- Konu Yazar
Konu ile ilgili düşünceler nedir ?
Not:benim düşüncem ise zaten o kadar param yok
beto kardeş, sana hemen hemen katılıyorum da, sorun 18-20lik ergenlerin hayatı bilmemesi, çevresinde bilinçli biri yoksa aklı olsa bile bok yolunda ölebilir. ülkede arkadaşında yarış motoru görüp heveslenen, bilgi sahibi olmayan çok kişi var, kimse kurye motoru görüp heveslenmiyor.Parası varsa alsın litrelik motoru, en düşük modunda kullansın öğrenene kadar. Nalları dikerse de potansiyel magandadan kurtulmuş oluruz. Bizi bağlayan pek bir şey yok aslında. Aklı başında olan kişiye zorla versen de 1000'lik, 600'lük makinayla başlamaz zaten.
vallahi ben hevesleniyorum şu sıralar kurye motoruyla şehirlerarası gezenler var bi ara benim de deneyesim geldi havalar bi güzelsin bakıcazahlaksız bir yaratık içeren video.
aslında daha farklı şeyler yazmak gerekiyor da, hukuka uygun değil, bir an önce gebermesini dilemek ise hukuka uygun.
bizim boktan hukukumuza göre, bilmeyen insanları ölüme göndermeye yönelik eylemler suç değil, bunu doğru bazı kelimelerle eleştirmek suç.
bu yaratığın yaptığı eylemin, "uyuşturucu kullanın, eroin en güzelidir" demekten ne farkı var? eroini de kullananların bilmemkaçta biri bağımlı olmuyor ve çok ciddi zarar görmüyor sonuçta...
beto kardeş, sana hemen hemen katılıyorum da, sorun 18-20lik ergenlerin hayatı bilmemesi, çevresinde bilinçli biri yoksa aklı olsa bile bok yolunda ölebilir. ülkede arkadaşında yarış motoru görüp heveslenen, bilgi sahibi olmayan çok kişi var, kimse kurye motoru görüp heveslenmiyor.
Rocket 3 mü yani ?Litrelik biraz layt kaçar. En iyisi, en hesaplısı 2,5 litrelik.![]()
Levent abi... Tanışmıştım kapalı çarşıda kahve satan biriydi ve çok sakindi, tesadüfen yolda görmüştüm ve çok sakin araç kullanıyordu. En son bildiğim motosikleti bırakmıştı.Voltren vardı bir ara, adam 2-3 ay scooterdan sonra direk Mt-10 sp ile devam etmişti. Hakikaten noldu ona acaba?
Bu elemanın önceden az çok kafası çalışıyordu artık hiç çalışmıyorBu videodaki arkadaş 1000 cc ile başladığını ve herkese önerdiğini belirtiyor bazı videolarında da bunu destekliyor
Konu ile ilgili düşünceler nedir ?
Not:benim düşüncem ise zaten o kadar param yok![]()