biraz gülelim arkadaşlar

marmaris gençliği. ejderin dönüşü 1 ve 2. part sinemalarda :) tektekerler korumasız yapıldığından dolayı +13 yaş sınırı. lütfen tepki göstermeyin. film tadında izleyin

[YT]mcDogvrq9cI[/YT]

part 2

[YT]5fngfKtT_xM[/YT]

oyuncular bizzat kendim. yzf r1. mete er5 bws cess hasan. hüseyin. www.turkishriders.org

önemli not. vatanoğlu nickli ömer abi. eğer izlersen. kimsenin ahberi olmasın ok ? mt ye özel olsun :mrgreen:

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama çok mu boş zamanınız var sizin, boş boş işlerle harcayacak..
Tepki göstermedim, bu benim tepkisiz halim.. :)

3. sünü çekicektik ama birtürlü zaman bulamıyoz. ayrıca oyuncuda bulamıyoz. :) dayak yicek adam lazım :p

ehehee :) evet ama bizim filmde silah yok. rajon yok. motor var :wiinkk: bu arada bu akşam kurtlar vadisi var kaçırmayın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kusura bakmayın ama çok mu boş zamanınız var sizin, boş boş işlerle harcayacak..
Tepki göstermedim, bu benim tepkisiz halim.. :)

Ablası holivudlu abilerine özenmişler fazla üstlerine gitme eğleniyor çocuklar kendi çaplarında çizgi film yapmışlar dışş dışş dayak efektleri koymuşlar belki ilerde büyüyünce film artisti olurlar şimdiden pratik yapsınlar :bounce:

motorize deli. senide filmde oynatalım. dayak yemeyi seviyosan sanada veririrz bikaç replik.

sende büyüyünce holigan olursun ozaman. :) arkadaşlar arasında çektiğimiz bir film youtube a taşındı paylaşıyım dedim. respect plz

böyle geyikler yerine faydalı bişiler çekseniz

mesela sürüş teknikleri hakkında

insanlara bu işi benim gibi çok iyi bilmeyenlere birkaç bişi gösterip faydalı olsanız çokmu kötü olur

bence iyi anlamda sükse yaparsınız :rendeer:

size bişe soracam.
NİYE BÖYLE BİŞEY YAPTINIZ?

ortak kendileride bilmiyoki naptıklarını :queen: :queen: :queen:

tamam anladık çok iyi bir ss makinan var arkadaşlarında ona keza bu reklamın amacı nee :queen: :queen: :queen:

Keşke profesyonel anlamda bir binici olsaydımda videolar çekip koysaydım ama bi gün olucam ozman yapıcam işte bunları

:queen: afferin valla guzel olmus..bide kaliteli kameraniz olsa tam super olacak..:)kurtlar vadisi marmaris..:)

Yavvv biride çıkıp ''eğitim şart'' prensibinden yola çıkarak bişiler çekse :pr:

böyle geyikler yerine faydalı bişiler çekseniz

mesela sürüş teknikleri hakkında

insanlara bu işi benim gibi çok iyi bilmeyenlere birkaç bişi gösterip faydalı olsanız çokmu kötü olur

bence iyi anlamda sükse yaparsınız :rendeer:

ben bunları yapan arkadaşları savunmuyorum ama sen bugüne kadar faydalı ne yaptın?

motorize deli. senide filmde oynatalım. dayak yemeyi seviyosan sanada veririrz bikaç replik.

ahhhh be guzel kardesım amacın ne bı bılsem .....
güzel işler yapıosun bk tak kafana kaskını ole yap dımı???
yapmadın dıelım bole guzel bı yere uye olmusun bvurdakı ınsanlarla konusma tazrzına bak....
motorıze delı ıyı dayak yemez sollım sana sımdı cıkmam lazım yoksa bol bol yazardım sana ama kısm et dııl......
ben bı fılm cekersem nuri alco rolunu ustlenmek isterım ama sana karsı bılmem anlatabıldımmı ayıp edıosun burdakı nınsanlara.........

Yararlı değilse bile zararlı bişey yapmamıştır, bu da oldukça makul bi sebebtir eleştirebilmek için...

bu arkadaşlarında yaptığı zararlı birşey değilki sadece biraz eğlenelim diye bu videoyu koymuşlar.zararları sadece kendisine(korumalarını giyselermiş daha güzel olacakmış)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar