım 1 aydır Honda PCX 125 sürüyorum pek deneyimli değilim önerilerinize her türlü açığım bütçeyi yükletebilirim 700k ya çok çıkmamaya çalışıyorum ama daha ucuz bir motora eklemeler konusunda sorun yaşamam

Bu kullanım senaryosuna uygun önerileriniz nelerdir?

Scooter bakıyorsunuz sanırım, bir şey belirtmemişsiniz. PCX ilgili yolda sizi üzdü mü ? Onu da çevremdekiler yaz kış kullanıyor yani. Bir polis memuru var tanıdık beylikdüzü-pendik arası yol yapıyor her gün. Günde 125 km az değil :)

Xmax 400 ve altı, Forza 250 gibiler yeterli sizin için diğerleri fazla güçlü. Bunların satış hızları da iyi.

Satmayı düşünmüyorsanız orta sınıfta Sym Maxsym TL 508, Kymco Ak 550 gibiler var. Güzel özellikleri var, boş motor değiller.

Yine satmayı düşünmüyorsanız vitesli tarafta Tiger 800 XRX e bir bakabilirsiniz. Hız sabitleme gibi şeyler de var bunda.

-----------------------------------------

Ben Dominar D400 (2023) ile 6000 km lik uzun yol yaptım hiç teklemedi, yaz kış sağnak yağmur dahil sürüyorum, bazı kronikleri var (headerstaki katalizörün alınması gerekir). Onları giderip birkaç ekstra ile güzel oluyor alet. Şimdi motor 43 binde. Yine satmayı düşünmüyorsanız, vitesli motor olarak tavsiye ederim. Ortalama 150 bin motor, 17 bin civarı rosso 3 lastik, bosch akü, dominator konfor sele ve uzun tur camı, atp zincir yağlama, gp led sinyalli elcik koruma ile idare eder seviyeye ulaşıyor, yan çanta düşünürseniz ankaradaki desandmanın çantaları güzel ama motor araba gibi oluyor biraz :D yan çantalar (13k)

Titreşimin çok az olduğu hızlarda sürersiniz pek sıkıntı yaşatmıyor. Yağ olarak Putoline ntech pro veya motul 7100 aşağısını pek önermem.

rver149.png

mg1l7l7.png

Son düzenleme:
Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
yazdıklarınızı okuyunca gözümde direkt Forza 250 canlandı bence sizin için ideal. İntegra da mantıklı ama ben Forza alırdım.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar