motorize deli. senide filmde oynatalım. dayak yemeyi seviyosan sanada veririrz bikaç replik.
ben bunları yapan arkadaşları savunmuyorum ama sen bugüne kadar faydalı ne yaptın?
ben bunları yapan arkadaşları savunmuyorum ama sen bugüne kadar faydalı ne yaptın?
arkadaşım sizlere motosiklet açısında yararlı bişiler verebeilcek kadar iyi bir binici değilim ama en azından dishy arkdaşımızın dediği gibi zararlı birşeyi yapmıyorum ve üstelikte zararlı birşeyi gördüğümde bu zararlıdır diye tepki gösterip başkalarını uyarabiliyorum :bounce:
Zaman gelicek bende faydalı şeyler yapabilecek konumda olacağım :cat:
saol dishy
kendisi de zaten ben çok şey yaptım demio ki :farao:
walla kime cevap veriyim bilemedim. ( motorize deli. senide filmde oynatalım. dayak yemeyi seviyosan sanada veririrz bikaç replik) dememin nedeni ablası çocuklar eğlenmiş fln demesi. profiline girdim kendisi kaç yaşında merak ettim. ama bulamadım. benden büyükse saygıda kusur ettiysem özürdilerim. her koyduğum video olay oluyo walla. burda güzel insanlar olduğuna eminim buna şüphem yok
her koyduğum video olay oluyo walla. burda güzel insanlar olduğuna eminim buna şüphem yok
öyle bir iddam yok ama elimden gelse yada gelebildiğinde yaparım
benim kardeşimde bu siteyi okuyor 13 yasında bu videoyuda o söledi abi bak ne var vaaaay napmışlar baksana ufffs ss e bak nası tekteker yapıyor
Tabi tepke gösteririm kask yok bişi yok cıpıl cıpıl motor tepesinde
ister istemez o çocuğun kafasına bilinç altına işliyor madem bunlar kask koruma takmıyo bak bişi olmuyo bende takmıyım zaten bana da bişi olmuyo düşüncesi otomatik olarak doğuyor... bilmem anlatabildimmi derdimi ? ?
yahu arkadaşlar ilk defa forma yazıyorum, niye bu mevzuyu bu kadar abarttınız anlamadım, arkadaşlar gayet güzel videolar çekmişler, motoru da seveni de severim çünkü yaşamayı biliyor motorcu kardeşlerim... motosiklet.net ortamı bana genelde seviyeli ve kaliteli görünmüştür, şu videolar üzerine yapılan tartışmaları (koruma mevzuları hariç) anlamsız buluyorum... ve bu videoları çeken arkadaşları kutluyorum, ben eğlendim, teşekkür ediyorum paylaştıkları için... bu forumda bari klasik Türk tartışma ve karalamasını görmeyelim, lütfeeeeeen![]()
gayet seviyeli bir tartışma ortamı şu ana kadar pek müdahelelik bişi olmamış ..ama demoklasin kılıcı yukarda sallanmakta :bounce: ...hakaret etmeden herkes fikrini belirtmekte özgürdür..